הודעת המנהלים:

מומחה

New member
חצילים!

זה לא יאמן הם צדקו באמת החצילים מנסים להשתלט על העולם הנה אחד,בוא חמוד אהההההה!!!!!!!!!!!

קונספירציית ערוץ 6

אכלתי לי ארוחת בוקר במטבח, כששמעתי דבר נורא. אחותי הקטנה צפתה בערוץ 6, ושמעתי משם אישה מבוגרת אומרת בקול מבחיל
"יו, כדורגל זה ה-משחק, יש שחקן אחד שאני מאוהבת בו...", ואז הבנתי מה הולך שם. מארגני המונדיאל שילמו להם כדי שיגרמו לילדים להאמין מגיל צעיר שכדורגל זה דבר אלוהי. לדעתי גם צריכים להפציץ את האולפנים של הערוץ הזה ולהוציא להורג את המנחים, אבל תקראו את זה ותגידו מה דעתכם.

love_asp

New member
עוד קונסיפרציה שנבעה משעמום טוטאלי../images/Emo43.gif

תלחצו על CAPS LOCK ותכתבו את המילה (דמיינו שאתם כותבים בעברית) "אשפוז". אתם יודעים, מלשון לאשפז, מאושפז וכו´. נו... מה יצא?
.....

ושוב:

אני מוחה! ויש שתי דרכים לגלות קונספירציה: 1. מציאת פיסת מידע, כמו מסמך. 2. הברקה מלוות בהשערות, מה שאני עשיתי. ושוב; אני מוחה!!!

מומחה

New member
לה די!

בקרוב מאוד זה יקרה איך (אני לא יודע) אבל זה יקרה ולך (IC4) ובקרוב... מווווהההההה!!!!!

IC4

New member
מומחה מותק

what good is a tapuz user if u r unable to speak מעונין אנוכי לציין באוזניך (דבר הגם נוגע לאחרים) שדי נמאס לי לקרוא שטויות שאתה רושם ובטח הסרקסטיות חסרת התכלית שלך לא תורמת הרבה [רק לי מותר לא להיות סובלני! כי אני יודע באיזה צורה לעשות זאת] כל מקרה בלי שטויות... או שתיקח את עצמך בידיים או שתיקח את עצמך בידיים ותזרוק את עצמך החוצה

מומחה

New member
או ש...

אני אקח אותך בידים(שלי!) ואזרוק אותך לים! זה הרעיון הכי טוב שהיה לי אי פעם! IC4 יש לי רק דבר אחד להגיד לך : אתה החוליה החלשה שלום!

באמת...

יש יותר מדי אהבלים (סליחה שאני אומר את זה בצורה הזאתי) שחושבים שהמאטריקס קיים...

למעלה