- הודעת פרישה(
)-

go girl1

New member
כולם צודקים!../images/Emo4.gif

אני גם מרגישה שהרמה ירדה וכבר אין כל כך למה להכנס... כל יום אני שואלת את עצמי אם שווה לי להכנס לתפוז או לא כי אני יכולה לעשות את זה גם מחר ויהיה בדיוק אותם הודעות שראיתי אתמול... אני לפעמים נכנסת רק כי משעמם לי... אני אחשוב על פעילויות שיעלו את רמת הכתיבה אבל תעשו גם אתם מאמץ... ורותם לא כדאי שתעזבי כי אז עוד כמה אנשים יעזבו ולא יהיה לזה סוף...

או קייי.... ../images/Emo168.gif

אז קודם כל.., אכן כן, אי אפשר לההסתיר את זה, תדירות הכתיבה באמת ירדה למרות שאני באמת מנסה שהיא תעלה ואני תמיד אומר לכם את זה.... אז אכן.., מה לעשות.., כמו שאמרו כאן יש תקופות ותקופות.., ואי אפשר להגיד שלפורום הזה לא היו תקופות טובות ואפילו טובות מאוד!!! אז נכון.., צריכים לעשות בפורום עוד דברים לגיבוש כי יש גם חדשים., אני חושב שאם גם את היית נכנסת יותר.., כבר היית מכירה את החדשים ולא היית אומרת שאת לא מכירה אותם ושאנחנו לא מגובשים... ואני לא חושב שאם כל אחד כאן יגיד " יאללה הפורום לא זז, אז אני עוזב" זה לא דבר שיעזור בדיוק לפורום! חברה.., באמת כולנו כאן בגלל שאנחנו אוהבים את אותה הלהקה, כולנו כאן מאותן המטרות, שבחלק מהן זה כמובן גם להכיר אנשים, וחלק מזה זה גם גיבוש...., אז חברה.., אני מאוד מקווה שלכולנו מאוד חשוב מהפורום! ואם באמת חשוב לכם מהפורום אז אני לא חושב ש"ברגע מצוקה" צריך לעזוב אותו
זה לא פיתרון לברוח..., אז אני לא יודע את מי בדיוק אתם מאשימים בזה.., אבל בכל זאת אני עדיין בן אדם.., ואני מקווה לפחות שאתם יודעים שאני עושה הכל למען הפורום... אז מה, אז הגיעו חדשים ואנחנו פחות מגובשים?? איפה אתם חים אז מה אנחנו אמורים לסלק את החדשים?!!??! חבר'ה קצת הגיון!! ואתם יודעים שאני לא אומר את זה מעצבים או משהו.., אבל את רובכם אני ראיתי ואני מכיר אישית, וחבל לי שתעזבו כי אני חושב שחשוב לכולנו ובעיקר לפורום שתהיו כאן
אתם לא יכולים להגיד שהתכנים משעממים אם אתם גם לא מאלה שמנסים לשתף פעולה ולפתוח "תכנים מעניינים", אז מה לעשות? נכון מוניקה בהפסקה ויש פחות על ה לדבר..., אבל עדיין, אנחנו כאן ולא נסגור את הפורום כי מוניקה בהפסקה
אז או קיי.... אם מוניקה בהפסקה אז מותר גם לדבר קצת על דברים אחרים (כמובן בשירשור
) חוץ מזה זה חלק מהגיבוש..... אז חבר'ה.., באמת... תחשבו רגע על כל מה שאמרתי., ורותם באמת לא הייתי רוצה שתעזבי, כנ"ל עדידה וכנ"ל דנה.... הייתי רוצה לראותכן כאן יותר... אוהב המוווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
נתראה בפגישת פורום חנוכה

רותמיקה

New member
חן+כולם כנסו...../images/Emo29.gif

היו יותר מידי רמזים פגעים בתוכן ההודעה אבל חפיף.. ואני באמת שמנסה לפתוח תכנים מעניינים ונושאים מעניינים בפורום.. ואני נכנסת לכאן המון, וקוראת הכל!! גם את מה שאני לא מתעניינת בו- כי אני רוצה להשאר מעודכנת.. ועם כל הצניעות.. בתור אחת שהייתה פעם אחת מחברי הפורום הדומיננטים ואפילו דומייננטים מאוד! אני יכולה להגיד לך שעכשיו אני בקושי משתתפת בפורום כמו שהייתי פעם... ולא מחוסר בזמן כי אני מוצאת זמן. נסכם בכך שאני מתחייבת להמשיך להשתתף כחברה קבועה בפורום, ולנסות לעשות עוד חידונים ונושאי דיון מעניינים כמו שפעם היינו עושים.. אוהבת, רותם..

למעלה