הודעות זוועה הוסרו מהפורום -

DadleFish

New member
הליכוד היה תנועת ימין-מרכז,

היום מה שנשאר ממנו זה הפייגלינים ועוד 2-3 נספחים.

mean girl 16

New member
אם היו נשארים רק הפייגלינים הוא היה

לוקח. זה סתם שטויות. החברה של שרון מנסים להציג את הליכוד כתנועה קיצונית ונכון פייגלין לא עוזר לליכוד הרבה כרגע. בליכוד היו ונשארו אנשים תומכי הדרך של שרון. וגם ביבי היה עושה את ההתנתקות מעזה אם לא היה שרון, כולם יודעים שזה היה חייב לקרות לא משנה מה אומרים. פשוט שעכשיו אין מקום לעוד ויתורים חד צדדיים, צריך לשמור קצת ג'וקרים בצד שלנו, לא? ומה שמפחיד זה שלא יודעים מה המצע של קדימה. איך אפשר ללכת אחרי תנועה כזאת עכשיו? זאת פשוט הערצה עיוורת.

DadleFish

New member
אני לא יודע גם מה המצע של העבודה,

וגם לא מה המצע של הליכוד. נחכה ונראה מה המצעים של המפלגות. נבצר ממני מלמצוא סיבה אחת (למעט עדריות) שבגללה אדם יצביע "ליכוד" כשהוא תומך בשרון. מפלגה זו אידיאולוגיה. זו דרך. לא "בית". האידיאולוגיה של הליכוד השתנתה עכשיו כיוון שהליכוד אינו ימין-מרכז אלא ימין מובהק כעת, עם נתניהו שהצביע נגד ההתנתקות ועם פייגלין וכץ. כשאידיאולוגיה של מפלגה משתנה יש לבדוק האם היא עדיין מתאימה לך או לא. לא להישאר כי "להם הצבעתי גם פעם קודמת".

ועל מה הצביעו הליכודניקים?

תמיכה בפעולות של שרון? להזכירך רובם המכריע הצביעו נגד ההתנתקות במשאל המתפקדים. ההצבעה האחרונה במרכז היתה על הקדמת הפריימריז לראשות הליכוד. גם מתנגדי ההתנתקות הבינו שאין סיבה להקדים את אותם פריימריז, אם הכוונה היא להשאר בשלטון עוד שנה. כדאי שתשמור על קשר עם המציאות, ותפסיק לחשוב על עב"מים !

mean girl 16

New member
חח האמת היא ש

זה נכון כי לא בהכרח כל מי שהצביע נגד ההקדמה הוא בעד שרון הוא פשוט היה נגד לפרק מפלגה בשלטון. כי הצבעה בעד זה כמו לירות לעצמך ברגל. אבל כל הקטע של ההצבעה להתנתקות הייתה מגוכחת. ראיתי את זה, המתנחלים עומדים מחוץ לקלפיות עם מאה אלף ילדים קטנים וזה. זאת בכלל הייתה טיפשות מצד שרון להעלות את זה להצבעה כזאת. כי זה כמו שיצביע להורדת קצבאות של פנסיונרים, ואז יעמדו לך מלא זקנים מסכנים מחוץ לקלפי.. אז מה יהיה? חח זה פשוט אדיוטי

עוד פעם קונספירציות? :) חחח

תאמין שלאף אחד לא היה ספק על מה הצבעה הזאת היתה באמת.

mean girl 16

New member
זה ממש לא נכון

המון גם שהיו נגד שרון הצביעו נגד הקדמת הבחירות כדי לא לשסע את הליכוד- בדוק. חוץ מזה שזאת הייתה הצבעה במרכז ולא בקרב כל המתפקדים כמו בהצבעה על ההתנתקות שזה דבר שונה לגמרי. איפה אמרתי קונספירציות?

mean girl 16

New member
גאדדד

גם אני הייתי בעד ההתנתקות אבל מהסיבה היחידה שזה היה גרוע עבורנו להיות שם, ולא בשביל שום ערבי מסכן שכבשנו לו את הבית. אם אתה איש מרץ שחושב שהערבים המסכנים רוצים שלום ושאנחנו לא נותנים להם או שלאיזשהו ערבי יזיז במילימטר לכבוש את הבית שלך אתה נאיבי לחלוטין

