הודעת פריקה - אז איך לעזאזל מכירים מישהי?

הודעת פריקה - אז איך לעזאזל מכירים מישהי?

"Or maybe I'm destined to be alone?
Or maybe there's someone who will understand..."

אתחיל ואומר שאני בן 28 מגדיר את עצמי כבחור אינטיליגנטי ונחמד,איש שיחה, משכיל, עובד בעבודה טובה ובעל מראה ממוצע לפי דעתי. (הפרגון העצמי הזה הוא אך ורק מכיוון שמדובר בהודעה אנונימית בפורום אינטרנטי. זה לא שאני שחצן
)
אני טיפוס יותר "בייתי" (כלומר מסיבות ופאבים לא מדברים אליי) ולכן נדמה לי שקשה לי למצוא מישהי.
נרשמתי לאחד מאתרי ההיכרויות הגדולים ונראה שדיי קשה למצוא שם מישהי.
רוב הבחורות בכלל לא טורחות לענות, והמעטות שכבר כן עונות נוטות להעלם מהר מאוד בפתאומיות בלי סיבה נראית לעין, לפעמים בעזרת תירוץ מגוחך ולפעמים גם בלי תירוץ.
אם לא הייתי נראה לטעמן אני מניח שהן לא היו טורחות לענות לי מראש, וזה בסדר. ככה שאני לא חושב שחיצוניות זו הסיבה. וגם בד"כ השיחות כן זורמות ונחמדות.
אני תמיד שולח הודעה שמתייחסת לפרופיל של הבחורה ולא סתם "היי, מה קורה?" ומשתדל לשלוח לבחורות שבאמת נראה שיכולות להתאים לי.
אין לי "רשימת מכולת" ואני לא חושב שאני בררן מדיי...
אז אחרי שנראה שגם מהאינטרנט לא תבוא הישועה, איך מכירים?
כל העסק הזה כבר מתחיל לתסכל...

סינבד

New member
אם תמצא את התשובה

ותוכל ללמד "איך לעזאזל מכירים מישהי" את כל המתוסכלים ברשת, גם תכיר מישהי וגם תהיה מיליונר (שזה כשלעצמו יכול לפעמים לעזור
).
וביתר רצינות (ותזכור כשאתה עושה מזה אקזיט, מי נתן לך טיפים... סתאאאם נו), מה שכולנו הכי אוהבים ומעריכים אצל מי שאנחנו מכירים זה כנות ויושר, ובכל זאת כווולנו מעמידים פנים ומנסים לשחק אותה כשאנחנו מנסים להכיר, מספרים סיפורים שהם איך לומר... לא בדיוק מה שהיה, קצת מפריזים פה... ושם... אולי קצת מסתירים... כאן... וכאן...
אתה מבין מה אני מנסה להגיד?

לא תמיד קל להיות פתוח וגלוי עם מישהי שאתה לא מכיר, אבל אם תשאל אותי, זה הדבר שהכי יעזור לך.
ועוד דבר אחד, למד את עצמך לאהוב את עצמך. אתה יכול לנסות, בלילה בחושך, כשאף אחד לא רואה ולא שומע, לחבק את עצמך ולהגיד, עדיף בקול רם, אני אוהב אותך. אם אין לך בעיה לעשות את זה יהיה לך הרבה יותר קל להיות כן וגלוי עם מי שעונה להודעות שלך.
זה יעזור.

לא בטוח שאתה בכיוון

אני מחשיב את עצמי לאדם מאוד כן וישר. אם כבר בפעם אחת זה דווקא מה ש"דפק" אותי...
אני אף פעם לא מפאר את עצמי ומפריז.
ואני גם שלם עם עצמי

&nbsp
אבל אזכור אותך אם אפצח את השיטה לגבי "איך לעזאזל מכירים מישהי"

בגדול אני מסכים.

בקטן, כמו שכבר אמרתי יצא לי להיכוות בגלל היושר שלי.
&nbsp
בכל אופן, אני לא מתכוון לשנות את דרכי

יש לך תחביבים חוץ מ"עבודה טובה"?

ספורט מסויים? אולי התנדבות עם חיות? טיולים? סדנאות כתיבה? שירה? ציור?
&nbsp
אם אתה לא יוצא למקומות בילויי זה חשוב שתצטרף לקבוצה כלשהי שדרכה תוכל להכיר אנשים חדשים.
קשרים חברתיים יוצרים חברויות חדשות ודרכן ניתן להכיר נשים בצורה יותר טבעית ופחות שיווקית כמו באתרי הכרויות.
&nbsp
תתאמץ קצת לצאת מאיזור הנוחות שלך!

