הודעת המנהלים:

Larik

New member
המאטריקס היא פתרון "הומאני"

שהמכונות נתנו לבני האדם על מנת להתקיים "בסימביוזה". אם המכונות לא היו בונים את המאטריקס אז לא היה להם מאיפה למצא אנרגיה שתספק את הצרכים לקיומה. וגם המכונות היו צריכים להרוג את כל האנשים כדי להבטיח את המשך קיומם בעולם הזה.

IC4

New member
JESUS SHUT THE FUCK UP ALREADY!!!!!

גברתשלומי ("ms") אולי תפסיק להטריד את הפורום בשאלות "אריק זה אתה?!" אנחנו לא מכירים שום אריק ואם זה כן אריק שאתה חושב שזה, גם ככה אתה לא צריך את הפורום בשביל לשאול אם זה הוא אז בבקשה תפסיק לעצבן כבר, זה מתחיל לעצבן
אז ברצינות אנצל את ההודעה שלך להודיע לך למה אני מעונין למחוק אותה במקום ישר למחוק אותה...

LOL

גברת שלומי!!!!!! ROFLMAO! על זה לא חשבתי! אבל הפעם הוא צודק זה האריק שהוא חושב שזה.

G0nz0

New member
לדעתי

יש סיכוי שהייקום שלנו נמצא בתוך איזה אקווריום של חייזר שכל הזמן מסתכל בנו...

מומחה

New member
בסוף נו...

כשרואים שהמחזיק מפתחות או הגולה הזאת או מה שזה לא יהיה הוא היקום שלנו בתוך הגולה הזאת שאותה מחזיק חייזר ענק!

לא מדוייק....

הגלקסיה שלנו היא בעצם גולה וככה כל הגלקסיות ביקום ולא היקום הוא גולה. החיזר לא ענק כי בני אדם גם היו מאד גדולים ביחס לגולה. היקום הוא בעצם אוסף של גולות.

סליידר

New member
מה??

אנחנו מספקים את האנרגייה, הגוף שלנו הוא כמו סוללה, הגוף מייצר אנרגיה חשמלית שבה המכונות משתמשות.

laughter19

New member
הבחור שקורא לעצמו ע"ש הסרט

אתה מוכן לענות לי מנין הסקת שיש יותר מדי אהבלים שחושבים שהמאטריקס קיים? ובכלל האם אתה באמת מכיר מישהו שאינו אתה ? כלומר גם אם אתה חושב שהם אהבלים שבלהבלה אולי בעצם הם לא ואתה אהבל שלא מבין אותם
בכל מקרה mshlomi תודה על ביקורך בעל יכולת ההתבטאות של חתול עם כלבת ונשמח לנדות אותך
אם יש דבר אחד שאיני סובלני לגביו הוא חוסר סובלנות למה באת לפה ? מה התרומה שלך ? להוכיח מחדש את האקסיומה שיש אנשים מעצבנים בעולם? tapuz. have a nice day

אני חושב שהוא התכוון

ב-"המאטריקס היה סרט, לא יותר מזה" שזה רק סרט ושלא צריך להתלהב ממנו יותר מידי. אני לא מסכים איתו, ולדעתי הוא לא היה צריך לכתוב את זה בפורום שיותר מחצי ממנו מוקדש למאטריקס, ושוב, אין לנו שום דרך לדעת אם זה נכון או לא. אין לנו על מה להסתמך כדי לבסס את אחת מהאפשרויות (1.המאטריקס קיים, 2.הוא לא קיים).

דנה^^

New member
איך לא אמרתם לי??

היום הלכתי עם חבריי לראות סרט.. אוקיי החלו הפרסומות, ופתאום על גבי המסך החלו להופיע להן כמה אותיות ירוקות, בדיוק כשעמדתי להגיד לחברה שלי שזה מזכיר לי את המאטריקס אני קולטת- היי! זו הפרסומת למאטריקס..!! וואי זה נראה לי צריך להיות מזה יפה! אני לא יכולה לחכות שזה יגיע לקולנוע!! אתם יודעים מתי זה צריך להגיע?? **מתה כבר לראות**!!

IC4

New member
הודעת המנהלים:

במסר טלפפפפפ---וני המנהלים החליטו לקחת אחריות על הפורום ולהזכיר לחבריו שמספיק להתעסק בקטונות! השם של הפורום למשל הוא מבלבל וככה הוא צריך להשאר אל תחשבו שזה פורום שבו כולם חושבים שחיים בעולם דמיוני ממוחשב שנשלט על ידי רובוטים אל תחשבו שזה פורום שבו מדברים על קונספירציות מפגרות ואם אתם לא יודעים אז מה כן הפורום הזה, בבקשה אל תכתבו כלום כלומר מה זאת אומרת בבקשה, תכתבו משהו מפגר - חסל סדר היכולת שלכם לכתוב עוד משהו בפורום. מה שמזכיר לי אל תעלו תמונות מפגרות (אהם MSHLOMI, אתה מנודה, ואז מבקש לחזור ואז נותן לנו עוד סיבה לנדות אותך? עד כמה אתה דפוק?) אז שוב אם אתם אנשים סרקסטים - אין לכם מה לחפש פה, ופה אין לנו מה לחפש אצלכם אם אתם אנשים שלא מעונינים לחשוב בצורה מסוימת, אל תחשבו שאנחנו מעונינים לשמוע בדיחות גרועות שאתם חושבים שהם מצחיקות רק כי יש לכם רושם שגוי לגבי הפורום, ואחר כך אל תעזו להתלונן למה מחקנו אותם. אם אתם חושבים שאנחנו משטר נאצי - אז למה לעזאזל אתם עדיין פה ?! מישהו הכריח אותכם ? לא. הפורום הזה קיים כדי שאנשים יוכלו לשתף אחרים במחשבות שצצו להם (ולא בכל המחשבות שבעולם אלא רק בעלות אופי מסוים, שלדעתי הייתם כבר אמורים לקלוט בזמן שהותכם פה) בין אם הפורום הזה יעבור סוף סוף לקטגורית רוחניות ובין אם לא, שינויים יתחילו לתפוס מקום.

למעלה