DadleFish

New member
../images/Emo13.gif אז אנחנו מסכימים

ראשית, הייתי בעד ההתנתקות מאותה סיבה כמוך. לא מעניינים אותי הפלשתינאים במיוחד, מה שמעניין אותי זה אזרחים וחיילים שמתים בגלל שאין לנו גבול עם אותה קבוצה שממנה יוצאים גם מחבלים. מהסיבה הזו הייתי בעד ההתנתקות ואני גם בעד התנתקויות נוספות שיביאו לגבול קבוע וברור בינינו לבינם בכל מקום שצריך בו גבול כזה. הסיבה לכך שזה "היה גרוע עבורנו להיות שם" היא שהשטח הוא כבוש ושיושבים עליו מיליוני פלשתינאים שאינם אזרחי ישראל ולא צריכים להיות אזרחי ישראל. שנית, אני לא חושב שההנהגה הפלשתינאית מעוניינת בשלום עם ישראל. אני חושב שהפלשתינאי הממוצע דווקא היה שמח מאוד אם לא היו מסתובבים לו מול הבית חיילים ישראלים, ואם היו נותנים לו לחיות בשקט, הבעיה היא שהפלשתינאי הממוצע אינו קובע מה יהיה בשטח.

mean girl 16

New member
גם הפלשתינאי הממוצע

היה מעדיף שנתנדף מכאן
אוקיי אז שנינו מסכימים בקטע שמעזה היינו צריכים לצאת. אז עוד התנתקות חד צדדית כזאת? אתה לא חושב שצריך לשמור עוד כמה ג'וקרים אצלנו? כי אחרת והיה ואם איכשהו נוכל להגיע איתם להסדר שלום מה עוד ישאר לנו לתת להם? וצריך גם לדעת איפה לשים גבול, ואיפה זה כבר נהיה חלוקת פרסים לערבים על הטרור שלהם. אני בכלל חושבת שכל הקטע של חלוקת ירושלים יצא מפרופורציות. כי בסך הכל דובר על תמורת שלום טוטאלי שלפי קלמן גייר שרון לא מאמין שיקרה בימיו.. אם אומרים לך 90% מיהודה ושומרון והרבעים המוסלמים והנוצרים בירושלים תמורת שלום לא תיקח? כל אחד יקח. גם שרון יקח וגם ביבי יקח. אבל זה בחיים לא יקרה כי אין לנו עם מי לעשות משא ומתן.

ASOLTAN

New member
על איזה גוקרים את מדברת

מה היינו צריכים להחזיק בידנו .. בידנו היה כולה שטח קטן וחסר חשיבות אסטרטגית שתקוע בלב האיזור הצפוף בעולם ואחד העוינים ביותר מאידך קיבלנו את הליגיטימציה להגיב במלוא החומרה אם את זוכרת לפני ההתנתקות ירי תותחים לעבר עזה היה מלווה בתגובות נזעמות מהעולם וכיום לעולם לא אכפת מה נעשה שם כתגובה להתקפותיהם האמת היא שכיום ירושלים מחולקת.. הגדר עוברת בתוך מזרח ירושלים תוך כדי שהיא משאירה שכונות שלמות מחוץ לעיר ... הדבר עושה לנו הישראלים רק טוב שכן אזרחים עוינים (אזרחי מזרח ירשולים שונים מאזרחי מדינת ישראל הערבים ) יוצאים מהמדינה .. הדבר גם טוב מבחינה דמוגרפית שכן הוא מקטין את הסיכויים שבעתיד נראה חס וחלילה ראש עיר ערבית בירשולים

mean girl 16

New member
לא עזה. אני מאוד בעד פינוי עזה

אמרתי את זה פעמים רבות אין לי וגם לא לביבי או לאף מנהיג אחר בעיה עם חלוקת ירושלים תמורת שלום טוטאלי. אבל גם לפי דברי קלמן גייר שרון חושב שזה לא יקרה בימיו. וזה ברור שכך כי אין עם מי לנהל משא ומתן. ההתנתקות הייתה צעד מצויין וכתבתי על זה המון פה. אבל מעבר לזה ויתורים חד צדדיים נוספים לא צריכים להיות. כי והיה וכן נוכל לנהל משא ומתן צריך שישאר לנו משהו להציע ולא ייצא שחילקנו להם הכל מתנה והדבר היחיד שיש לנו להציע זה נסיגה לקו הירוק או משהו בסגנון.

