- הודעת פרישה(
)-

רותמיקה

New member
- הודעת פרישה(../images/Emo35.gif)-../images/Emo29.gif

לפני כבערך שנה ששמעתי שהקימו פורום מוניקה סקס ישר הצטרפתי והפכתי להיות חברת פורום קבועה- אולי בין הפעילים של הפורום.., אבל הפורום השתנה. הרמה של הכתיבה ירדה. התכנים משעממים. כבר אין מה לקרוא ועל מה להגיב. חוץ מזה שהרבה פה בכלל לא מכירים אותי.. הרבה חדשים שלא חשבו להכיר ולהתגבש..אני לא יודעת איך זה עם כולם פה אבל אני מרגישה לא שייכת לפורום.. לעזוב? לא לעזוב? אני כבר לא יודעת.אני רק יודעת שיהיה קשה בלעדיכם.. אז זה לא שרשור צומי או שרשור התחננויות והתחנפויות לרותם. אלא שרשור שבא לשאול. מה עושים מכאן?? מישהו חושב כמוני? מישהו רוצה לשפר?? מישהו רוצה להציע משהו??? כל דבר...

ג ו א ט ה

New member
ממ.. אז ככה:

אולי אני לא הכי ותיקה כאן אז אני לא כל כך מרגישה כאילו יש לי זכות להגיב אבל... אני מנסה להיות פעילה כמה שיותר, ואני חושבת שמה שצריך זה עוד משתמשים.. כאילו פרסמו ת'פורום וכאלה.. וגם בקשר לרמת הכתיבה אז פשוט לוקחים את זה כמובן מאליו שעונים לך אחרי איזה 5 שעות אז אתה לא נכנס חמד דקות אחרי שאתה כותב הודעה.. זה לא צריך להיות ככה.. כאילו זה שוט מושרש כזה שלא כותבים כאן הרבה אז כזה אנשים לא נכנסים הרבה לכאן כדי לקרוא ולהגיב על תגובות.. וגם הקטע שיש כאלה שנסכנסים קוראים ואין על מה להגיב! וזה קורה לי לפעמים ואני חושבת שלכולם.... וגם אנחנו באמת צריכים לעשות מפגש פורום כי יהיה יותר מעניים לדבר עם אנשים שראית ודיברת איתם לא רק בפורום אלא פנים מול פנים.. וגם זה יהיה עוד נושא שיחה.. בקיצור זה שלא משו זה לא אומר שצריך לעזוב.. כאילו לא לברוח מבעיות בכוונה שלי.. פשוט ננסה לשפר וכאלה... אז אל תעזבי!
בבקשה?...

../images/Emo168.gif../images/Emo36.gifכנסו

אני די חדשה פה אז אני לא יודעת איך הפורום היה לפני שהצטרפתי אבל הוא באמת קצת רדום יחסית לפורומים אחרים... אני חושבת שקצת גיבוש יעורר אותו ויהיה כיף לכולם להיכנס לפה! אז ככה... אפשר להתחיל בשירשור הכרות (בשביל החדשים שיכירו והותיקים שירעננו) ולקבוע סופסוף תאריך ומקום למפגש! ושכולם ישרשרו הסכמתם להודעת
אחת ויאללה בואו נריץ עניינים...

צודקת ב-100%.... ../images/Emo110.gif

זוכרים כמה היינו מגובשים היינו במפגש פורום הקודם? אני גם חושבת כמוך

nomchu

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif

זה שנגיד שאת צודקת, ושזה לא מה שהיה פעם (
ממש יש לי ת'זכות להגיד זה. ממש.), זה בוודאי לא מה שישפר את רמת הכתיבה ואת התכנים, לא ככה? כי אפשר לעשות משו בנידון, הפורום הזה הוא שלנו ואנחנו נחליט שאנחנו כן מעוניינים לשפר את התכנים, להגיב, להתווכח, להסכים, ולעשות ת'פורום הזה לעמניין ומהנה. זה הכול החלטה שלנו. "עם קצת רצון וקצת יכולת - גם הפרה (
) תהפוך לתרנגולת"

אוףףףףףףףף../images/Emo163.gif

כתבתי פה משהו ארוךךךךך ונמחק לי:( לא נורא.. אני אכתוב את זה ממש קצרצר.. את בקושי כותבת בפורום... אולי אם תכתבי פה יותר יחזור לך החשק להישאר פה.. או תהני פה וככה תכירי את כול הפורום.. למרות שאפילו אני לא מכירה פה את כולם..!!!ואני עוד כמה חודשים שנה בפורום(אממ ב2.3.04 יהיה לי שנה בפורום או ב4.2 אני לא כל כך זוכרת אבל עוד מעט שנה..)... אז...תחשבי שוב על העניין של לעזוב...:( אוייי נו זו מילה עצובה ...

