האבק

New member
הודעות ../images/Emo32.gif ודברים מוזרים

בעקבות הצפת הפיליפ פולמנים מאתמול.. הגיע הזמן לשרשור OFF קטן
אתם מוזמנים לפרסם פה כל הודעה שלא קשורה לנושא הפורום וכן שאלות בנוגע לעולמות! אודי

המשך הצילומים של "חומריו הבהירים"

בסופ"ש האחרון (מיום חמישי עד יום שבת) כל חברי הקאסט שמשתתפים ב"מקרופון הענבר" (החלק השלישי והאחרון בסרט "חומריו הבהירים") באו למבשרת לבית של אור, לצילומים. אני הגעתי ביום חמישי בערב. פגשתי את אור (עזריאל) ואת רועי (מר במאי) בבית של אור. אודי היה אמור להצטרף בכל רגע, אז הכנו ג'חנון במיקרוגל, מה שהתברר כטעות איומה. בסוף מצאנו את עצמנו בקניון מבשרת. רועי ואודי אכלו פרות-מתות בתוך לחמניה, ואני ואור קנינו קפה בארומה
אחר כך דיברנו בטלפון עם נטלי (מארי החדשה) ושיכנענו אותה לבוא לפגוש אותנו. היא התבררה כמתוקה עד מאוד!
אבל הערב עוד לא נגמר. היו לנו סצנה וחצי לצלם, וזה לקח לנו יותר מדיי זמן. אז הלכנו לישון בשלוש בלילה. למחרת בבוקר הלכנו אל לוקיישן עולם-המולפה. התחלנו לצלם, ובאמצע הצילומיםיעל זיו (המפיקה) הגיעה. מאוחר יותר גם נתנאלה (קולטר) ומאיה (סוזי) הגיעו, וכך היינו קאסט מלא! צילמנו עוד ועוד, והכל כבר מתערבב לי בראש. אני יודעת שהלכנו עוד פעם לעולם המולפה (שהיה רחוק! אבל כל מקום רחוק כשאת בשמלה ענקית של מכשפות.), וצילמנו עוד קצת בבית של אור בערב. ביום השני הלכנו לישון בשעה יותר סימפטית. הקראתי לאור ולנתנאלה בערב את הפרק הראשון של "הדחליל ומשרתו", ושניהם נרדמו באמצע כמו ילדים טובים. בבוקר למחרת אור (בתור עזריאל), נתנאלה (בתור קולטר), רועי (בתור מר במאי) ואני (בתור נערת סאונד) הלכנו לצלם סצנה קטנה בעולם המתים. התחיל לרדת עלינו גשם ורוח קפואה, ואני, לבושה רק בגופייה וסוודר מסכן מעל, חשבתי שאני עומדת להפוך לקרחון מהלך. מזל שזו הייתה סצנה קצרה! בצהריים הלכנו ללוקיישן יותר קרוב של עולם המולפה (תודה לאל!), וצילמנו מלא סצנות עם סוזי ומארי, ואז עוד סצנה גדולה שכבר צילמנו אתמול אבל היא יצאה בלי סאונד. בכל אופן, תמונות ראשוניות מהצילומים אתה יכולים לראות כאן: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=84692 בצילומים האלה בעצם סיימתי את כללל הצילומים שלי בתור סרפינה\רוטה. אני אתגעגע אליהן (לא!). חסר למי שלא בא לראות את הסרט במיתופיה!

האבק

New member
היה נהדר! ../images/Emo24.gif

נהנתי לפגוש את כל החבר'ה שוב לצלם ולצחוק כמו תמיד. לא נהנתי לקום ב-7 בבוקר כשסהר קופצת עלי, מורידה לי את הסמיכה ושמה עלי דברים קרים כשאני בכלל לא צריך להצטלם. היא נהנת מזה... כמו שאני נהנה לאכול פרות מתות. נכון סהר?
בכללי היה כיף, ואני כבר לא יכול לחכות לעולמות לפגוש את כולם (וגם את החדשים!) שוב. נתראה!

היה מאוד כיף! ../images/Emo13.gif

שמחתי לארח את כולכם- תבואו כל יום! למעשה כאן מלבד סצנה קצרה בעזריאלי, סיימתי את תפקידי כלורד עזריאל. אני בהחלט אתגעגע אליו, היה לי מאוד כיף לשחק אותו. אבל אני עדיין ממשיך להגיע לצילומים האחרים ולהיות מעורב בהפקה ובעריכה, כך שזה בסדר

נטעש

New member
תמונה שלי בתלבושת בית ספר!!!

לכל מי שלא יודע: אני כרגע גרה בניו זילנד ובניו זילנד כל הבתי ספר הם עם תלבושת אחידה... בעע. הזהרה: מצחיק מוות!!! נ.ב. הכריחו למחוק את אח שלי מהתמונה

האבק

New member
מגניב! ../images/Emo13.gif

תראי קצת תמונות של הגינה שלכם, קצת תמונות של ניו זילנד! איפה בניו זילנד אתם גרים?

lacrimosa girl

New member
סקר צרכנים!

[הי אילנה ^__^] [ההודעה הזאת נותנת לי הנחה בעולמות?
] קיבלתם ארגז לנשיאת מצרכים בסופר, שמחולק לתאים בגדלים שניתנים לשינוי. מה תעדיפו לסחוב בארגז- ירקות ופירות או מוצרי חלב? הארגז יכול להתאים לנשיאת פירות/ירקות ארוזים בסלסלה וגם פירות/ירקות בתפזורת, לנשיאת רביעית מעדנים, שקיות חלב וכו'. היתרון בארגז הוא החסכון בשקיות פלסטיק/ניילון. לאחר המעבר בקופה הארגז נכנס לתוך המקרר כך שאנו חוסכים את הזיהום והנזק הסביבתי שגורמות שקיות הניילון. כדי להתאים את המוצר לנוחות מרבית, אנו עורכים סקר על מנת לבדוק איזה שימוש לארגז יהיה פופולרי יותר. אז מה תעדיפו? 1. ירקות ופירות. 2. מוצרי חלב. תודה רבה! חברת לימונים.

JustRain

New member
הו, איזה יוזמה טובה!

בתור חובבת איכות הסביבה מובהקת, אני מחזיקה אצבעות שהפרוייקט יצליח ומוסרת לכם המון בהצלחה וישר כוח! נראה לי שזה יותר מתאים לירקות ופירות, אם כי אם אפשר גם למוצרי חלב ובעצם הכל...

למעלה