הודעת מרמור:

Saint Jane

New member
הודעת מרמור:

אני פרסומת מהלכת לאמפישלוש. ובנוסף האוזניות שלי נקרעו. מה ממרמר אתכם?

Dolo

New member
אנשים טיפשים שעוברים לצד השני

של הרחוב כשהם רואים כלב. נו, אני לא יותר מידי ממורמר בזמן האחרון.

לחזור לשיגרת חיים...

היה לי עכשיו נוח בסופשבוע

DDN

New member
מרמור או תסכול?

אני הלכתי לישון בסביבות אחת בלילה, רק כדי לגלות שהכרית שלי רטובה. הדלקתי את האור, וגיליתי שמכל המקומות בבית שיכלו לנזול בהם מים, המקום היחיד שנוזל הוא בדיוק מעל המיטה שלי. ונוסף על כך - אי אפשר לעשות כלום עד שתהיה הפוגה. אז עברתי לישון בחדר הארון שלי, הייתי צריך להעיף יותר מדי דברים מהבלגאן שם בלילה, רק כדי לישון. והחתולי הטיפשונת שלי, במקום לבוא לישון במקום החם (סידרתי לה את השמיכה שלה על כיסא בחדר יחד איתי), העדיפה לנסות לתפוס טיפות מים. בנוסף על כל הצרות, יש לי דלקת פרקים בפרק כף יד ימין, וזה כואב. הלכתי לקנות תרופות (זה כיף שיש רופאה בבית, נותנת מרשמים), והמטרייה המצויינת שלי, ששרדה כבר חורפים מאז הייתי בבית הספר (וזה אומר כ8 שנים) באה אל סופה בגלל משב רוח אלים, שגרם לי להפיל אותה לרצפה, ואז היא איבדה כל צורה.
שהיום הזה יגמר כבר!

Dark Faerie

New member
גם לי קרה משהו דומה אתמול../images/Emo10.gif

גיליתי שהקירות שלי שוב נרטבו, אז הלכתי לישון בחדר אחר,והמיטה שם זה כמו קרש עם חור באמצע.

Dolo

New member
../images/Emo24.gif עוד מעט היום יסתיים

והכל יהיה יותר טוב מחר :)

UnderTown

New member
ממרמר אותי

שאנשים חושבים שאני ממורמר. (אני מקווה שהבנתם את המחזוריות, כן?)

Got XD

New member
שאין בבית סופגניית שוקולד, יעני.

שלל דברים, נו. :>

so be it

New member
יש לי דמיון מעוות ומפותח...

חוץ מזה, מה המין השני עשה לך, שאתה כל כך שונא אותו... (אגב, אני התגלמות הביצ'יות... ואני לעיתם קרובות ממש שונאת נשים, אז תרגיש חופשי)

הרבה

לא ממש משהו שאני יכול לדבר עליו כאן בצורה כזו בכל אופן, אני מתוסכל מהן וזה לא באמת אשמתן, הן לא שולטות בזה אז אני סתם ממורמר

so be it

New member
ואני, או כל אישה בעולם, יכולה להגיד

את זה לגבי גברים... אין לי מושג מה קרה לך... אבל יש בנות לא רעות בעולם.. באמת.. יש אפילו נחמדות... אולי זה לא נראה ככה, אבל יש.. הן מתחבאות טוב מאוד, עוטות מסכות, ואיפור, אבל מאחורי הכל, יש כאלה.. בדיוק כמו שיש גברים כאלה... פשוט צריך לדעת איזה סוג, ואיך לחפש. כי בדרך, הרעות, הן ממש טובות בלהסתיר את זה, והן נראות לך טובות,,, ואתה עלול לפול ברשתן.... אבל בהצלחה, בכל מקרה...

הכרתי כבר הרבה בנות שונות

כל אחת הפוכה מהשניה ובסופו של דבר, נשארתי מתוסכל לא אמרתי שכל הבנות רעות - אמרתי שכל הבנות מתסכלות אותי ההבדל הזה חשוב, מכיוון שמה שמתסכל אותי זה לא משהו שנשים יכולות לשלוט בו, ולכן זה שהן רעות או לא רעות לא בהכרח קובע כאן. אני לא רוצה להכנס יותר מדי לעומק.. אז נסיים את זה כאן

למעלה