טולָה

New member
אני חושבת ש

בכל פורום לפעמים יש יובש ואנשים שיותר פעילים עסוקים ולא כותבים כי יש להם חיים מעבר למחשב ואי אפשר כל הזמן לצפות שהפורום יהיה פעיל ב100 % [אגב זה לא נאמר בנימה עצבנית וכאלה או משו חס וגראס] טפו טפו טפו
ובשביל זה בנאדם שפעיל יחסית שאת מדרגת אותך באנשים כאלה לפי מה שכתבת את לא צריכה להרגיש שלא כולם פעילים כמוך-אז זהו. דווקא טוב שיש אנשים שיותר כותבים ומעניינים והכל בדברים שלהם- אבל אני מבינה גם ת'צד שלך שמעצבן לך לכתוב ולכתוב ולראות שהפורום מת
אלב לדעתי חבובה תמשיכי לכתוב ואיפה שכיף לך את לא צריכה לעזוב בגלל שהנסיבות הם כאלה או אחרות אלא לנסות לשפר[לא לבד כמובן]וטוב שהעלת ואמרת מה שיושב על
ך הא ובקשר לזה שאת לא מכירה תא כולם-אז את לא לבד..... -אני טולה נעים מאוד

רותמיקה

New member
כנסו- במיוחד רותם וטולה.כנסו.../images/Emo29.gif

אני יודעת שאני לא כותבת כמו שהייתי כותבת פעם... כי אין לי על מה להגיב. אני מרגישה שכולנו כבר לא מכירים אחד את השני. ואני ממש מתאכזבת מהפורום... אני חשבתי שלפחות ננסה למצוא תאריך שגם אני יוכל לבוא אבל אפילו לא ניסיתם.. הפורום הפך להיות שטותי.. בין אם זה המון הודעות אישיות בין כיסוף לרותם או אני לא יודעת מה.. או מיליון הודעות שירים- רק כי אין מה להגיד... אז אני מודעת לעובדה שמוניקה לא הכי פעילים כרגע.. אבל למה לא דנים בדברים קצת יותר מעניינים ממתי ההופעה פה ומתי שם.. אני קוראת הכל ומרגישה שזה לא שווה את הזמן שאני פה. אני קוראת הכל ומשתדלת להגיב- גם אם אין לי למה... אבל זה לא אותו דבר...

../images/Emo163.gif

אין פה התכתבויות שלי ושל כיסוף כי כיסוף בקושי נכנסת.... וגם כי זה די מציק... ואם את קוראת פה את בטח שמת לב שגם אני פחות כותבת פה... אבל עדיין חבל שתעזבי.... גם אני קוראת פה בואי נגיד את רוב ההודעות ולא מגיבה הרבה... אבל עדיין אני יודעת מה הולך פה.. בכל מקרה... אני לא חושבת שאת צריכה לעזוב.. אבל את זה אנחנו לא יכולים להחליט בשבילך... זו החלטה שלך והדרך שבא את חושבת שהכי נכון ללכת בא... ובואי נסיים את זה במשפט מוכר.. "תעשי מה שבראש שלך.." חחחחחח ועכשיו באמת.. תעשי מה שאת מרגישה וחושבת לנכון לעשות!!

fushi e

New member
קודם כל,אל תעזבי../images/Emo95.gif

כי זה יהיה עצוב.אני אוהבת אותך:( בקשר לתכנים והכל,מה כבר יש לכתוב? מוניקה בהפסקה,אין חדשות מעניינות בנתיים אני מקווה שזה ישתפר כשהם יחזרו.

רותמיקה

New member
גם אני אותך בובה../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif

ואני יותר מידי אוהבת את האנשים פה ואת הלהקה בשביל לעזוב ולכן הכותרת של ההודעה הייתה -הודעת פרישה(
)- הבנת? אבל אני חושבת שכולנו צריכים לקחת החלטה שמתחילים להריץ עניינים לפרסם, לחשוב על דברים נחמדים כמו חידונים וכאלה שאפשר לעשות... לא יודעת.. תעלו רעיונות...

Just Adi

New member
רותם... ../images/Emo24.gif ../images/Emo80.gif

בובי תקשיבי אני מזה מבינה ומזדהה, גם אני היה לי עכשיו לפני כמה זמן איזה חודש שלא נכנסתי בכלל חדשים, אל תעלבו, זה סבבה שהפורום מתפתח מבחינת אנשים, אבל בערך כל הודעה שנייה היא משהו שיכול להיכנס לשרשור
או הודעה של "איזה יפה יהלי" "איזה אדיש הוא" "איזה ממי פיטר" תנסו לחשוב על משחקים, על חידונים על דברים שקשורים למוזיקה של מוניקה סקס. גם המון פעמים אתם מחליפים בינכם לבין עצמכם בדיחות פרטיות או דברים על אנשים שרק אתם מכירים וזה פשוט... לא מתאים לפורום ורותם, אל תעזבי עדיין, ננסה שיהיה יותר טוב פה, אבל גם את תנסי אוקיי? לאב יו בובי

ראסמי צודקת ../images/Emo110.gif

איכס להגמל מהמילה ראסמי *טפוי* יש פה הרבה חדשים.. ש.. נקרא להם "גרובים" ובלהההה נמאס לפתוח ת'אינטרנט ולראות עד כמה פיטר יפה או לא כאילו, ברור וברור שצריך להתייחס במידה מסויימת לאמנים, כי הם בכל זאת יוצרי המוזיקה. אבל למה אתם בעצם פה? כי המוזיקה טובה. ולא כי הגיטריסט חתיך.. ורותם גמאני חשבתי הרבה על פרישה, אבל בסוף לא פרשתי.. אני אוהבתותךךךך!!!!!

לא באתי בכוונה למישהו ספציפי../images/Emo110.gif

גם לא אלייך זה הפורום בכללי אם פגעתי בך - אני מצטערת ושוב זה לא אחד מסוים

למעלה