הודעת פריקה - אז איך לעזאזל מכירים מישהי?

לא ממש

בסבלנות ובהתמדה

ראיתי שכבר הציעו לך דרכים נוספות להיכרות, אני עצמי (גם מגדירה את עצמי "בחורה ביתית") החלטתי כשחשבתי על הנושא שהן פחות מתאימות לי ונרשמתי גם כן לאתר היכרויות, אז אתייחס מניסיוני הלא רב בעיקר למה שכתבת לגביו:
אני מניחה שלהרבה בחורים באמת לא פשוט שם לעומת בחורות שמוצפות בהודעות, ואם בחורות נעלמו לך באמצע שיחה יכול להיות שזה כי הן התחילו להתקדם עם מישהו אחר שפגשו באתר או מחוצה לו.
לא נראה לי שיש לך הרבה מה לעשות לגבי התחרות הרבה מלבד להיות פרואקטיבי עד כמה שאפשר, אולי להרחיב את ההגדרה ל"בחורות שבאמת נראה שיכולות להתאים לי"? כי מראה יכול להטעות
ואם התחלת לשוחח עם מישהי, לחתור - כמובן אם זה מתאים גם לה - להתקדם מעבר למחוזות האינטרנט בהקדם, כי גם אם שיחה זורמת ונחמדה, אינטרנט זה רק אינטרנט וקשה ליצור שם מחויבות עמוקה גם אם על פניו נראה שאתם מתאימים. עדיף התאמה טובה במציאות מהתאמה מושלמת ב-OKCupid

ipv6

Member
אף פעם לא הבנתי הודעות מהסוג הזה

ברור לך שאם הייתה שיטה גנרית, שעובדת תמיד עבור פלח אכלוסיה כל כך גדול וכללי כמו שאתה משייך את עצמך אליו,
אז מי שהמציא אותה היה מאד עשיר ומפורסם אתה כנראה שכבר הייתה פועל לפיה, מוצא בת זוג ולא מפרסם את ההודעה הזאת בכלל.
אז לאיזו תשובה אתה מצפה?

מה שאני מציע לך לעשות זה כמו בבורסה: לפזר את עצמך הכי רחב שאפשר ולקוות שהשוק יעלה.
בקשר למראה החיצוני, עזוב לרגע אם זה חשוב או לא חשוב או יותר חשוב האופי: תוציא את המקסימום שאפשר מהגופה המזדקנת שלך

חדר כושר, בגדים, נעליים, "טיפוח אישי" זה גם ישפר את הסיכויים וגם יתן לך הרגשה טובה ובטחון עצמי.
תפעל באתרי היכרויות אבל תתייחס למדיה הזאת נכונה. יש שם הרבה תחרות, זה מקום שבו לבנות יש יתרון וזה מקום שמראה חיצוני מאד חשוב בו כי זאת האינפורמציה הכי אותנטית שאפשר להעביר מפרופיל, להבדיל מהמציאות שבה יש גם שפת גוף, קשר עין ועוד דברים שקשה להעביר.
תתחבר לאנשים הנכונים. אם החברים הטובים שלך נשואים או בקשר מאד רציני, הם כנראה לא ירצו לצאת איתך למקומות של רווקים וגם אם כן הם כבר לא באותו הראש. תפתח את עצמך לאנשים חדשים שאולי פעם פחות התחברת איתם אבל באותה הסירה איתך.
"תנדנד" לחברים\ידידות שיכירו לך! זאת דרך טובה להכיר משהיא.
מסגרת חברתית כלשהיא שתאפשר להתחבר לרווקים \ להכיר נשים.

שום דבר מזה וגם שום שילוב של זה לא מבטיח תוצאה של 100% אבל שילוב של הדברים האלה יעלה את הסיכוי שלך להצליח.

בהצלחה!

שלום

במקום אתרי היכרויות הצטרף למסגרות שונות בנושאים שמעניינים אותך כמו חוגים, מועדונים חברתיים ואוניברסיטה ושם צור לאט קשרים מתוך רגשות אמתיים.
&nbsp

למעלה