הודעות OFF

fire snake

New member
תַּמָהְּטֻפָה

תַּמָהְּטֻפָה – כך קרוי מערך המרכזים בגופי האנרגיה של יצור (הגוף האסטראלי, הגוף האתרי...) בתחילת התפתחותו לקראת היציאה אל השמש [=המעבר לשדה המימדים הבא, לאחר סיום תקופות החיים בזה, החומרי). בסוף ההתפתחות (האורכת משכי חיים רבים) קרוי המערך הזה מַרְ^כַּו (קשור לביטוי "מרכבות האלים"). יחס התַּמָהְּטֻפָה למַרְ^כַּו כיחס הניצן לפרח. להמחשת ההבדל: מי שתַּמָהְּטֻפָתּוֹ נפתחה והיתה למַרְ^כַּו, יבין לאלתר כל שפה שבה יפנו אליו וגם יוכל לענות. מַרְ^כַּו עלול לשוב ולהיסגר לתַּמָהְּטֻפָה כתגובה לטראומה; ואמנזיה היא סגירת תַּמָהְּטֻפָה קיצונית. התַּמָהְּטֻפָה של האדמה נסגרה באירוע הטראומטי של נפילת בית השערים, הואמגדל בבל, שקרה דקות ספורות לאחר אירוע טראומתי אחר בצד השני של הכדור: התפוצצות תָּגֻורָ^ [=אטלנטיס]. מכיוון שכל יושבי האדמה מצויים בתוך שדה ההשראה של האדמה, ומושפעים ממנו - נסגרה התַּמָהְּטֻפָה לכולם - כמו בסיפור היפהפיה הנרדמת... כולם פה ישנים ומחכים לנסיך (או לגורדייב) שיעיר אותם. בית השערים היה רמפה שעליה הוצבו שבעה שערים, לשם העברת עדרים (של עבדים, בני אדם) למקום אחר כלשהו. עד כאן המאורעות המתוארים בספרי שבכתובים "סגירת התַּמָהְּטֻפָה " כמה פירורי מבוא, פרק א, תקציר, נספח ב - בבלוג של fire snake. ;;;;;;;;;;;;;;;;; עכשיו כשהתוודעתי לעוד כמה קונספירציות - זה מתאים לסיפור על הסתלקות האנונקי, ור^ע בעקבותיהם. מתַּמָהְּטֻפָה סגורה הם לא יכלו לשלוט, ולא לקיים קשר עם בסיס האם. מה שמבהיל בקונספירציות החדשות - האומנם בשום מקום ההַּמָהְּטֻפָה לא פתוחה יותר??! ככה זה נראה - אפילו החוצנים שיכולים לתלפט וכאלה - צריכים ללמוד אנגלית! זה הולך להם צ'יק צ'ק - אבל הַּמָהְּטֻפָה פתוחה זה לא! אוי! ואף אחד לא זוכר איך זה, להיות עם התַמָהְּטֻפָה פתוחה! אף אחד לא זוכר איך היה העולם כשהיה נקי ותקין! (אני זוכרת משהו.. רק את התחושב. וכמובן - ים סיפורים - אבל זוכרת אותם לא כמו זיכרון אישי, שזה מה שהם. יותר כמו... סיפורים)

אריק67

New member
שבת שלום לפורום עבמים מקומונה תעלומות../images/Emo265.gif

למה אומרים שבת שלום? בין מי למי צריך לעשות שלום? במהלך ימי השבוע ישנו מתח בין הגוף והנפש. במהלך השבוע האדם מתרוצץ ועובד לפרנסתו, ומצד שני לומד תורה ומקיים מצוות. כוחה של השבת שאין סתירה בין הגוף לנפש. כוחה של השבת שהיא מאפשרת לעשות שלום בין הגוף והנפש! ובשבת אפילו שאתה מתעסק בגוף - למשל אוכל מאכלי שבת. בעצם אתה עוסק גם בנפש. שבת של שלום היא קודם כל שבת של שלמות, של שלום בין אותם חלקים סותרים שיש באדם בינו לבין עצמו. זה סיפור השבת. לכן היא גם נקראת מעין עולם הבא!

franse

New member
יש לי בלוג חדש. מפחיד לאללה! כולכם מוזמנים.

להתראות.

neophile

New member
האם יצא לך לקרוא את הספר של גורדייף

סיפורי בעל זבוב לנכדו ?

hamamin

New member
אני קורא קבוע ,מרתק.

ולא קל בכלל לאיכול. סחטיין על האומץ והכנות.

franse

New member
תודה. ../images/Emo140.gif

דרך אגב עיכול זה ב-ע'. איכול זה משהו אחר...(למרות שיש דמיון בין השניים.)

דניאלה66

New member
ואיך בדיוק נדע לאיך להכנס לבלוג..

או שנצטרך לבצע תקשור עם חוצנים בשביל לקבל את הכתובת?

franse

New member
תקליקי על השם שלי ותכנסי דרך העולם שלי.

ברוכה הבאה!

franse

New member
זה נעשה במודע.

אני לא רוצה לגרור את הבלוג שלי לכל מקום שבו אני משאיר הודעה. עניין של נימוס אינטרנטי כפי שאני מבין אותו.

neophile

New member
אז את פשוט חייבת לקרוא את זה

אבל זה לא ספר לקריאה אחת בלבד , זה כתוב בצורה של סיפור ברובו ולא בתור "הרצאה" למרות שיש הרבה הרצאות מצד הגיבור של הספר הוא - בעל זבוב , יישות אשר נידונה למאסר במערכת השמש שלנו ותוך כדי גילתה חיבה ועניין במין האנושי על כל ההתנהגויות המוזרות שלו תוך כדי שהוא משווה בין ההתנהגות האנושית להתנהגות של יצורים במקומות אחרים והוא גם מביא את הסיבה להתנהגות המוזרה הזאת . הוא אגב כתב על עניין הירח הרבה לפני דיויד אייק ואני מעריך שהוא העתיק ממנו , למרות שהוא לקח את זה לכיוון אחר .

neophile

New member
מה שאני אוהב בגישה של גורדייף

זה שהוא אומר שגם אם המצב האנושי הוא תוצאה של ארועים קוסמיים מסויימים גדולים הרבה מאיתנו , עדיין אלו אנחנו שסיבכנו את עצמנו עוד יותר ואם תהיה ישועה היא תבוא רק מאיתנו .

fire snake

New member
כן, נחמד להיות אחראי לישועה של עצמך-אחרת אין

על מי לסמוך. הבעיה היא ב"אנחנו". קבוצה מאוד לא הומוגנית האנושות, ולא אחידה בישועות...

otefaza

New member
איך מבטאים את הכובעון הקטן הזה

שמעל למילים ר^ע מר^כו ? זה סוג של קמץ ?

למעלה