הודעת דברים שמחים (הרגישו חופשי לשרשר משלכם כמובן)

sarne

New member
"ניצוץ אלוהי" נראה לי תרגום מדויק

אגב, מי שלא מזהה\טרח לגגל, זו שורה מתוך "האודה לשמחה" של שילר - השיר שבטהובן השתמש בו לסימפוניה התשיעית.

היה זמן ששמעתי את האודה כל לילה לפני שהלכתי לישון, עד שזכרתי אותה בעל-פה -- אז המלים האלה והמנגינה הזאת תמיד נמצאים בראש איפשהו.

במקרה הזה היא רק עזרה לי למצוא כותרת להודעה בתפוז, אבל נראה לי שבמקרים אחרים היא עזרה לי בצורה יותר עמוקה...

אני שמחה לשמוע על השיפור ועל הבחור החדש

מעניין אותי לדעת - איך אקס מן מגיב על הקשר החדש שלך? את מביאה את הבנזוג החדש לדירה שאת גרה בה עם האקס מן?

אקס מן שואל אותי אם אני "בטוחה שאני רוצה לעשות את זה עכשיו"

ואני לא מביאה אף אחד מבני הזוג שלי (כן, יותר מאחד, יחי הפוליאמוריה) לדירה שלו.
&nbsp
הוא קצת (די) patronizing, חושב שהוא יודע מה מהיר מדי עבורי ומה לא (אבל הגוף שלי סוף סוף הסכים לקיים יחסי מין מלאים, כך שכנראה לפחות הוא מסכים איתי. תודה גוף!).

תשמרי על עצמך קטנית

מבחינת הגנה ממחלות מין וזהירות מאנשים רעים...

מה המטפלים שלך אומרים על זה?

שומרת!

יש לי תמיד קונדומים בארנק

&nbsp
ואנשים שאני לא סומכת עליהם עדיין לא מעניינים אותי... צריך להגיע לרמה מסויימת של אמון וקרבה רגשית לפני שאני יכולה לרצות מין עם מישהו.
&nbsp
הפסיכולוגית שלי שמחה שאני עושה מה שמתאים לי כרגע. (כמובן כל עוד אני משתמשת בהגנה). היא חושבת שזה טוב שאני חווה את החופש שלי. וגם שבאמת לא מתאים שאכנס אי פעם בתקופה הקרובה לשום סוג של מונוגמיה

בהחלט זכיתי.

הפסיכולוגית שלי היא אחת הסיבות שאני ממש לא רוצה לעבור לאיזור אחר בארץ.

גנימדס

New member
אותו קונספט אבל ההפך

בן זוגי היה בחול שבועיים. בהתחלה זה היה נחמד. אפילו פרלטטתי קצת .....
ואז הבנתי שאני מפרלטט כי הוא חסר לי. כי אני מתגעגע אליו . ויש משהו שחסר בזוגיות שלנו שאנחנו חייבים לבנות מחדש. גם מחו"ל הוא נשמע לי מרוחק מאד.... כשקראתי את הודעתך חשבתי- אולי עוד יומיים זה יהיה אני. אולי אנחנו עומדים להפרד; ולא היה לי מושג מה עומד לקרות כשיחזור.

ואז הוא חזר. ואני מבין עד כמה התגעגעתי. עד כמה הוא חשוב לי ובנוסף אנחנו חייבים לעבוד על הקשר שלנו ולא לתת לו לגווע.

אז זו הנקודה החיובית שלי. בתחושה שלי אני גם שמח במקום בו אני נמצא
יהיה טוב.

למעלה