הודעות חשובות- בבקשה תקראו.

הודעות חשובות- בבקשה תקראו.

המממ דבר ראשון רציתי להגיד שמאוד נהנתי מהמפגש, הוא גרם לי לרצות לעוד על הכנס מחדש (וגם להכיר יותר את כל מי שהייתה ובתקווה להכיר גם את שאר האנשים שלא היו- בנים איפה אתם? :) אינ מקווה שיהיו עוד מפגשים, אני גם רוצה להזמין אותכם מתישהו להרצליה לעשות מרתון פרקים, ללא קשר לכנס וכולם מוזמנים :) בכל אופן כמה החלטות לגבי הכנס. המקום- נשאר לי לברר עוד כמה מקומות אבל אני נעול על אחד ספציפי. התשלום- כנראה לא יעלה להיכנס ואם כן אז ממש מעט. הזמן- חנוכה, חופש חנוכה, לא ברור עוד איזה יום, בדיוק, אתם מוזמנים להעלות תאריכים. התוכן- הילה צריכה לברר לגבי הסורד אנד סטאף ולהחזיר לי תשובה (פה, באייסיקיו או בטלפון). ירדן הציעה מכירה פומבית- איך זה נשמע? הפרקים- זה שנוי במחלוקת אבל בינתיים: many happy returns וthe ring , יש מחלוקת לגבי שתיהם, חשוב לי לשמוע מה דעתכם עם נימוקים משכנעים:) תחרות תחפושות ווופנס דמונסטריישן- אני, שירן, עדי, תמר וכל מי שרוצה מוזמן- פרטים בהמשך. פרסום והזמנות- יש לי כמה רעיונות (ואני מתכנן להתלבש על תמר- התלהבתי מהיכולות שלה וגם של עוד כמה :) מקווה שזה לא ארוך מידי, תגיבו בבקשה, לא כמו פעם שעברה, תודה, Battle on con, עידן. נ.ב לא הייתי כאן הרבה זמן (מאז המפגש) כי היו לי בעיות באינטרנט, ועדיין יש לי ככה שגם אם אני לא כאן כמה זמן, אל תדאגו :)

gabrielle

New member
אז ככה:../images/Emo127.gif../images/Emo141.gif

כן, המפגש היה מוצלח- כבר גיבשנו את דעתנו על העובדה הזאת- ובאמת, בנים איפה אתם?
המרתון פרקים נישמע מעולההההההההההההה... באמת צריך לעשות את זה אצל מישהו שמוכן לארח חבורה של מופרעים כמונו
בנוגע לכנס- לדעתי כניסה צריכה לעלות משהו כמו 30 ש´ח כדי לתרום לאן שהוא מה אתם אומרים
עכשיו בנוגע למכירה פומבית - לדעתי זה חובה... זה באמת מוסיף מאוד לכנס ואני בטוחה שיש הרבה אספנים ואנשים שרוצים פריטים של הסידרה בלי ההזמנות מהאינטרנט ( כמוני
) , אבל נשארה השאלה הקטנה של איך עושים את זה , ובקטע הזה אני פונה למארגנים של הכנס הקודם...
בנוגע לפרקים- הפרק many happy returns ניראה לי רעיון מעולה, אבל לעומת זאת הפרק the ring , עד כמה שהוא פרק מעולה, נוכל למצוא יותר טוב ממנו לא? טוב מה שתחליטו...
למי שרוצה להציע רעיונות טלפונית
שיכתוב לי מסר- אני אתן את הפלאפון שלי- סבבה
ואו... איזה הודעה צבעונית יצאה לי...

אחד אחד

המפגש יהיה בהרצליה מתישהו בקרוב, אני רק מחכה ששירי תסכים :) (חיחיחי) הכניסה תעלה מקסימום חצי ממה שאמרת. קודם שיהיו "רווחים" אח"כ נתרום אותם ונחליט לאן.(אחרי הכיסוי הוצאות), זה לא מה שחשוב לדעתי... אפשר לעשות מכירה פומבית, אין בעייה, הכל תלוי במה שלאנשים יש להציע. The ring הוא השלישי בטרילוגיה וזה הפרק שזינה מנשקת את גבי והוא נורא יפה, אין לי בעיה שתמצאו פרק אחר, תביאו שמות ספציפים של פרקים! אני גם אנסה להביא עוד רעיונות.

Cally1

New member
היי חומד :)

הנה,אני עונה,תרגע כבר באיסיקיו:) 1)אני גם מאד אהבתי את הרעיון של מרתון זינה.אבל בעיה קטנה-מי באמת יכניס הביתה כ"כ הרבה פריקים?:)זה דיי מפחיד,לפחות לדעתי:) 2)לגבי איזה פרקים לשדר-אני ממש ממש לא יודעת,אבל כבר הצעתי לשדר את FOLLOW THE RIVER בגלל שכמו שהבנתי רוב אנשים בפורום פשוט לא ראו אותו.ולא מצליחים לתפוס:) 3)מה המקום,תגיד כבר?:) 4)אני אישית נגד תשלום כניסה,כי לי אין כסף לבזבז.ועד כמה שהייתי רוצה לקנות משהו במכירות פומביות(אם יהיו כאלה) לא יהיה לי כסף גם לזה.רק הנסיעה לת"א תעלה לי הון,אז אני נגד תשלום כניסה:)אבל עדיין רעיון לתרום נשמע טוב. כל שאר הדברים נשמעים מגניב,ולי אין יותר רעיונות:)

