הודעות של "מאוהב בהדר מרקס"

גלעד2211

New member
לילה נהדר ../images/Emo13.gif אגב

אם תירצי אשלח לך לינק למה שהיה בפורום רדיו או שתכנסי בעצמך ותיראי. הגזמתי קצת ביקשתי שם סליחה אבל חבר'ה מכאן נכנסו והשמיצו ישר גם שם אסור להביע דיעה? שם זה לא פורום גלגלצ זה פורום רדיו בחייאת אנשים GET A LIFE אז לקחתי דקה מחיי בשביל להוסיף שם תגובה לא צריך לעקוב אחריי 24 שעות אני יודע שאני מעניין ושאתם אוהבים את הדיעות והשירשורים שלי <אחרת לא הייתם עוקבים אחריי לכל מקום> אבל מה לעשות בתור מפורסם אני צריך גם את הSPACE שלי.

chen010189

New member
אה סבבה

בקושי הבנתי מה כתבת, חשבתי ששוב התלוננת שתקפו אותך פה מאז ולא הבנתי כל כך איפה פורום רדיו נכנס אבל עכשיו הבנתי. לא צריכה קישור ולא רוצה להכנס, זה לא ענייני ואני גם לא רוצה להפוך את זה לחלק מהעניינים שלי, יש לי דברים יותר טובים לעשות :) וכשאתה אומר שעוקבים אחריך אל תכליל, תודה ויום טוב! (ויש עכשיו Someone Else בגלגל"צ וטוב שעוד עדיין במצעד
)

גלעד2211

New member
טוב מה את עצבנית TAKE IT EASY ../images/Emo13.gif

אני אולי לא מציין את זה אבל אף פעם לא מכליל וסליחה עם נפגעת
אגב SOMEONE ELSE שיר נהדר שמעתי אותו אתמול נדמה לי בלילה <בתחנה שלא אציין את שמה>. טוחנים את זה בכל תחנות הרדיו וזה שיר נחמד מאוד למרות שהסגנון שלי הוא יותר שנות השבעים שמונים וקצת שישים לרוב לועזי.

chen010189

New member
יש סמוואן אלס, איך עצבנית? :)

חחחחחחחח אני טוחנת את זה גם בMP3 שלי זה בסדר אותו ואת וורלד הולד און

גלעד2211

New member
וורלד הולד און זה יותר מידי

קיצ'י לא ממש אוהב את זה אהבתי את לאב ג'נרטיון שלו זה היה נחמד.

היינו שם לפניך

וכמו שזכותך להציף כל פורום עם הדעות שלך, זכותנו להביע גם את דעתנו. ובנוסף, שים לב שההודעות המעצבנות שלך נמחקו על-ידי המנהלים שם לפני שבכלל הגבנו לך. כך שהם לא צריכים אותנו, כנראה, כדי להבין עם מי יש להם עסק. וכעת אחרי שבזבזתי 2 דקות מזמני כדי להגיב לך (2 דקות יותר מדי, אגב), אני אחזור ברשותך לא להגיב להצפות שלך, אלא אם כן תכתוב משהו ענייני, ולא תתקוף את התחנה או המאזינים שלה בכל הודעה.

גלעד2211

New member
מותר לי לעשות את זה בפורום אחר

וכמובן לא בקיצוניות ואני התנצלתי על כך אבל מותר לי. ואני הבעתי דיעה על התחנה לא עלייך ואתה הבעת את דעתך עליי כמו תינוק בגלל שרשמתי תגובה נגד האלוהים שלך <גלגלצ> נו באמת סך כולה תחנת רדיו אני בדיעה שלי אתה בשלך פה זה נגמר בפורומים אחרים מותר לי ושוב לא בקיצוניות והתנצלתי על זה אתה בטח לא כזה חכם ולא תבין את המשפט מודה ועוזב ירוחם אבל שיהיה.

יש לי חדשות בשבילך

אני בקושי מאזין לגלגלצ, רק בסופי שבוע אם בכלל. עוד דבר, תתפלא, אבל הדיעה שלי בנוגע לגלגלצ לא כל-כך רחוקה משלך. אבל אתה פשוט מעצבן, ומציף את הפורומים בהודעות "לסגור את גלגלצ, לסגור את גלגלצ", כשמישהו שואל איפה הוא יכול להקדיש שיר - זו הצפה וזה לא לעניין. זה בכלל לא עניין של אנחנו לא מסכימים אחד עם השני, זה עניין שאתה מנסה לעצבן את כולם בכח בזה שאתה חוזר על אותו דבר גם במקומות שזה בכלל לא קשור. אז במקום להטיף לי מוסר, תסתכל על עצמך.

גלעד2211

New member
ואללה אתה בדיעה שלי זה חדש

קיצר לא בא להציף ולא כלום רק שם מותר לי לומר שלא יקדיש שיר שם שיקדיש במקום אחר מה הבעיה בזה?

חלס כבר

חלס כבר אולי היא שותקת אולי היא לא כותבת ואתה בכוח מדרדרת אותה כדי שהיא תדבר על אסף למה את כמו ילדה קטנה?

ShukyD

New member
חרשני אני מבקש סליחה תסלח לי

אני מבקש סליחה שנאי מדבר כל הזמן על אסף כי זה לא צריך להיות ככה יש עוד שדרנים כמו הדר מרקס המושלמת שלי
אבל לא צריך כל הזמן לדבר על אסף זה פורום גלגלצ לא אסף מצטער על גרימת היא הנעימות מקווה שתסלח לי כמו בנאדם מטורבת

b o n c h

New member
אתה! השארת אותי על הרצפה לא הוא

אני לא מדברת איתו. תסלחו לי ... אמרתי את השורש ס.ל.ח? סליחה
שוב זה קרה לי אני מתנצלת

ShukyD

New member
אני מבקש סליחה אנא סלחי לי

אני יודע שהתכוונת אליי אבל כמו שחרשני אמר אני עם שוקידי!!!!!!!!!!!!!!! אז גם אני רוצה להיות עם נעמה!!!!!!!!!!!!! כי היא חמודה אני מבקש סליחה תודה

b o n c h

New member
אתה צריך לעבוד קשה בשביל להיות עימי

אני עם הסף. סליחה. אתה סולח לי?

ShukyD

New member
את בחורה טובה וחמודה

בבקשה אני מבקש סליחה תפסיקי לדבר על הסף כל היום זה פורום גלגלצ לא הסף ואין סיבה שתדברי על הסף כל היום למרות שהסף מדבר היום ברדיו ובחדשות הוא לובש פיג'מה למה הוא לובש פיג'מה עם פסים לא יודע כחול לבן ככה אמרו בתחנה אני לא ראיתי אותו כי אני בדיוק שמעתי 90 FM המצעד הרשמי של ישראל אבל לא שמתי לב איך הסף בגלגלצ מבזבזים את כספי הציבור ועושים רדיו על חשבוננו כשאנחנו בכלל לא שומעים אותו בבקשה חידלו <איזה שילוב בין גלעד לחרשני.. כבוד>

למעלה