חחחחננננננייייי אני נשוי!!!!! אולי יש לך משהו קצת יותר "דיסקרטי" על ספר הידע???
L levincor New member 12/6/11 #17 חחחחננננננייייי אני נשוי!!!!! אולי יש לך משהו קצת יותר "דיסקרטי" על ספר הידע???
H hamamin New member 12/6/11 #15 בעוד מאתיים שנה [?] בלבד. בכל מקרה בשרשור הזה אין מה לפחד. כבר משהו. [קראתי את ספר הידע,מזמן,לא הכיוון שלי, אולי,לפי דבריך, בגילגול הרביעי קדימה נחשוב עליו]
בעוד מאתיים שנה [?] בלבד. בכל מקרה בשרשור הזה אין מה לפחד. כבר משהו. [קראתי את ספר הידע,מזמן,לא הכיוון שלי, אולי,לפי דבריך, בגילגול הרביעי קדימה נחשוב עליו]
ח חני 61 New member 12/6/11 #21 אמנון בעוד 189 שנים ליתר דיוק ישנם כאלה שיותר לא יתגלגלו אם הם ניקו את הקארמה שלהם .... זהו זמן קצר מאוד ....יחסית לא לכל אחד מתאים הכיוון ..
אמנון בעוד 189 שנים ליתר דיוק ישנם כאלה שיותר לא יתגלגלו אם הם ניקו את הקארמה שלהם .... זהו זמן קצר מאוד ....יחסית לא לכל אחד מתאים הכיוון ..
ה האסטרונום New member 12/6/11 #11 באמת? הכיצד זה ידוע? האם יש תצפיות התומכות בכך? מידע מבוסס אחר? או שמדובר בשמועות אינטרנטיות גרידא שהופכות מיד אצל אנשים מסויימים לעובדות?
באמת? הכיצד זה ידוע? האם יש תצפיות התומכות בכך? מידע מבוסס אחר? או שמדובר בשמועות אינטרנטיות גרידא שהופכות מיד אצל אנשים מסויימים לעובדות?
H hamamin New member 13/6/11 #25 ריכוז הידיעות על נבירו--- ויכולת גוגל להעביר מידע אמין [האם ניתן לשלוט באינפורמציה שכולה תמיד גוגולית ] לנאופיל.
ריכוז הידיעות על נבירו--- ויכולת גוגל להעביר מידע אמין [האם ניתן לשלוט באינפורמציה שכולה תמיד גוגולית ] לנאופיל.