הודעות של "מאוהב בהדר מרקס"

הדר מרקס הנסיכה שלי

הנסיכה הקסומה שלי בעלת הקול שובה הלב הדר מרקס בעלת המראה הכובש אני מעריץ אותך על יופייך וחכמתך כלי נשיפה ומיתרים סובבים בחלומי שרים שירי תהילה לך כן, שירי תהילה הדר, אני שלך וברחוב הרמזורים כל הזמן רק אדומים כל התנועה מחכה לך רק לך הדר כל העיר הזאת שלך חכי עמדי עוד רגע קט נעמי רק בחלום את פה איתי וכשהבוקר יעלה הדר אהיה כאן לבדי בחלומי כל העולם מזמר לך במקומי הרים רוקדים כבני צאן זגוגיות במטר, הדר, מנגנות מכל חלון ובמרחב ראשי גבעות בחדווה מאדימים כשאת ניצבת מולם מכל אלה דממה, הדר משתתק כל העולם חכי עמדי עוד רגע קט הדר, רק בחלום את פה איתי וכשהבוקר יעלה הדר, אהיה כאן לבדי אני חולם על הדר, הדר אל תיעלמי הישארי פה עמי כאן בתוך החלום הדר את חלומי

ShukyD היקר

כשמישהו פוגע בנו אנחנו צריכים לרשום את זה בחול כדי שרוח המחילה והסלחנות תוכל למחוק את זה, אבל כשמישהו עושה לנו משהו טוב אנחנו חייבים לחרוט את זה על אבן כדי ששום רוח לא תוכל למחוק. בנימה עדינה זו אצטרף ברשותכם לפורום ולעת עתה אשמור על פרטיי האישיים בסוד.

RJlake

New member
כי רק כך אפשר להמשיך לגלוש

בפורום בלי לשבור את המסך

ShukyD

New member
כי אתה מציק

מפחדים להגיד משהו לא במקום כדי שלא תתנצל שעה

chen010189

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי שוקי אתה חייב להירגע היום ההורים שלי ישנים ואני נקרעת פה בקול רם.

לשוקידי היקר

אני מעוניין לפתוח עמך דף חדש ואני מבקש ממך סלח לי על הקללות והעלבון שגרמתי לך כי צריך ללמוד גם לסלוח

גלעד2211

New member
אף פעם שוקי לא יצא אשם שימו לב

כולם לא בסדר רק שווקי צדיק מעניין.

למעלה