הודעות לאמיר לרגל הפרידה

aMiRi GiRl

New member
היי אמירצ'וק ../images/Emo13.gif

מה שלומך ? אני רוצה לאחל לך המון המון המון בהצלחה בהמשך הדרך!!!
נשיקות וחיבוקים אוהבת , סיגלית
נפגוש אותך במסיבת הפרידה ממרי לו ב28.12

LOVEאמיר

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo9.gifאמיר,

קוראים לי שרית גולן ואני בת 17 (ב-16.11 היה לי יומולדת לועזי
) ואני גרה בשומרון.
אני אוהבת אותך כבר 8 שנים (מגיל 9 וחצי, כן, כן
) ושמעתי שאתה עוזב אוטוטו את "מרי לו", שלצערי הספקתי לראות רק פעם אחת
וגם זה היה ממש לא קל בשבילי.. פגשתי אותך בהצגה בתאריך:13.7.04 שאביטל ליבני החליפה את יעל בר זוהר. רציתי לומר לך שמאוד נהנתי בהצגה (הלכתי ביחד עם חברה שלי ושנינו היינו פשוט מהופנטות
), אתה שחקן מעולה! ואני חייבת להגיד שהצלחת לרגש אותי בהצגה הזאת.. זאת חוויה חד - פעמית שאני בחיים לא אשכח
. בעיקר את הרגע שבו פגשתי אותך פעם ראשונה, אחרי כל כך הרבה זמן שחיכית לרגע הזה
. אז אמיר, רציתי לאחל לך המון בהצלחה בהמשך, בכל מה שרק תבחר לעשות! אין לי ספק שאתה תמשיך להצליח ובגדול! אני כבר מחכה לחנוכה בשביל לראות אותך שוב ב-"פיטר פן"
יש לי גם משהו חשוב למסור לך, אז אני מקווה שתיהיה לי הזדמנות לתת לך את זה ב-"פיטר פן"
אז שיהיה לך רק טוב, ואני מצפה לשמוע ממך הרבה גם בהמשך!!
ממני באהבה גדולה גדולה
, שרית גולן.

היי אמירוש!!!../images/Emo23.gif

עצוב לי שאתה עוזב את מרי לו.זאת ההצגה הכי יפה שראיתי בחיי וגם ההצגה שהלכתי לראותה הרבה יותר מפעם או פעמיים כי פשוט התמכרתי אליה.לעלילה המרתקת לצוות המוכשר והמקסים ובעיקר לדמות שלך "גבריאל"דמות שפשוט ריגשה אותי עד דמעות וגרמה לליבי לפעום בחוזקה.עשית את התפקיד בצורה המושלמת ביותר כי אין מה לעשות אתה בעצמך מושלם!!!!
אבל מה שהכי חשוב לי הכי בעולם הוא שיהיה לך טוב ושתמיד תהיה מאושר.וגם אני שמחה שתעשה דברים חדשים בקריירה המדהימה שלך ואני מאחלת לך שתצליח תמיד ושתמיד תהיה בפסגה.אני אעריץ אוהב ואלווה אותך תמיד תמיד תמיד!! נתראה בקרוב המון אהבה ונשיקות ממני רעות שטיינברג

M i R i L e

New member
אמירקה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

מה המצב
טוב אז אני מירי, ואני בטוחה שהפרצוף שלי מוכר לך...
בכל אופן אנחנו אף פעם לא דיברנו ולא הייתה בינינו שום אינטרקציה אבל בכל מיקרה החלטתי לכתוב לך...
אני דווקא שמחה בשבילך שאתה עוזב את ההצגה
,חשוב מאוד שאנשים בחיים ימשיכו לעשות דברים אך ורק אם הם ממשיכים להנות ולהצליח לעניין את הקהל ולאתגר את עצמם בתפקיד.
וכניראה שבמסגרת "מרי לו" העניין הזה כבר חלף אצלך וזה מובן לגמרי
. בכלל לדעתי כדאי להתחיל לחשוב על הורדת ההצגה,כי זה מיצה את העניין. אבל לא על זה השרשור חחח
בכל אופן אני מאחלת לך המון הצלחה בהמשך
בכל תחום שתעסוק בו. הייתי בהרבה הופעות שלך עם מיכי (מיכל)
וראיתי את
GAGA FM ובאמת בירכו אותך בכישרון
וחבל לי אישית שהפסקתם להופיע-אתה ומיכל. כי אלה היו ההופעות שהכי היה לי כיף בהן, אבל לא נורא, כניראה שגם זה מיצה.
אז זהו, תמשיך לעסוק אך ורק במה שאתה אוהב,מאתגר ומעניין אותך!
ושיירבו אנשים כמוך שיהיה להם האומץ לעשות צעדים כאלה..
מתארת לעצמי שעוד נראה אותך, מירי

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifGAGA FM ירד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

באמת
לא ידעתי
זה רץ אם ככה ממש מעט זמן..

aMiRi GiRl

New member
חחחח

זה רק עלה... יש כאן מישו שבחברה/עבודה/וואט אבר של ההורים שלו הזמינו את GAGA?

לאמיר שתהיה לך הרבה הצלחה בהמשך

היי אמיר שמי יעל ואני בת 22 יצא לי לראות את מרי-לו בכיכובך חודש יוני האחרון בהיכל התרבות בפתח תקוה ביחד עם ידיד שלי.הייתה לי הנאה רבה לראות אותך מופיע ושר.ראיתי את הכרזה ואת הכתבות שעשו על המחזמר פיטר פן ואני חושבת שזה נחמד לשם שינוי לשחק פעם את האיש הרע בהצגה לא רק את הגיבור הטוב והסובל והמתוק.מקווה שתצליח בדרכך החדשה וגם בדיסק החדש שלך.מקווה שיצא לי לבוא להופעה האחרונה שלך ולראות אותך בפעם האחרונה כגבריאל במרי-לו.יעל

amir mc

New member
מממ

הייתי אומר שיש קצת אנשים צבועים בעולם:/ לצערי.. ולעניין.. אמיר, קודם כל יש לך שם יפה.. שיהייה לך רק טוב. ושלא יהיו תלונות. אמיר:)

למעלה