המשך הצילומים של "חומריו הבהירים"
בסופ"ש האחרון (מיום חמישי עד יום שבת) כל חברי הקאסט שמשתתפים ב"מקרופון הענבר" (החלק השלישי והאחרון בסרט "חומריו הבהירים") באו למבשרת לבית של אור, לצילומים. אני הגעתי ביום חמישי בערב. פגשתי את אור (עזריאל) ואת רועי (מר במאי) בבית של אור. אודי היה אמור להצטרף בכל רגע, אז הכנו ג'חנון במיקרוגל, מה שהתברר כטעות איומה. בסוף מצאנו את עצמנו בקניון מבשרת. רועי ואודי אכלו פרות-מתות בתוך לחמניה, ואני ואור קנינו קפה בארומה
אחר כך דיברנו בטלפון עם נטלי (מארי החדשה) ושיכנענו אותה לבוא לפגוש אותנו. היא התבררה כמתוקה עד מאוד!
אבל הערב עוד לא נגמר. היו לנו סצנה וחצי לצלם, וזה לקח לנו יותר מדיי זמן. אז הלכנו לישון בשלוש בלילה. למחרת בבוקר הלכנו אל לוקיישן עולם-המולפה. התחלנו לצלם, ובאמצע הצילומיםיעל זיו (המפיקה) הגיעה. מאוחר יותר גם נתנאלה (קולטר) ומאיה (סוזי) הגיעו, וכך היינו קאסט מלא! צילמנו עוד ועוד, והכל כבר מתערבב לי בראש. אני יודעת שהלכנו עוד פעם לעולם המולפה (שהיה רחוק! אבל כל מקום רחוק כשאת בשמלה ענקית של מכשפות.), וצילמנו עוד קצת בבית של אור בערב. ביום השני הלכנו לישון בשעה יותר סימפטית. הקראתי לאור ולנתנאלה בערב את הפרק הראשון של "הדחליל ומשרתו", ושניהם נרדמו באמצע כמו ילדים טובים. בבוקר למחרת אור (בתור עזריאל), נתנאלה (בתור קולטר), רועי (בתור מר במאי) ואני (בתור נערת סאונד) הלכנו לצלם סצנה קטנה בעולם המתים. התחיל לרדת עלינו גשם ורוח קפואה, ואני, לבושה רק בגופייה וסוודר מסכן מעל, חשבתי שאני עומדת להפוך לקרחון מהלך. מזל שזו הייתה סצנה קצרה! בצהריים הלכנו ללוקיישן יותר קרוב של עולם המולפה (תודה לאל!), וצילמנו מלא סצנות עם סוזי ומארי, ואז עוד סצנה גדולה שכבר צילמנו אתמול אבל היא יצאה בלי סאונד. בכל אופן, תמונות ראשוניות מהצילומים אתה יכולים לראות כאן:
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=84692 בצילומים האלה בעצם סיימתי את כללל הצילומים שלי בתור סרפינה\רוטה. אני אתגעגע אליהן (לא!). חסר למי שלא בא לראות את הסרט במיתופיה!