הודעות חדשות

LindZiv Cohan

New member
טוב מאוד...

לא חסרים מקרים שהורים פוגעים בילדים שלהם [וכן, גם רוצחים].. ועוד הוא מראה לנו בגלוי שהוא נגד הקשר שלה עם סאם. ועם העבר שהיה לו עם המשפחה, אני באמת לא כלכך אתפלא אם הוא ינסה לעשות להן משהו... הוא מטורף לדעתי

NoOop

New member
לינדזי מקדישה את האלבום שלה לסמנתה.

אוהו. אהבה..:) Lindsay Lohan has reportedly butted heads with her management over the artwork for her new album - because she wants to name Samantha Ronson on the front cover. Since confirming Hollywood’s worst kept secret by acknowledging she is in a lesbian relationship with the DJ, the star is adamant that her latest record honours her ‘new’ love. Originally the dedication to Sam was discreetly hidden on the inside cover but, now they are an official couple, Lindsay wants her declaration to be glaringly obvious.

LindZiv Cohan

New member
חמודיזה D:

אני בעד
וזה מראה שזה רציני באמת ביניהן, היא נגיד בחיים לא הייתה מקדישה אלבום להארי ההוא.. מורטון נראלי

דנדנאלה

New member
הגבתי במקום הלא נכון-_-

פה זה המקום הנכון! תודה על כל התמונות וההשקעה!XD לינדזי ניראת ממש טוב בזמן האחרון..... אני לא יודעת אם אבא שלה באמת מסוגל ליפגוע בה או במישהוא מהמישפחה שלה....אבל אם היא מגישה צו הרחקה כניראה שכן והוא יותר מסוכן ממה שחשבתיO_O זה שהיא הקדישה לסם תאלבום ממש חמודP= ואין לי סבלנות שיצא כבר האלבום אני יקנה אותו ברגע שהוא יגיע לחניות!!!!!(בעוד איזה חודשייםT.T)

LindZiv Cohan

New member
וואי אין לה מבטא בכלל

היא בריטית, לא? אהבתי, סאם נשמעת חמודה, ולינדזי
חחחח צ'או, יפה לה! תודה על כל העדכונים!!!

שיקה221

New member
Jחח כן היא בריטית

ובאמת מוזר..למרות שיש קצת אם תקשיבי טוב. זיו מחר את חייבת לדבר איתי יש לי רעיון חדש בקשר לתוכנית ארוכת השנים שלנו חחחחחחחחח

NoOop

New member
וואו

לא שמעתי את השיר הזה לפני כן חחח זה שיר ממש טוב שלה. וזה רק אני או שהקול של הזמרת ההיא ממש דומה לשלה? Oם

למעלה