הודעת פרידה (זמנית או קבועה)

שירי ל

New member
אני בשוק טוטאלי!!! ../images/Emo12.gif

רבותי היקרים מאוד מאוד- ההודעה שלי נכתבה כהלצה ובדיחות מהראש!! לא היה ולא נברא שום קשר לפורום שלכם (שאני חייבת לציין שזו פעם ראשונה שאני מבקרת בו ורואה אותו), בכלל בכלל לא!!! אם תקראו קצת יותר למעלה תשימו לב שהשרשור עסק בתחליף חלב אם ואבקת חלב- ומכאן עלתה לי ההלצה והקישור לפרה (חלב פרה לעומת חלב אם). אין, אין, אין קשר אליכם!

נ י נ י4

New member
למרות הבקשות שלא להגיב, רק מילה אחת

ברשותכם... אינטרנט כדרכו אינו "שטח סטרילי". ולכן, אולי כמו בשוק, קורים בו דברים יפים ומרגשים ( כמו הפורום הזה, בעיני), לצד דברים וולגריים ומכוערים. רן, אל תיתן, ל"צעקות השוק" להחריב לך את ההנאה והעניין. זה חולף. רק בהישארותך תאפשר לדברים היפים להמשיך ולעלות על האחרים.

terroir

New member
הבהרה קטנה

התופעות המועלות בשרשור הזה הציפו בעייה אתית שנדונה כעת מול הנהלת הפורומים, ועד לסיום הבירור אין ביכולתנו (בוקה-גרני ואנוכי) להתייחס לתוכן הדברים המועלים כאן. איני מוצא פסול בדיון שהתעורר ובשחרור קיטור, במיוחד כשברור לי שלדיון הזה יהיו השלכות על פניו של הפורום בעתיד. אני מבקש מכולכם רק להיזהר בדבריכם ולא לאפשר לכעסים הסמויים להעכיר את האווירה לחלוטין. אין ספק שאני שמח לראות אנשים חדשים איתנו (הרברונן, תעשה חיפוש על שמך בפורום ותגלה שהיית איתנו בעבר כבר יותר מפעם אחת). מצער אותי לראות שבחרתם להיכנס לפורום דווקא בנסיבות האלו. אין לי ספק שאם קולותיכם וקולם של אחרים היו נשמעים בפורום שלנו בדיונים הענייניים שבו, ובפורומים האחרים כשהיה צריך להשמיע שם קול, פני הדברים היו נראים אחרת. לצערי לא כך הדבר.

../images/Emo26.gif כמה מילים משלי

אני אנסה לא לחזור על דברים שאמרו כבר. מעולם היה החדש והלא מוכר מושא לחששות וחרדות שהובילו אנשים מסויימים ללעוג לו ולהתייחס אליו בביטול. אנחנו לא יצורים שאוהבים שמשנים לנו את הסביבה, ובטח לא שמביאים לחצר האחורית שלנו תפיסות חדשניות, נכונות ככל שיהיו. וזה מה שעשינו - עוררנו התנגדות לשינוי. אתם יודעים מה - זה דווקא מחמיא. כי זה אומר שאנחנו לא דומים לשום דבר אחר שהיה כאן, שיש לנו כח כקבוצת אנשים שלא מפחדים לדבר גורמה. אנשים תוקפים ומפחדים ממה שהם תופסים כמאיים עליהם. אם בגילנו הצעיר אנחנו כבר מהווים איום על מישהו - כנראה שעשינו משהו טוב, שיש לנו אמירה ברורה, שיש לנו קול שנישא רחוק מעבר לגבולות המשתתפים בפורום. אני מאחלת לכולנו שבשנה החדשה הזו רק נוסיף ונבסס את עמידתנו כמקום שאין בו פשרה על איכות, שהפתיחות בו היא מובן מאליו, שדיונים מלומדים ואדיבים הם לחם יומו ושהלמידה והשאיפה לשלמות היא הנר לרגליו. שנה טובה מאוד לכל החברים שלי בפורום הזה.

שירי ל

New member
../images/Emo128.gif אני מבקשת לקרוא את ההודעה

שלי שנמצאת במרכז השירשור, מציינת גם כאן שלא תפספסו.

ranlevy

New member
תודה רבה

טוב לקרוא ולדעת שלא היו כוונות רעות (כמו שהצטייר). חן חן. -- רן.

רן מקווה שההבהרה של שירי ../images/Emo24.gif

טיהרה את האוירה ותחזיר אותך לפורום. לא מצאתי לנכון להגיב עד עתה, כי הבנתי שיש תת זרמים שאיני יודעת עליהם.אני אסירת תודה לך ולאחרים כאן שחולקים איתנו את ידיעותיהם בנדיבות לב ולא על מנת לקבל פרס.

תגובה

שלום, אני לא משתתפת אקטיבית כאן אבל עדיין רואה את עצמי חלק מהקהילה הוירטואלית. אני יכולה להבין העלבויות מדברים שנאמרים בתוך הפורום שלך, אבל כאן מדובר על משהו שנאמר בפורום אחר. למה זה מפריע לך? אם אתה נהנה בפורום הזה, הפוך אותו לדף הבית שלך או צפה בו דרך קישור ישיר, בלי לעבור דרך ה'מארגנים' ו'הממונים'. מה אכפת לך מי מספק את השרות? אם תפוז בננה או תפוח ומנהליהם לשלוחותיהם השונות מתנהגים כך או אחרת, אומרים כך או אחרת שיבושם להם - שיקימו פורום 'השמצות על פורום X' ויהנו להשתובב בביצת הקנאה צרות העין ורעות הלב, כהגדרתך. נראה לי חבל לעזוב את הפורום הזה בגלל משהו שנכתב בפורום אחר.

למעלה