הודעת דברים שמחים (הרגישו חופשי לשרשר משלכם כמובן)

הודעת דברים שמחים (הרגישו חופשי לשרשר משלכם כמובן)

אז:

מבאס: מר בחור ואני נפרדנו. (מעתה ייקרא שמו: אקס מן).
עוד מבאס: אין לי לאן ללכת ואין לי הכנסות, אז אני תקועה איתו בדירה. (הוא מתעקש שאשאר ואומר שהוא מעדיף להמשיך לכלכל אותי מאשר שאסתובב בין אנשים שונים).
פחות מבאס: הגיע הזמן כבר! Sheesh! טוב שזה נגמר

נחמד: הזדמנות ראשונה בחיי "להשתרלל" קצת! הידד!!
מאוד נחמד: התחלתי בטעות לצאת עם מישהו. זה אמור היה להיות משהו חד פעמי אבל איכשהו זה הפך למערכת יחסים. הוא בחור נהדר ואני מתה עליו

עוד יותר נחמד: הוא מבין את הצורך שלי במפגשים עם עוד אנשים ומקבל את זה, כל עוד אני דואגת שזה לא יאיים על הקשר. זה לא. ^^
מאוד מאוד מאוד נחמד: אני מתקדמת בטיפול המיני שלי בזכות אותו מישהו! יחסי מין מלאים, אני בהחלט בדרך!

הכי נחמד: אני הרבה פחות בדיכאון משחשבתי שאהיה אחרי הפרידה. הימים הראשונים היו מאוד קשים ואובדניים, אבל הצלחתי לעבור אותם וזה ממש משמח אותי

ב ה צ ל ח ה ! ! !

נשמע שעוברים עלייך שינויים מאד משמעותיים - מאחלת שהמגמה החיובית תימשך .

עכשיו, אין לי משהו שמח לדווח.

אולי זו שעת הערב או תשובה מסוימת שהלכה לאיבוד בדרך....

apocalipto

New member
אז את הולכת להביא בחורים הביתה?

|בדיחה| |צחוקים|

(כי אני מרגיש שלאנשים קשה להבין את הבדיחות שלי)
i wonder if im overstepping the boundries like i sometimes do.

יש לי ידידה וכיף לי איתה
בישלתי היום ולא נותר לי כח ללמוד
אני חושב להזמין קורא דיגיטאלי בשישי השחור בשביל לקרוא ספרים(דה) ומנגה

אני אוהב את איך שהפורום כולל
Topic ונושאים מעניינים בחופשיות.

אני חושבת שהחוויות של השונה מקומן בפורום

איפה עוד אני יכולה לכתוב "ישששש אני יכולה להשתרלל עכשיו!" או "איזה כיף, הטיפול המיני שלי מתקדם!"?
המהות של הפורום הזה היא מקום מכיל ומקבל לכל מי ש"קצת אחרת" (
).
אבל כן, אני אוהבת את העובדה שכפורום יחסית כללי יש פה מקום להרבה סוגים של דיבורים ודיונים

&nbsp
ידידה זה הידד!
אוכל זה טוב!
קורא דיגיטלי זה אחלה
, אני משתמשת באפליקציות מתאימות בטלפון שלי עבור זה אבל בהחלט יש מי שמעדיפים מכשיר ייעודי ומסך גדול יותר.

טאסנים1

New member
איזה יופי שעברת את הקשה מכל (הימים הראשונים)

בהצלחה עם הבחור הנחמד.

טאסנים1

New member
סרט עצוב (לפחות בשלב מסוים) אבל מהנה זה נחשב?

אם כן- ראיתי את
whiplash
נהדר שאין מילים- רק מנגינה...
סרט שמיועד בעיקר לחובבי ג'אז קלאסי . נגן צעיר, מתופף עובר סידרת חינוך סדיסטית
מצד אחד המורים התוקפניים שתפגשו כדי להגיע לרמת תיפוף על.
המפגש הטראומטי עם המורה הוא חוויתי במיוחד לקהל.
נהנתי בעיקר מהמוזיקה הנהדרת, מהמשחק של המורה (J.K. Simmons) ומהשילוב שבין הצילום המדויק לסאונד.
העלילה קצת פשטנית ומופרכת - מצאתי הרבה מרכיבים חסרי הגיון- אבל זה לא הורס את החוויה.
מומלץ!

sarne

New member
Freude, schöner Götterfunken!

