הודעת פרישה..Its time to say Goodbye

הודעת פרישה..Its time to say Goodbye

זאת הודעת פרישה קצת באיחור אבל לא נורא :\ בכל מקרה,מי שלא מכיר אותי אני מושון..מהברית TUF מתחילת המשחק (אז TBA כמובן) החלטתי לפרוש מהמשחק בחודש האחרון ולא רק מהמשחק אלא מכל גינדיס כנראה.. אני חייב לציין שהקהילה פה מדהימה.. ואני לא מתחרט לרגע על כל הזמן ששיחקתי במשחק הזה..(חבל שהוא נהרס) בטח אתם שואלים למה אני פורש.. אז הינה כמה סיבות: תחושת מיצוי עצומה (כבר מעל שנתיים בגינדיס) חוסר חשק בגלל עדכונים מסריחים איבוד מדינה ראשית (אין מה לעשות.. המדינה השניה לא תיהיה אף פעם כמו הראשונה) מחסור בזמן..כל TUF הרגישה בהתעצצות שלי.. ויש עוד כמה שאני לא זוכר ממש כרגע. אני מאוד רוצה למסור ד"ש ותודות לאנשים אבל אני לא יעשה את זה מהסיבה שאם אני אפספס אחד אז זה יהיה לא פייר.. אז תודה אחת ענקית לכולכם!! ואני תמיד האמת נכנס לפורומים פה..כי אין מה לעשות.. זה הרגל :) אוהב את כולכם, מושון נ"ב נינג'ות לנצח!!

orel811

New member
מת עליך אחי!

שתיהיה לך פרישה מהנה ותוכל גם אתה לצאת מהחרא הזה שנקרא גינדיס

yoni96

New member
כולם הלכו:{ אור דולב

תובל ניסה אוראל בן אתה :{ ועוד מלא מה נשאר מהישראלים במשחק כמעט כלום

A S S A S I N

New member
ביי!!! תהנה בפנסיה!

אחד הספאמרים הגדולים פה!ובכלל בן אדם תותח מזל שפרשתי אחרת היה ממש עצוב בלעדייך

Bleys1

New member
עוד אחד הצטרף למועדון...

מחזק את תובל, באמת ספאמר גדול

eran on drunk

New member
מלך אמיתי!

ברוך הבא למועדון פנויים פנויות של גינדיס(למרות שכולם תפוסים חוץ מאוראל) שמור על קשר!

shabtay12345

New member
נינג'ות לנצח ../images/Emo7.gif

אין פשוט אי אפשר לשכוח בנאדם כמוך אחי תודה על כל מה שעשית בשבילי אפילו גייסת אותי ליהיות הנינג'ה השנייה =]] גאווה P: תהנה אחי איפה שלא תיהיה

yoni96

New member
שבתאי אתה לא פרשת נכון?

ומוש מי המנהיג הבא של הנינגות? נשארו אני נדב שבתאי זיו ועוד כמה שועלים ואוגרים ברוך השם אין=]

berko2

New member
הגיע הזמן להגיד את מה שכולם כבר יודעים-

טוף מתפרקת וכולם בורחים מהספינה הטובעת... לא חסרים אנשים שנטשו את טוף! הגיע הזמן לשקול איחוד עם ברית אחרת או להתפרק לבריתות אחרות.

shabtay12345

New member
שתוק!

אנשים כמוך זה אותם אנשים שמאמינים שצריך לירות בסוס כשהוא נופל במירוץ! לא ! צריך לעזור לו להשתקם ולחזור לעצמו אז טוף עוברת כמה משברים סו פאקינג ביגדיל טוף הייתה נשארה ותישאר הכי חזקה בבריתות הישראליות

berko2

New member
אני עדיין בטוף אבל אני אומר שכדאי לשקול איחוד

או שהברית תתפרק... אם אני אראה שאין אחד בכוח שלי אני עובר ברית

shabtay12345

New member
אז עשה טובה ותעזוב

אני לא מנהל ואני רק בכח סביר אבל אל תעשה טובות אחי אתה רוצה תעוף לא רוצה תישאר אל תעמיד תנאים .... תעזוב ביג דיל

berko2

New member
זה לא תנאים... אני רק אומר שלא שווה להיות

בברית שאין אף אחד בכוח שלך... אני חושב שנדב עוד בכוח שלי...

berko2

New member
מחזק... אבל לא כמו לירז או תומר

ועכשיו הכוח השתנה ערבים סידרו לי ירידה לכוח 600

koneko90

New member
כל זמן שאנחנו

ככה, במקום שתעברו זה ביזבוז זמן מיותר.. במקום שכל הישראלים ישתפו טכנולוגיה ומדינות, אתם מתעקשים לחשוב שאתם עוד "טוף הגדולה" :/..

למעלה