הודעות מנהלתיות מהנהלת הפורום..

גרי רשף

New member
כדאי אבל..../images/Emo22.gif

לא רשמתי את זה כי חששתי שלא יהיה לזה סוף מפני שיש שירים שזכו לשלל מבצעים, ראי למשל את השרשור מלפני שבועות מספר לגבי שירי רחל שבו נמצאו שירים עם שמונה ביצועים שונים (יש קישור בקישורים של הפורום). במחשבה שניה, בעצם- למה לא? בעיקר אם מדובר בביצוע שהוא המוכר יותר.. להזיק זה לא יזיק. ובכן, מי שיוכל שיוסיף עמודה נוספת עם שם המבצע או המבצעים (לזכותה של trilliane יאמר שגם על זה היא הקפידה ברשימותיה). תודה על ההערה.

יש לזה פתרון פשוט...

לציין רק את שם המבצע המקורי.ולא רק מסיבה טכנית,פשוט כי זה לא חשוב מי עוד שר את השיר(אלא אם כן מדובר בלחן שונה,שזה סיפור אחר). ודרך אגב זה ראה ולא ראי.

גרי רשף

New member
לרוב פשוט..../images/Emo22.gif

ברוב המקרים זה נכון, אך פה ושם קורה ששיר מתפרסם ומצליח דווקא בביצוע המחודש (´דרכנו´ כבר אמרנו?) ואז צריך להרחיב את ההגדרה.. מי שירשום את הביצוע או הביצועים הבולטים- תבוא עליו הברכה! לפני שנים רבות היכרתי בחורה נחמדה מברצלונה שנקראה מונטסראט (ובקיצור- מונטסה) על שם המנזר הנמצא לא הרחק מהעיר הספרדית. שם זה מאוד נפוץ בקרב הנשים שם, והתרגלתי שזה שם בנקבה. כמובן שאני מתנצל על עוגמת הנפש שגרמתי בתום לב..

אתה יכול להיות רגוע...

לא גרמת עוגמת נפש. מונטסראט=מחוז בריטי בים הקריבי.בחרתי בשם הזה,בלי לדעת שזה שם נשי,כי נבחרת הכדורגל שלהם היא הכי גרועה בעולם,לפי דירוג פיפ"א... בקשר לשירים המחודשים:לא מעניין אותי עד כמה שיר זוכה לפופולריות בביצוע המחודש,כי (כמעט תמיד) הביצוע המקורי עדיף בעיני.

arivederci

New member
קבלו../images/Emo45.gif ענק על סעיף מספר 5

בתור אחת שמבינה "קצת" בניהול מידע וידע- מאגר כזה ישדרג את הפורום לרמה גבוהה בהרבה מהממוצע. רעיון מעולה, כל הכבוד! אני מוכנה לעזור. ובקשר לפורום תרבות עברית-נכנסתי והתמוגגתי. תמיד חשבתי שאהבה למוסיקה ישראלית מתחילה באהבה לשפה העברית ולכן לא התפלאתי למצוא שם שמות מוכרים מפורומים שעוסקים במוסיקה ישראלית

../images/Emo26.gif../images/Emo32.gifפורום חדש בתפוז!../images/Emo36.gif

שלום לכולם! חדש! פורום "תרגום ועריכה"! לכל המתרגמים, העורכים, החובבים והמתעניניים! כולם מוזמנים!

למעלה