אחד שתיים

1) LOL בשאיפה. 2) אני לא חושב שכדאי לשדר סרט שלא קשור לסדרה ושהוא קשור רק לרנה (המדהימה, כמובן). 3) המקום חסוי בינתיים. סוד שמור עם המערכת. חחחח 4) לגבי תשלום כניסה עניתי מקודם, חוץ מזה שאפשר לסדר שאם מי שלא יהיה לו כסף אז להתחשב, הקהילה הזינאים היא קהילה תומכת! :)

*neta*

New member
תודיע לפני

הזינתון (המרתון פרקים) שאתה מתכוון לעשות, סופסוף משהו קרוב לבית
לגבי הזמן, חנוכה, נשמע טוב אני רק מקווה שזה לא קרוב מידי.. לגבי הפרקים..אין לי בעיה עם MHR אבל עם The ring..זה גם ככה הפרק האמצעי בטרילוגיה ולא כולם פה אהבו אותה..אני בעד להחליף.. לגבי הפייט דמונסטריישן ותחרות תחפושות נשמע סבבה. אם אתה צריך עזרה או משהו תודיע

אחד שלוש

- לגבי הזינתון, אני חושב שאחרי הכנס נארגן, לא? שהכנס לא יאבד את המומנטום (וגם צריך למצוא מקום :). - גם אני מקווה שאני אצליח לארגן לפני חנוכה. - The ring זה לא האמצעי, הוא האחרון והוא מעולה לטעמי, אבל אני לא קובע, תביאי רעיונות ותעלי אותם. - נדמה לי ששירי אמרה ששתיכן רוצות להופיע, לא? ותחרות זה בכלל מעולה. - כן, אני צריך הרבה עזרה, את יכולה להתחיל לעבוד (לבד או עם עוד מישהו/י) על משחק טריוויה מאתגר. -וגם שהילה תענה לי לגבי הסורד אנד סטאף, זה הכי חשוב.

*neta*

New member
לא..

Return of the valkrie זה האחרון The Ring זה האמצעי
ואני אישית עדיין בעד קומדיות...

shiri_b

New member
נשמע בסדר../images/Emo13.gif

אם אתה צריך עזרה בביצוע תבקש. בקשר לפרקים.... the ring...... לא יודעת, לא חושבת שזה רעיון טוב כל כך אבל MHR נשמע טוב! זה יכול להיות ממש נחמד.

אחת ארבע

צריך הרבה עזרה בביצוע, במה את רוצה לעזור? אם תגידי בהכל אני יכול להפיל עלייך כל תפקיד שהוא :) האהאהא. ושוב הצעות לפרקים.

סמייילי

New member
היי עידן

באמת כל הכבוד על ההשקעה.. מרטון נשמע מעולה!!! תאמר מתי, ואני שם! לדעתי צריך להקרין בכנס את ה- coffie talk מקיט 5, זה קטע ממש טוב!! ואם כבר פרק- kindred spirits!! ואת הקטע של גבריאל על סמים מ- altered states!! מי בעד??

*זינה*

New member
אוקיי, אז ככה

דבר ראשון – הכנס חייב להיות במקום גדול אם אתה רוצה לעשות הדגמת קרב. גם אני כמו נטע – חושבת שקומדיות יתאימו.ואני בהחלט בעד הקטע של גבי עם הסמים...
מה עוד? אני כותבת לך מסר.

חדשות טובות/רעות תלוי בכם.

זינה האירה את עיניי (ובמקרה הזה- תמר) לגבי מועד הכנס. אני חושב שתמר צודקת ושצריך לדחות את הכנס לפסח מסיבות של התארגנות בעיקר, העיניים מתקדמים טוב, השגתי ברקו (כזה שמקרין סרטים על קירות), ועכשיו צריך להחליט איזה פרקים אנחנו רוצים לראות ולפי זה, אם לחבר אליו DVD ו/או ווידיאו. אז קדימה !

הפרקים שיוקרנו בכנס

הם: 1. Many Happy Returns 2. In Sickness and in Hell בנוסף (ווידאו): 3. פספוסים מכל מיני עונות (מהקיטים). 4. הcoffe talk המדובר. וכמובן מוזיקה מקורית של המלחין המדהים Joseph LoDuca.

*neta*

New member
../images/Emo45.gif יופי אני שמחה

שהחלטנו לרדת מהטרילוגיה ולהצמד לקומדיות
אם אתה צריך פיספוסים מהקיטים תודיע לי.

edenx

New member
בקשר לפרקים

אני באופן אישי בעד הקומדיות שהוצעולמרות שהיה נחמד אם יהיה גם פרק דרמטי שיש עליו הסכמה,לדוגמה אני חושב שכולם אוהבים את one against an army.אז אולי אפשר לשקול גם להקרין דרמה.

למעלה