הודעות ON ו-

shanty.G

New member
חברים יקרים../images/Emo23.gif

ודאי שמתם לב כי לא כתבתי בפורום ביומיים האחרונים. אני עוקבת אחרי המתרחש, אבל אין בידי את הזמן לכתוב ולהגיב כפי שהייתי רוצה. בשבוע הקרוב אעדר מהפורום בשל חופשה (מקווה שיש אישור
), ועדיין לא יודעת איך אצליח להתמודד עם טֶרקי של הימנעות מהערוץ שהפך בחודשים האחרונים לחלק משגרת יומי, ממש כמו צחצוח שיניים
. אני מפקידה את הפורום בידיו המצויינות של שי משולם, הוא m_shy , בחור נפלא ויקר
. תוכלו לפנות לשי בכל נושא רלוונטי שהייתם רוצים להתייעץ או לשאול. חשוב חשוב חשוב: לא לשכוח להכנס לקטגוריית "עצומות" בקישורי הפורום, אתם יודעים מה לעשות הלאה
להמשיך להיות מקסימים, אכפתיים עם לב רחב ומדהים, אתם הופכים את העולם לוורוד יותר עבור הרבה הרבה בעלי חיים שבזכותכם יש להם חיים טובים יותר והידיעה שאתם פה היא אור גדול גם עבורי
לשים מים בקערות לחבר´ה בחוץ שמחכים למרענן הרשמי של הקייץ
....ולשמור על רמת דיון נאותה בלי לעשות לשי חיים קשים
תעשו חיים! (אשתדל לפגוש אתכם בערב)
גדול shanty

bonowoman

New member
הלו

שלומ, אני יעל ואני חדשה פה! אני צמחונית כשנתיימ ופעילה באנונימוס.... מה איתכמ? אוהבת יעל

גולדי2002

New member
../images/Emo24.gifתיהני חיים גם בשבילנו

וחזרי אלינו במהרה, מלאת מרץ. ואל תדאגי, אנחנו נעשה לשי בלגאן.
שיי´קה, אני הולך לעשות רעש בפורום! תתכונן!

m_shy

New member
ברוכה הבאה יעל!-ולכל החדשים בפורום!

אני מקוה שאת - כמו כל יתר החבר´ה החדשים שהגיעו, הגעתם כדי להשאר איתנו! אני מפנה את כולכם להודעת המנהל - שקישור אליה נמצא בראש הדף, שתעזור לכם קצר להכיר את הפורום, ואת דרך התנהלותו... שוב, ברוכים הבאים מכל הלב! והיות וכולם קיבלו חיבוק ברוכים הבאים אישית - ורק יעל עוד לא. הנה אחד בשביל יעל!
שי משולם

m_shy

New member
כן, כן - בלאגן! יייישששש!../images/Emo123.gif

יאללה, תקרעו את הפורום, ואת השי משולם הזה!
רגע... מה אני עושה...
אני זה שי משולם..! אההמ אההמ... לא טוב... אההה... בלי פאניקה! אההה... תנו לי לחזור אליכם בקשר לזה, אוקיי?

m_shy

New member
מפגש בזכרון יעקב מסביב ל-../images/Emo117.gif

גרעין הפעילות הצפוני לזכויות בעלי חיים יוצא לדרך! ביום שבת, ה-17 באוגוסט 2002 יתקיים מפגש לכל אלה מאיתנו שנושא זכויות בעלי החיים קרוב לליבם.
המפגש יתקיים בשעה 20:00 ברח´ המגינים 22 - חצר בית משפחת אסיאג בזכרון יעקב. שלטי הכוונה יכוונו את המגיעים לארוע מכל כיווני ההגעה בין אם תרצו לשמוע את דבריהם של אנשים מלב ליבו של המאבק למען בעלי החיים
, לבחון איתנו דרכי פעילות בגרעין הפעילות בצפוני המתגבש
, או סתם לשבת מסביב למדורה, לדבר, להכיר, ולעשות איתנו
קומזיץ בכיף - מקומכם איתנו!
כדי שנוכל להעריך את כמות המשתתפים, וכן כדי שנוכל לעזור לאנשים שאין להם רכב להגיע לאירוע עם מי מכם שיש לו רכב ומוכן לתת טרמפ, נבקשכם להודיע מראש במידת האפשר על בואכם, לאחד מהאנשים הבאים: עודד קאופמן - טל´ 053-255565, [email protected] סיון אסיאג - טל´ 052-302393, [email protected] שי משולם - טל´ 04-6388564, [email protected] נבקשכם להביא בקבוק שתייה/חטיף, ושמיכה/מזרון לישיבה. נשמח לראותכם

m_shy

New member
הבהרה והתנצלות../images/Emo52.gif

לאחר שרשורים משרשורים שונים, ודיונצ´יק ראוי בהחלט שהתפתח מההודעה הקודמת על הקומזיץ
הנ"ל, התברר שיש בעיה עם המפה כל הפרטים האחרים נשארו כשהיו, אבל ההודעה הקודמת היתה צריכה להמחק.
כפי שידוע לכם, מערכת הפורום מאלצת מחיקה של כל תת ההודעות של הודעה שנמחקת - וכך נמחקו כל ההודעות שנשתרשרו ונתרשרשו להודעה המקורית עם המפה.
עם חברי הפורום - ואלה שהודעותיהם נמחקו כתוצאה מכך במיוחד, ה-
שי משולם

גולדי2002

New member
יאללה תעשה כבר ת´קומזיץ הזה

מרוב תכנונים, דיבורים, התנצלויות, פרסומות - לא רואים קומזיץ. יאללה תעשה אותו כבר.

vegi force 1980

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני רוצה נורא לבוא ואין לי אייך....

enbalush

New member
שלחי לי במסר איפה את גרה

ואם יעלה בגורל (שאת גרה בעיר שלי) ניסע יחד

אני באה! (98 %)

אני גרה בנו"ש בחיפה, אז מי שמעוניין בטרמפ יכול לפנות אלי לאימייל ([email protected])- עדיפות ליותר קרובים לגיל שלי (אמא קבעה
). (ואני בת 11) נטע התרנגולת

gali1984

New member
תגידו

יש הסעות מתל אביב? (שאלה דפוקה אבל בכל זאת) אני נורא רוצה לבוא (אני הולכת לשנת שירות בזכרון אז זה בכלל חשוב לי!) ויכול להיות שאני אהיה בתל אביב (לא בטוח אבל כנראה) ואין לי איך להגיע. בקיצור אם מישהו נוסע מתל אביב ויש לו מקום אני אשמח אם הוא או היא ישלח/ תשלח לי מסר בתפוז. תודה ויום טוב לכולם גלי

m_shy

New member
שימו לב לשינויי המקום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפרטים החדשים מפורסמים כאן

גולש באינטרנט מהיר? ../images/Emo35.gif ../images/Emo36.gif

פורום רשתות ופס רחב מארח נציגים בכירים מחברת הכבלים תבל בנושא אינטרנט מהיר בכבלים. תבל היא חברת הכבלים האחרונה שנכנסה לתחום האינטרנט המהיר. פורום רשתות ופס רחב מארח אותם כאן היום בין השעות 20:00- 22:00 האורחים יענו לנושאים טכניים, צרכניים/שיווקיים ובעיות שהמנויים נתקלו בהם בנושא אינטרנט מהיר על גבי כבלים. הכינו שאלותכם מראש! כולם מוזמנים!

למעלה