הודעות לאמיר לרגל הפרידה

m o r s h

New member
../images/Emo7.gif אמיר עוזב את המחזמר

שרשור פרידה מיוחד שיועבר לאמיר.

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifיש תאריך הצגה אחרון../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif

אני נזכרת איך בכיתי כשראיתי את אמיר בהצגה אחרי שנתיים... מרי-לו בלי אמיר....זה...זה לא זה
לא הייתי מסוגלת ללכת למרי לו שגיא שיחק...
....

b 21

New member
זה לא פר

למה אמיר עוזב!! זה לא פר שרק מנויי הבימה יכולים להכנס להצגה האחרונה\!!!!!!!!

m o r s h

New member
אין משהו אישי כולם אוהבים אותו

לפחות אני חח זה פשוט שונה ושאתה רגיל למקור אז קשה להתרגל לשינויים אני אישית חושב שהוא עושה את התפקיד אחלה ואני מכיר כמה שאומרים שהוא הרבה יותר טוב

אבל זה נראה ככה!

אני במקרה מכיר אותו והוא אחלה בנאדם. ויותר מפעם אחת רציתי להגיד לו וליעלי להיכנס לכאן. אבל,אני לא רואה שהם כ"כ אהובים כאן. ויש תחושה שזה פורום של מיכל ואמיר...ולא של מרי לו. לכן,חבל. יעל כרגע נמצאת בצילומים של פוקס בחו"ל...אז אין סיכוי שהיא תיכנס. אבל חבל. באמת חבל שזה היחס.

סטירין

New member
אני גם אוהב את יעל וגיא

אני גם מת על יעל וגיא ואני חושב שהם גם צריכים להכנס לפה
אני לא חושב שזה פורום רק של אמיר ומיכל פשוט כל האנשים שאוהבים את יעל וגיא (כמוני) - אני בטוח שיש כאן הרבה תכתבו יותר ותראו את האהבה אליהם!

Lil xxx

New member
יווו הוא כזה חמוד...

אני זוכרת שהייתי מעריצה שלו, ובישבילי זו היתה אפילו תקופה עצובה, אבל הוא היה ממש הורס, הוא כבר היתבגר, הוא נהיה שונה נורא... שיצליח בהמשך, תעו לי אבל, מה הוא אמר על סקעת???? ואיך סקעת הגיב??? אין רמקולים פשוט... והנה תמונה לזכר אותם ימים.

LOVEאמיר

New member
אני יענה לך...../images/Emo13.gif

אמיר אמר שסקעת יוכל למלא מצוין את התפקיד שלו ב-"מרי לו"
כשאמרו את זה לסקעת, אז הוא נורא התרגש ושאל כזה בצחוק: "מתי יש אודישנים?" והוא אמר שזה מאוד מחמיא לו
אגב, את צודקת, אמיר באמת השתנה... יש דברים שלדעתי זה טוב שהוא השתנה, ויש כאלה שלא...
אבל אני יתקן אותך: אמיר תמיד הורס

Lil xxx

New member
ואי

שיחליף אותו הוא יהיה מצויין הוא גם דומה לפיי גוטמן... וממש יצליח...

LOVEאמיר

New member
אז ככה..

מבחינת מה את חושבת שהוא דומה לאמיר? יופי? קול? אני אישית חושבת שזה שטויות... כי חוץ מהשפיץ (
) אין להם שום דבר במשותף (ביופי ובקול). אבל בלי שום קשר לזה, גם לדעתי סקעת יכול להתאים לתפקיד
אבל אמיר היה ועדיין הכי מתאים לתפקיד הזה
אין ע-ל-י-ו

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמירבבבבבבבבבבבבבבבבבב

ואווווווווווווווווווווווווו שנים, שנים, שנים שלא דיברנו
מה קורה
זו בת אל אגב, זו שעשתה לך את הכתובת בתמונה ששמת עם אמיר
געגעתי

RossandRachel

New member
ווואו...

אין לי מושג מה זה מרילו בלי אמיר..זה כמו תפוח בלי דבש...עד עכשיו לא יכולתי אפילו לחשוב על לראות את ההצגה בלי אמיר....הוא כ"כ מרגש וכ"כ חמוד שם...ופשוט אחד משני השחקנים שעושים את ההצגה....אוף, אני אתגעגע...

למעלה