הודעות ON ו-

אני יכול לבוא?

אפילו עם כן, כדי לי לנסוע כל-כך רחוק? כמה שאני אסע יותר רחוק יש יותר סיכוי שיתפסו אותי!

m_shy

New member
זמן יקר!

עוד לא יצא לי לברך אותך על שובך..! אז.. ברוך השב!
בטח שאתה יכול לבוא... אם כי לא הבנתי את עניין ה"יתפסו אותי"
שי משולם

תודה, אני כבר מרגיש יותר טוב

התכוונתי לזה שיש יותר סיכוי שיתפסו אותי בלי רישיון, ככל שאני עסה יותר רחוק

../images/Emo80.gifשלום שלום אנשים!

אני ילדה בת 12 שמאוד אוהבת להתנדב ואפילו יותר אוהבת חיות! אין לי בעיה להגיע לכל מקום בר"ג גבעתיים וחלק מת"א.... רציתי לדעת אם יש לכם מושג לאן כדאי לי לפנות?....... לתשובות [email protected] icq #: 129022333 נ.ב צר לי שפספסתי את המפגש לילדים... :(

m_shy

New member
צרור פרחים לטלושקה ול-../images/Emo15.gif

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום!
(וגם לשולה!) אני מאוד מקוה שבאת לכאן כדי להשאר, ושתשתתפי בדיונים השוטפים של הפורום! לגבי לאן אפשר לפנות: ובכן, אנונימוס בודאי תשמח להעזר בך למרות שלא הופעת לפגישה! זו לא היתה הצעה "חד פעמית" שאם פספספת אז פספסת, את יודעת... את מוזמנת לגלוש לאתר אנונימוס, המופיע דרך אגב כאחד מהקישורים ברשימת קישורי הפורום (בשורה האפורה למעלה) התקשרי אליהם והגיעי למרכז, ובואי להיות חלק מהעשיה! חוץ מאנונימוס יש ודאי אופציות נוספות. אני ממליץ לך בחום לבקר באתרי האגודות המופיעות ברשימת הקישורים, ולראות - אולי תרצי להתנדב ולעזור דוקא באחת אחרת..? שיהיה בהצלחה! ושוב, ברוכה הבאה! שי משולם

שלכם בגאווה... ../images/Emo34.gif

מאז שהעיד בפני הועדה למניעת אפליה בשל נטייה מינית בכנסת במפגשה הראשון ב - 2 בפברואר, 1993 על העוולות המוסדיות הנגרמות להומואים ולסביות, הנהיג ויזם מאבקים רבים בתחום החקיקה והפסיקה. בין הצלחותיו המוכחות יש למנות את שינוי פקודות מטכ"ל בעניין גיוס, שיבוץ וקידום של הומואים ולסביות בצה"ל, שהשתווה לאלו של חיילים אחרים. התיקון בפקודות נעשה בשיתוף פעולה מלא שלו עם נציגי הצבא. כמו-כן, לזכותו יש לרשום עזרה בניסוח התיקון של החוק לאיסור לשון-הרע, הגשת תביעות ייצוגיות, ובעיקר יצירת תקדים ביחסי העבודה. בשנת 1995 הכירה האוניברסיטה בבן-זוגו, עמית קמה, כידוע בציבור והעניקה לו זכויות פנסיה ופטור משכר לימוד. מאז נהנים סטודנטים ואנשי סגל ברחבי הארץ מן התקדים. בשנת 1996 הוכר עם בן-זוגו על ידי משרד הרווחה כמשפחה אומנה: למעשה, המשפחה האומנה המונה שני גברים היחידה בארץ עד כה. באותה שנה נבחרו השניים במשאל של ידיעות אחרונות למקום ה - 15, בין הזוגות המשפעים בישראל. אבן היה בין מייסדי פורום "גיאות". שימש כדובר וכנציג הקהילה בפורומים ובהזדמנויות רבות, למשל: ייעוץ למועצת הרבנים המתקדמים (הרפורמים) בעניין הכרה בזוגות מאותו המין, וכן תיווך בפרשת הנשיא ויצמן (פרשת התבטאותו ההומופובית של הנשיא, שהסתיימה בהתנצלותו בפני נציגי הקהילה ההומו-לסבית). בשנת 1999 נבחר למקום ה - 13 ברשימת מרצ לכנסת. למרות שלא זכה להגיע למקום ריאלי, סלל את הדרך בפעם הראשונה בהיסטוריה הפוליטית של ישראל בכך שהיה ההומו המוצהר הראשון שעסק בפוליטיקה. מכהן גם כחבר בנשיאות מועצת המפלגה, בהנהלת המפלגה (בין מנסחי מצע המפלגה), בסיעת מרצ בעיריית תל אביב-יפו (נציג הסיעה במו"מ הקואליציוני) ועוד. היום בשעה 20:00 יתארח הפרופסור עוזי אבן בפורום גאווה. אתם מוזמנים להכניס כבר את שאלותיכם! אנא שמרו על רמת דיון נאותה.

Bulbul cool

New member
חזק ואמץ

שלום, שמי עופר אני לא צמחוני (ניסיתי פעם אבל לה הצלחתי ) אני אוהב לאכול בשר אבל אני פעיל באירגון "נגד ניסויים בבעלי חיים". רק רציתי להגיד חזק ואמץ לכל האנשים פה שאוהבים חיות מכבדים ודואגים להם צריכים עוד אנשים כמוכם!!! עושה לי טוב לראות שפה ושם יש עוד כמה שאיכפת להם. אני גם מברך את כל הצמחוניים והטבעוניים למנהם - כל הכבוד לכם , אתם מצליחים איפה שאני נכשלתי (למרות שאיני רואה רע בלאכול בשר, אני רואה רע בפיתום ועינוי בעלי חיים לצרכים אלה ואחרים). יום טוב לכולם ! ובעיקר שיעבור לילה טוב על כל הכלבים והחתולים העזובים שנמצאים ברחובות ועל כל הקופים וחיות המעבדה למנהם שסובלים יום יום לילה לילה שעה שעה.

m_shy

New member
סיבוב ראשון - לא סוף הדרך!../images/Emo6.gif

אהלן עופר, וברוך הבא! לגבי הקטע של צמחונות/טבעונות - אני לא דואג יותר מידי, כי גם אם הפסדת בסיבוב הראשון ב"קרב" לעבור לצמחונות, לא הפסדת את המלחמה. לדעתי, ככל שעוסקים יותר בנושא זכויות בעלי החיים, ככל שזה נהיה יותר חלק ממך כך אתה מגלה שזה הופך יותר ויותר קל להפוך לצמחוני/טבעוני, ויותר ויותר קשה להמשיך לאכול בשר..! הרגישות והאהבה הכנים כלפי בעלי החיים נמצאים בך, וביום שתחליט לעשות את המהלך הזה - גם תצליח. זו לא תורה גדולה כפי שזה נראה במבט ראשון! לכשתרצה לעשות זאת, מומלץ בחום לעשות זאת בשלבים ובהדרגה, להכניס מאכל חדש במקום כל מאכל ישן שמוצא מן התפריט. אולי תעזור לך החוברת שהוציאה אנונימוס בשם "צמחונות בקלות" בה עצות מעשיות לאיך לעשות את זה, ומספר מתכונים. תוכל גם להעזר בספרים העוסקים בתזונה או מתכונים צמחיים, כמו גם בפורומים באינטרנט: צמחונות ובעונות בתפוז צמחונות וטבעונות בוואללה שוב, ברוך הבא! שי משולם

למעלה