הייתי צריך לכתוב טקסט קצר בגרמנית על מה משמח אותי לפני שבוע או שבועיים. כתבתי על מוסיקה, כי לא היה לי שום דבר אחר. (מה שהכי קשה בקורסי השפות האלה, זה שכל הזמן מכריחים אותך לדבר על עצמך! וכל הסמול-טוק!... איך אני אמור להסביר להם שאני לעולם לא אצטרך את זה, בעצם? שאני סתם רוצה לקרוא את קפקא בשפה שלו, ולא חס וחלילה לתקשר עם אנשים? ושזה לא שהגרמנית שלי כזו גרועה, זה רק שהמיומנויות החברתיות שלי הן על הפנים? אז--

טוב, סטיתי מהנושא:

מוסיקה.

רגע! צריך לסגור את הסוגריים מהשורה הראשונה לפני שממשיכים.

)

(האם נכון לקרוא לסוגר אחד סוגר, אם כשהוא לבד הוא לא סוגר כלום? - התהייה היומית, 29.11.2014.)

אני מבזבז זמן! אז - מוסיקה!

אני שמעתי הרבה דברים חדשים השבוע, אבל אני אשים עכשיו דווקא שיר אחד שאני תמיד חוזר אליו.

ועוד אחד שאני נזכר בו בגלל הנושא של שמש זורחת, ותקווה וכו'.

טוב, אז אני מבטיח שאני הרבה יותר טוב בלבחור שירים לקשר אליהם משאני בלכתוב הודעות. מי שהגיע עד לכאן יכול להרוויח בחזרה את שתי הדקות האחרונות מחייו (יש גם דבר כזה אנטי-בזבוז זמן, או בזבוז זמן שלילי, אם תרצו) בשמיעת השיר הראשון ששמתי. הוא ממש ממש טוב.

איזו כתיבה כיפית ונהדרת

(אני חושבת שכן, כמו ש"אופניים" או "נעליים" וכו'... "סוגריים" זו מילה זוגית אז היחיד יהיה סוגר... שם, לא בינוני.)
מוזיקההההה

sarne

New member
אני חושב שאת בדעת מיעוט

בלתאר את הכתיבה שלי כנהדרת. אבל - אם לא הייתי מוכן להסתפק בדעת מיעוט, לא הייתה לי סיבה לכתוב כאן, נכון?

אז מה שמעניין בסוגריים הוא שאפשר בקלות לחלק אותם לשני חלקים נפרדים (סוגר-פותח וסוגר-סוגר), אבל החלק היחיד מקבל משמעות רק כחלק מהזוג. בלי תמונת המראה שלו סוגר הוא רק קו עקום (יש גם אנשים שהם כאלה).

schlomitsmile

Member
מנהל
איזה יופי של חשיבה אסוציאטיבית חופשיה

מזכיר לי את אחד השירים החביבים עליי בגרמנית
https://www.youtube.com/watch?v=-cwJQlsUf7U

טאסנים1

New member
"רוצה לקרוא את קפקא בגרמנית"- כמה שאני מזדהה!

קראתי ספר של תומס מאן והצטערתי שאני לא יכולה לקרוא אותו במקור.
חוץ מזה שאני אוהבת את הצליל של השפה.

sarne

New member
אף פעם לא מאוחר להתחיל ללמוד

גם אם מתקדמים לאט, לפחות אפשר להמיר אז את ה-"לא יכול לקרוא" ב-"עדיין לא יכול"... ויש הבדל לא קטן בין שני המצבים.

אני עדיין לא קראתי אף ספר של תומס מאן. התכנית שלי עם סופרים בשפה הגרמנית עכשיו היא לקרוא ספר אחד או שניים (בתרגום, כמובן) מכל אחד מהרבה סופרים שונים, כדי לקבל תיאבון... ולטרוף אחר כך את כולם בגרמנית, כשיהיה אפשרי.

והכתבים של פרנץ קפקא הם באמת המוטיבציה העיקרית... אני ממש לא שיקרתי שם.

טאסנים1

New member
נכון, אולי הרצון ללמוד גרמנית לא מספיק חזק.

כשרוצים משהו באמת, אין תירוצים.
קריאה נעימה בכל אשר תבחר!

sarne

New member
האסוציאציות אולי חופשיות...

אבל מי מבטיח לי שלמרות כל הקפיצות ממקום למקום, החשיבה לא נשארות בכל זאת עמוק בתוך הקופסא המפורסמת?

חשיבה חופשיה היא דבר יפה לאחל למישהו, נראה לי...

ומצא חן בעיניי השיר

טאסנים1

New member
גוגל תירגם לי ל-"שינוי, שמחה, ניצוץ יפה של האלים!"

מה התרגום ל- Götterfunken?

למעלה