אבל לא דיברתי בכלליות והוא שלי.
B b o n c h New member 5/9/06 #146 בנות, בנות לא לריב בבקשה שוקי של כוווווולן! ונראה לי שהוא שמח שזה ככה נכון מאמי?
S ShukyD New member 5/9/06 #153 דילמה מוסרית בד"כ אני נותן את עצמי לאחת <כי אני לא מפרגן לעצמי יותר מאחת שאשכרה תרצה אותי> אז במקרים כאלה אני לא יודע מה לעשות אם תשמרו על זה בסוד מצד שני..
דילמה מוסרית בד"כ אני נותן את עצמי לאחת <כי אני לא מפרגן לעצמי יותר מאחת שאשכרה תרצה אותי> אז במקרים כאלה אני לא יודע מה לעשות אם תשמרו על זה בסוד מצד שני..
B b o n c h New member 5/9/06 #99 מה טל רוצה מחיינו? לא רוצה לדמיין זקן בן 90 משחק במכנסונים!!!!! איווווו
R RJlake New member 5/9/06 #158 יאללה אחרי שהפצצנו את השרשור הזה בשטויות כמו שרק אנחנו יודעים אני עפתי... לילה טוב!
B b o n c h New member 5/9/06 #160 לילה טוב לכולםםםםםםםםםם../images/Emo1.gif התחלתי לעבוד עד הגיוס אז צריך לישון כנראה.... מאוד נהניתי היום, היה מצחיק בלי ספק. תבואו לבקר גם מחר לילה טובבבבב
לילה טוב לכולםםםםםםםםםם../images/Emo1.gif התחלתי לעבוד עד הגיוס אז צריך לישון כנראה.... מאוד נהניתי היום, היה מצחיק בלי ספק. תבואו לבקר גם מחר לילה טובבבבב
מ מאוהב בהדר מרקס New member 4/9/06 #7 הדר מרקס בעלת הקול הייחודי הדר מרקס ההוכחה לשלמות אני מאוהב בך נשמתי את החיים שלי בלעדייך אני לא קיים וכשאת לא משדרת לבי חצוי לשניים
הדר מרקס בעלת הקול הייחודי הדר מרקס ההוכחה לשלמות אני מאוהב בך נשמתי את החיים שלי בלעדייך אני לא קיים וכשאת לא משדרת לבי חצוי לשניים