הודעות זוועה הוסרו מהפורום -

הודעות זוועה הוסרו מהפורום -

בפעם הבאה שמישהו "יאחל" לשרון, נתניהו.. או כל אדם אחר בפורום מוות או יסורים.. או ישתמש בלשון של "מגיע לו" - הודעתו תמחק. תודה.

the first duke

New member
סוףסוף ההנהלה עושה פה סדר!

הגיע הזמן, כבר הייתה תחשוה שהטרולים והימין הקיצנוי משתלטים על הפורום הזה. אגב אם זה מנחם בפורומים אחרים המצב לפעמים עוד יורת גרוע כבר נתקלתי בהסתה פרועה ודברי אלימות בפורומים פוליטיים אחרים.

כולנו מאחלים שיבה נעימה של שרון

לחווה, שם יוכל להמשיך בשארית חייו לטפח כבשים ואנשים אחרים. זו לא בושה גם רפאל איתן חזר לביתו ולתחביביו.

יוטו

New member
עם מה שהוא "השאיר " מהמדינה ?

איך יהיה לו שטח להקים את החווה שלו אחרי שיחלק הכול ?

טוב לדעת שמר"צ הצטרפו לשרון

לכל הליכודניקים שהלכו קדימה -שנשארה בהם עוד מעט מהבל הפה הציוני כדאי לקרוא את זה. תראו מי העדר אליו הצטרפתם. ניאו-פלסטינים.

mean girl 16

New member
איזה מוזר, זה נראה כאילו

אין פה בכלל ליכודניקים עריקים. רק שמאלנים שערקו לשרון.

יוטו

New member
מה את רוצה ? ציוניים (ימניים)

יעברו למפלגה פרו ערבית ממר"צ ? תחשבי קצת , איזה ליכודניק אמיתי בדיעותיו יעבור למפלגה כזו ?

mean girl 16

New member
ליכודניק שתמך בשרון?

זה לא שחסר.. למרות שכמו שכבר אמרתי למפלגה הזאת יצטרף רק מי שחושק שתהילה רגעית ולא חושב קדימה(כן, כן, קדימה) כמו למשל מה יקרה עוד שנה-שנתיים והיה אם אריק לא יוכל עוד להמשיך קדימה.

mean girl 16

New member
למרות

שברור שהסיבה העיקרת לעריקת אריק מהליכוד היא תכנון איזשהי פעולה שהליכוד בחיים לא יגבה. כך שכל ליכודניק עם קצת שכל הישר לא ילך "קדימה".

אין ליכודניק שיבחר בשרון?! ../images/Emo6.gif

הזכרון שלכם עד כדי כך קצר? :) לא פלא שאתם מוכנים לחזור לשלטון של ביבי! כנראה שיש צורך להזכיר לכם שבהצבעה הקודמת במרכז, הרב תמך בשרון! אבל אני יודע מה יקרה עכשיו.. אתם בטח תבחרו לדבר, שוב, על קונספירציות.. ואולי גם תכניסו רוחות רפאים ועב"מים לעניין
" "בריחת" המנדטים לקדימה, היא לא רק קולות מהשמאל.. או מהמרכז השפוי.. - היא גם ממחנה הליכוד. כשהכל מלא עשן.. וכולם בורחים, סימן שהבית בוער.

mean girl 16

New member
בוודאי שיש

גם אני תמכתי בשרון אבל ברגע שהוא ערק הוא איבד הרבה מהערך שלו בעיני הוא עשה מעשה רשע, מבלי להביע טיפת רגש בצורה הכי לא אנושית שיש. ואני לא אדבר על שום קונסיפרציה. שרון ראש ממשלה גדול ואפשר להבין שאנשים רוצים שהוא יסיים את מה שהתחיל כי יש גבול לכמה שאפשר לשגע את המדינה. אבל ברור לי לחלוטין שלאחר ימי אריק כולם שבים הבייתה. "ושבו בנים לגבולם".. חחחח נניח

בוקר טוב mean girl 16

על מה את מדברת בדיוק ? ראש הממשלה שרון , עזב את הליכוד מפני שלא מעט אינטרסנטים הישתלטו על המפלגה . האינטרסנטים האלה הגיעו והשתלטו על המפלגה ע"מ לשמור על האינטרסים שלהם בלבד וזאת כמובן מבלי שיש להם כל קשר למפלגה לא אידיאולוגי ולא בכלל . בבחירות הקודמות לכנסת היו לא מעט מתפקדי ליכוד שתמכו בפייגלין אגב רואים זאת בבחירות הנוכחיות בהם זכה פייגלין ללא מעט אחוזי תמיכה !!!!! בבחירות לכנסת , לא בחרו אף לא אחד מתומכי הליכוד המתחזים בליכוד לראשות הממשלה . ע"פ ממצאים שלאחר הבחירות נמצא כי בישובים בהם היו "מתפקדי ליכוד" למען פייגלין לא היה אפילו קול אחד לליכוד !!!!!!!!!!!!!!!!

אגב גם כל אלה הנקראים "מורדי הליכוד

סייעו לא מעט בעזיבתו של ראש הממשלה שרון יחד עם לא מעט חברי כנסת מהמפלגה והקמתה של תנועת קדימה לשמחתי הרבה . "מורדי הליכוד" אלה שפעלו מתוך אינטרסים צרים ואישיים עשו זאת כל אחד ממניעיו כאשר "המטרה מקדשת את האמצעים" מבחינתם. לא טובת המדינה והעם היו אלה שעמדו לנגד עינהם אלה טובתם האישית . רבים מבין אלה שהיו "מורדי ליכוד" כולל העומד בראשות התנועה כיום מר נתניהו הצביעו בעד ההתנתקות להזכירך כמו באפשרויות אחרות . להזכירך דברים בגינם יצא מר נתניהו כיום נגד ראש הממשלה המכהן מטעם מפלגתו שרון הוא ביצע בעת היותו ראש ממשלה מכהן . הסכמי וואי , החזרת חברון , שיחות עם ארגון הטרור "אש"ף" , מפגש וחיבוק לבבי עם שנוא ליבו ערפאת ועוד.... כידוע לך "דברים שרואים מכאן לא רואים משם..." , הדבר נכון לראש הממשלה שרון כפי שהם נכונים ליו"ר הליכוד נתניהו .

mean girl 16

New member
וסלח לי אבל הליכוד

הוא מרכז שפוי לחלוטין וכל הנסיונות לצייר אותו כתנועה קיצונית עלובים לחלוטין להזכירך עד כמה שהמאלנים הם "רדופי השלום"(והרשה לי לגחך על כך) היחיד שהביא שלום אמיתי היה הליכוד.

למעלה