ההיקש שלך שגוי, ותרני, משקר לעצמך ולנו בו זמנית. נסה שוב

לומר מה הסיבה בבקשה. אף אחד לא מכיר מישהי במסיבות ופאבים. מכירים מישהי ללילה, או גם מישהי שביום למחרת
תעלם אחרי שיחה קצרה כשהיא מפוכחת. כולם בימינו טיפוסים ביתיים יותר. גם כשהם יוצאים עם העיניים במסך למרות שהם לא בבית אלא עם חברים מבלים. אם כבר לצאת לרקוד זה יותר הרקדות, חוגי ריקוד סלסה וכו שמביאים אותך להכיר מישהי לקשר.
&nbsp
אז מה הסיבה? באתרי הכרויות קשה למצוא מישהי שתמצא את עצמך עדיין איתה גם אחרי כמה חודשים במציאות.
&nbsp
אז מה הסיבה שלך? אתה כנראה. לא תבוא ישועה, אין קיצורי דרך. תתחיל ותמשיך כל יום.
תאהב את עצמך. תפתח תחביבים שנראה לך שיעניינו את סוגי הבחורות שאתה נמשך אליהן.
לטפס או לרקוד אם אתה מחבב גמישות הרפתקניות, הפגנות, ימי אימוץ והתרמה לחיות אם אתה מעדיף נאמנות ופרוותיות,
וכך הלאה. קח משהו ותתחיל ממנו..
&nbsp
&nbsp

אתה דווקא טועה

אני מעריך את התגובה שלך.
אולי באמת אני צריך לפתח לי איזה תחביב נוסף, אבל אני ממש לא מחפש קשר מתוך שעמום.

אז בשמחה:

לא, לדעתי, אתה לא חייב להיות "לבד".
יש כמה "מכשולים" עיקריים שמונעים לפעמים מאנשים להכיר בחופשיות אנשים אחרים ולזוגיות כייפית ופוריה להיווצר.
אחד מהם הוא הימנעות מלפגוש בני-אדם שלא-דרך-הגדרות.
יש עוד כמה, אך אתמקד הפעם, להנאתי, בזה שציינתי, בתקווה שזה יעזור במשהו למישהו, אמן טפו טפו חואההה טפו... מלח שום! ישעיהו הצדיק! נחמן מאומן! אין הבאין לגדי ברבים!
ובכן, אתה מכיר אנשים רבים.
חלק מהם ממין נקבה (זה שאיתו אתה מתעתד, טפו טפו וכולי, לאפשר היווצרותה של זוגיות מופלאה).
אין זה משנה כל-כך איפה אתה מכיר אותם. אתרי הכרויות הם נקודת-תקשורת אפשרית אחת מני רבות... ואנשים רבים הכירו ונישאו דרכם, מבלי שהם דווקא "נראו טוב מאד", אלא פשוט אפשרו תקשורת.
הנקודה היא לאפשר למפגש להיות, לזרום.
אם אתה מראש מחליט מה אתה רוצה מהבנאדם השני ובצורה נוקשה וסגורה, מוגדרת היטב, אתה פחות מאפשר למפגש לזרום.
"דרושה כלה", לדוגמה, לא יעבוד כל-כך, בדרך כלל.
אפילו אם יפנו אליך, אתה לא באמת תראה את הבנאדם... ובדרך כלל יתרחש מפגש אינטרסנטי שטחי קצר שהוא חלק מפרוייקט שלא קיים (יצירת זוגיות), במקום מפגש אמיתי בין שני בני אדם, שמאפשר למשהו אמיתי להיווצר (לא זוגיות עדיין, אלא משהו אמיתי בין שני בני אדם).
לא אמרתי שכתבת "דרושה כלה", חלילה, אלא הקצנתי משהו כדי לעשותו בהיר יותר, אמן (טפו טפו...! הקש בסלע!).
ולראיה (מפוקפקת, אבל זה מה שיש לי כרגע), מיעוט הפגישות (אם הבנתי נכון) שחווית באמצעות אתרי הכרויות. אולם זוהי רק דוגמה.
כרמוז, ברגע שתתקשר באופן אמיתי ונטול הגדרות מקובעות המונעות ממך לפגוש את האדם האחר (כאן בפורום תקשרת באופן אמיתי ונהדר
), תגלה שאתה מכיר יותר ויותר אנשים... ממין נקבה... ויווצרו דברים... כולל אפשרות לזוגיות נהדרת, כאשר זה מה שנכון לצמוח באופן טבעי מתוך אחד מהקשרים שהרשית להם להתפתח (אפילו "היי - היי", כשהוא לא אינטרסנטי בלבד, זהו כבר קשר אמיתי ראשוני כלשהו).
הא, נראה לי שהסברתי בצורה גרועה הפעם.
לפחות נהניתי ואפשרתי.
זה חשוב.

יעל2110

New member
הטיפוס הבייתי בא לטובתך

אני לא אקח ברצינות מישהו שמתחיל איתי במסיבה -לרוב הם רוצים רק דבר אחד, ואני מניחה שזה לא מה שאתה מחפש.

וואלה אני לא יודעת איפה פוגשים אנשים, אבל אם תמצא - תודיע לי =)

למעלה