הודעות חשובות- בבקשה תקראו.

Dvd או Vcr?

הפרקים שנקרין (MHR, ISAIH), כנראה יוקרנו בDvd בגלל שהיתרונות שלו עולים על אלו של הוידאו. נשאלת השאלה אם למישהו יש בעיה עם זה, או שהוא מעוניין להאיר את עיניי? יתרונות וחסרונות של Dvd: היתרונות הם שהאיכות מצויינת- איכות שידור, הסאונד מצויין וזה לא מצונזר אף לשנייה. החסרון העיקרי הוא שאין תרגום. יתרונות וחסרונות של ווידאו: יתרון עיקרי- יש תרגום. חסרונות: -בעיה של בעלי זכויות (אין לנו אישור מחברות השידור הישראליות). -איכות לא כל כך טובה, לא ויזואלית ולא מבחינת סאונד. -אולי מצנוזר. -הקלטה מקוטעת בגלל הפרסומות. אגב, איך זה היה כנס שעבר?

*neta*

New member
אני אישית מעדיפה DVD

לי אין בעיה עם אנגלית, והאיכות והסאונד חשובים כדי להנות מפרק.

shiri_b

New member
כן, האיכות הרבה יותר חשובה

ואני חושבת שכמעט כולם ראו כבר את הפרקים ויודעים את העלילה אז זה לא ממש משנה שאין תרגום....

Cally1

New member
עידן

אז הוחלט לא לשדר את הסרט עם רנה? ובחירה של פרקים מצויינת,רק אני עוד צריכה לסיים להוריד את ISAIH ולהזכר מה זה:) ולגבי המועד אני מעדיפה יותר את פסח,כך יש יותר זמן להשיג כספים:)

gabrielle

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא

מה פתאום פסח!? השתגעתם- כאילו מה צריך לארגן!!!!! זה דברים שאפשר להארגם מקסימום בחודש... יש לנו פרקים , יש מקום , יש בארקו, נשארו עוד 3-4 דברים ואנחנו מוכנים, אני טועה עידן? אני גם בעד די וי די, כי אני יודעת את הפרקים בעל"פ אז זה בסדר...:)

הממ תשובה

שום דבר לא בטוח. בחנוכה זה לא יהיה, לפי דעתי. יש לנו לארגן הזמנות מהאינטרנט והילה עדיין לא חזרה אליי גם. עכשיו אנחנו מכינים הפתעה גם שייקח מעט זמן לארגן אותה :) (אל תידאגו לא מדובר בלהביא סלבריטאים :) חוצמזה זה נותן לנו יותר זמן לפרסום. ירדן, אל תדאגי אפשר לעשות מלא דברים אחרים בינתיים!!! :)

למעלה