הודעת מרמור:

noname202

New member
אני בטוחה שיום אחד תתגבר../images/Emo140.gif

ותמצא את האחת שלא תתסכל אותך

noname202

New member
אנשים איטיים..

אלה שלוקחים הכל באיזי כשאני כבר רוצה לסיים...בעיקר כשצריך לעבוד איתם על משהו

אוהו...

כמתחילים להגיד משהו ואז באמצע מחליטים שלא ואומרים "לא משנה", "לא חשוב" או "עזוב". שונא את זה! בעיקר בחורות עושות את זה בכוונה, כמו "אם אתה לא יודע מה עשית לא בסדר, אני לא הולך להגיד לך" - אז איך אני אמור להבין מה עשיתי לא בסדר אז! כשאומרים "שיהיה" זה כמו להגיד " לא ממש איכפת לי ואני מתעלם מה אמרת כרגע". זהו..אם אני אחשוב על עוד אני אגיד.

אכן זה מעצבן

למרות שאני עושה את זה לפעמים כדי לעצבן אנשים
אבל מי אם לא noname202 יודע שזה מעצבן אותי

Dooritos

New member
ראסמי

אני יכולה לזרוק משו על אנשים שאומרים לי את זה! זה ממש מוציא אותי מהכלים ה"לומשנה" או שאנשים מתעצלים לחזור על משהו בגלל שלא שמעתי אותו (מה שקורה לי הרבה). כואב לכם הבזבוז חמצן?!?!? יא אללה... עוד משו שמעצבן אותי- אם תופסים אותי עוזרת למישו במבחן (יוצא לי הרבה, אני חננה) אז מורידים ל-י את הנקודות ולא למי שעזרתי זה מאוד מרגיז! אני עוזרת לזולת וככה אני מקבלת תמורה? טוף, תאמת זה קרה לי רק פעם אחת וזה היה היום אבל למזלי ה-10 נקודות שבמבחני הקט לא ירדו כי המורה הלכה הבייתה בעודי נשארת לעשות את המבחן ושחכה לגמרי מה-10 נקודות שצריך להוריד ושאר המורות לא ידעו שצריך להוריד לי 10 נקודות... וואי אתם עדיין קוראים?

../images/Emo69.gif

המפקדת שלי שעושה לי קטעים מסריחים והיא אף פעם לא מסיימת מוקדם ויש לה ילד בבית שהולך לצאת דפוק כי יש לו אמא מסריחה.. זה בלתי נסלח שאני רואה את זה קורה ואין שום כוח בידיי למנוע את זה.. ושמפורום שלם של אומניות לחימה אף אחד לא רוצה ללכת מכות בשבת.. בעעע!

המ..

רוב הזמן מתסכל אותי כמה שאנשים סביבי חסרי הגיון. ההורים שלי לדוגמא. אין שום סיבה לשטויות שלהם, כששואלים אותם "למה" הם מחפשים תירוצים/אומרים לי לא להתווכח, כי הם פשוט בעצמם לא מסוגלים למצא שום סיבה להחלטות שלהם. וככה זה רוב האנשים. הם פועלים בחוסר הגיון מוחלט.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifכשחתולים משתינים על המיטה

(
) כשכל הבגדים בכביסה. כשכל הבגדים יוצאים מהכביסה, הולכים לבית הספר, ובדרך מתחיל מבול ומגלים ששכחתם את המטריה בבית (יאיי. מה שאומר שכלהיום מסתובבים רטובים) כשמפספסים את האוטובוס בשנייה. כשאמא מעצבנת. כשמישהו אומר משהו לא לעניין, ואתה מסביר לו למה זה לא לעניין, והוא ממשיך לומר את זה בנסיבות מצערות.

school stil sux

New member
ששוכחים להרים את מושב האסלה בבוקר

ואז צריך לנקות אותו :( וגם שונא את הקטע שבנים צריכים לעשות את הצעד ולא בנות. למה?????

למעלה