הודעות חשובות- בבקשה תקראו.
המממ דבר ראשון רציתי להגיד שמאוד נהנתי מהמפגש, הוא גרם לי לרצות לעוד על הכנס מחדש (וגם להכיר יותר את כל מי שהייתה ובתקווה להכיר גם את שאר האנשים שלא היו- בנים איפה אתם?
אינ מקווה שיהיו עוד מפגשים, אני גם רוצה להזמין אותכם מתישהו להרצליה לעשות מרתון פרקים, ללא קשר לכנס וכולם מוזמנים
בכל אופן כמה החלטות לגבי הכנס. המקום- נשאר לי לברר עוד כמה מקומות אבל אני נעול על אחד ספציפי. התשלום- כנראה לא יעלה להיכנס ואם כן אז ממש מעט. הזמן- חנוכה, חופש חנוכה, לא ברור עוד איזה יום, בדיוק, אתם מוזמנים להעלות תאריכים. התוכן- הילה צריכה לברר לגבי הסורד אנד סטאף ולהחזיר לי תשובה (פה, באייסיקיו או בטלפון). ירדן הציעה מכירה פומבית- איך זה נשמע? הפרקים- זה שנוי במחלוקת אבל בינתיים: many happy returns וthe ring , יש מחלוקת לגבי שתיהם, חשוב לי לשמוע מה דעתכם עם נימוקים משכנעים
תחרות תחפושות ווופנס דמונסטריישן- אני, שירן, עדי, תמר וכל מי שרוצה מוזמן- פרטים בהמשך. פרסום והזמנות- יש לי כמה רעיונות (ואני מתכנן להתלבש על תמר- התלהבתי מהיכולות שלה וגם של עוד כמה
מקווה שזה לא ארוך מידי, תגיבו בבקשה, לא כמו פעם שעברה, תודה, Battle on con, עידן. נ.ב לא הייתי כאן הרבה זמן (מאז המפגש) כי היו לי בעיות באינטרנט, ועדיין יש לי ככה שגם אם אני לא כאן כמה זמן, אל תדאגו 
המממ דבר ראשון רציתי להגיד שמאוד נהנתי מהמפגש, הוא גרם לי לרצות לעוד על הכנס מחדש (וגם להכיר יותר את כל מי שהייתה ובתקווה להכיר גם את שאר האנשים שלא היו- בנים איפה אתם?