DadleFish

New member
תראי איך את סותרת את עצמך:

1. "אבל זה בחיים לא יקרה כי אין לנו עם מי לעשות משא ומתן." 2. "כי אחרת והיה ואם איכשהו נוכל להגיע איתם להסדר שלום מה עוד ישאר לנו לתת להם?" פעם את אומרת "אין עם מי לדבר", ופעם את אומרת "מה יהיה לנו לתת כשנדבר?" - אז אני אומר, אין עם מי לדבר. אין. אנחנו צריכים לקחת אחריות על גורלנו. לקחת אחריות זה אומר להרים גבול הגיוני בינינו - לבינם. זה אומר התנתקות חד צדדית, בלי לדבר עם אף אחד בצד השני. לא צריך. דיברנו מספיק, וככל שמדברים - כך יש לנו הרוגים. חלאס. צריך פה גבול. לעניין ההגיוני - כל גבול שיכיל את גושי ההתנחלויות המשמעותיים בתוכו, וכמה שיותר שטח חוץ מזה להם - הוא גבול הגיוני. 100% מהשטח לא שייך לנו, אבל אנחנו יכולים לספח שטחים שנכבשו ושאין בהם פלשתינאים. אם נעשה את זה בצורה נכונה, העולם יהיה מאחורינו והפלשתינאים יוכלו לקפוץ. חלוקת ירושלים היא לא שאלה רלוונטית - כמו שאמרתי פה, ירושלים כבר היום מחולקת, אין יותר מה לחלק. יש בירושלים היום פלשתינאים שצריך להפריד בינינו לבינם. אף אחד לא יזיז אותם לשום מקום - הם שם והם יישארו. השאלה היחידה היא ההפרדה הפיזית.

mean girl 16

New member
לענות על זה?

ברור לכולם שכרגע אין עם מי לדבר. אבל אם אנחנו כן חותרים לכיוון שלום בסופו של דבר אז אנחנו כן מקווים שמתישהו תהיה לנו אפשרות לנהל משא ומתן(מה שלא יקרה בימיו של שרון זה בטוח). אז כשיגיע הזמן(בתקווה שיגיע) שיהיה עם מי לדבר וכן נוכל להתקדם לעבר שלום כלשהו. יהיה לנו מה להציע תמורתו. ובעד ההתנתקות כבר אמרתי שאני כן אז אתה לא צריך לשכנע אותי בקביעת גבולות ובאי רציונליות של מעט מאיתנו בתוך מובלעה ערבית כי אלו דברים שאני חוזרת עליהם כל הזמן. אני איתך.

DadleFish

New member
אבל אני לא בעד "שטחים בעד שלום"

אני בעד שלום בעד שלום. מי שרוצה ייקח, ומי שלא - שלא ייקח. בשביל זה יש לנו צבא גדול. מה שכן, אנחנו צריכים להיות גם צודקים וגם חכמים - הצדק מבחינתי לא כולל המשך שליטה במיליוני פלשתינאים, והחוכמה כוללת גבול כמו שהסכמנו כבר.

חחח לא ממש הבנתי אז למה את לא

"בקדימה" חחחחחחחחחחחחח הכל טוב , ראש הממשלה מבצע את שאת מאמינה בו אז תסבירי בדיוק מה הבעיה ? עזיבתו של שרון את מפלגת הליכוד נובעת מהיותה והפיכתה של התנועה / מפלגה ל"ביתם של אחרים" . על מפלגת הליכוד השתלטו כאלה שאינם רואים בעין אחת את פועלו ופועלם של רבים וטובים במפלגה . ככזאת היא כנראה ראויה למי שנשאר בה , אם ישרוד . תנועת "קדימה" מבטאת את הרצון והכמיהה של הציבור הרחב והגדול של העם בישראל לשלום , ולחיים טובים יותר . כולנו תקווה שראש הממשלה המכהן וזה שיכהן יצליח לבצע את הפעולות להם אנחנו העם נותנים לו את המנדט !!!!

למעלה