כן ולצערנו חלק נשארו ילדותיות עד עכשיו אם את מבינה אותי
C chen010189 New member 5/9/06 #50 אם זה רמז עליי לא אכפת לי כ"כ../images/Emo3.gif כל עוד המספר ליד הB עולה.......................
S ShukyD New member 5/9/06 #72 למה בייביפייס זה סבבה לפעמים אני נראה כמו ילד בן 15 וליאורה אמרה שזה טוב כי כשאני אהיה בן 30 אני אוכל להתחיל עם בנות 20
למה בייביפייס זה סבבה לפעמים אני נראה כמו ילד בן 15 וליאורה אמרה שזה טוב כי כשאני אהיה בן 30 אני אוכל להתחיל עם בנות 20
S ShukyD New member 5/9/06 #88 יכול ללכת לך ממש עכשיו אם את בקטע של בני 15 או אם אני לא אתגלח ואת בקטע של ערבים
C chen010189 New member 5/9/06 #111 בואנה אתה ממש זקוק למישהי הלילה, אה? כל תגובה שלך פה יותר משקפת את זה מהשניה
S ShukyD New member 5/9/06 #116 אני זורם ככל שנכנסים לתוך הלילה אנחנו נפתחים פה יותר והכל ברוח טובה בסך הכל <תתרמו עכשיו לרוחישראליתתתתתתת>
אני זורם ככל שנכנסים לתוך הלילה אנחנו נפתחים פה יותר והכל ברוח טובה בסך הכל <תתרמו עכשיו לרוחישראליתתתתתתת>
B b o n c h New member 5/9/06 #22 אבא?????? לא נכון, רגע.... זה רגע מרגש.... אבא???????? זה אתה??????????? מאיפה באת אחרי כל השנים הללו?!?!?!
אבא?????? לא נכון, רגע.... זה רגע מרגש.... אבא???????? זה אתה??????????? מאיפה באת אחרי כל השנים הללו?!?!?!
S ShukyD New member 5/9/06 #27 מהרחם של אמא שלי מאיפה אני עוד יכול לבוא קיצר זה אומר שאני לא יכול לעשות אותך אז כפיצוי קחי אולוויז פרשל
מהרחם של אמא שלי מאיפה אני עוד יכול לבוא קיצר זה אומר שאני לא יכול לעשות אותך אז כפיצוי קחי אולוויז פרשל