הודעת פרישה..Its time to say Goodbye

berko2

New member
*יאקוזה התבלבלתי אחד בפורום הנובים רצה

הצטרף לסאבזירו וזה נתקע לי בראש

Bleys1

New member
חחח יאזקוזה

הברית הזאת לדעתי משתווה לאחת הבריתות של פורום הנובים, הם לא יותר טובים מTD...

berko2

New member
מוב לחסום! הברית נפתחה לפני שעתיים

רישמית... את מודע לכך שדימה הוא המנהל שלה? וכבר מהשעה הראשונה יותר מ30 מדינות.

Bleys1

New member
30 מדינות ממש מדהים...

יצא לי קצת להכיר את דימה ואת ברית היאזוקה שהיה פעם, הברית היתה מלאה בנובים חוץ מדימה שעוד היה לו קצת מושג על המשחק, אבל הוא עדיין לא היה שחקן כלכך מדהים. אני מתערב איתך שכמעט כל ה30 מדינות הם של שחקנים שבקושי יודעים לשחק (זה די מובן מעליו כיוון שזה פורום הנובים) ואתה, בתור אחד שפעיל שם, ואוהב לצחוק על נובים, הולך להשתתף בברית שלהם.

berko2

New member
אם כל השחקנים הטובים פורשים צריך לאמן את

המובים... ולא לתת להם להיטחן ע"י ערבים.... כי אז מה עשינו בזה? עוד ועוד ערבים מצטרפים כל יום בעוד שאנחנו מדלדלים. אם לא נגדיל את כמות השחקנים הטובים לא ישארו כאלה.

hakim

New member
תגובה רישמית - TUF

1.אני מבקש לא לדון על דברים שאתה לא יודע ולצאת במסקנות יהירות ולא נכונות . 2.אני לא רוצה לגרום לסכסוך או מריבה אך אם הנהלת AIS היו מוותרים על השם,AIS איחוד היה כבר מזמן . 3.TUF היו מוכנים לוותר על השם . לסיכום ... אני מניח שהבנת אם צריך עוד פרטים אתה יכול לדבר איתי או עם מנהל הברית שלך (אני מניח) . אם מישהו ניפגע מדברי אני מבקש שידבר איתי ישירות במסן ולא על-גבי הפורום אני לא יענה על שאלות\הערות טורדניות או עוקצות המשך יום נעים ,

koneko90

New member
../images/Emo45.gif

קיבלתי
. תבינו, ציוניות. ולא התכוונתי שאתם גמורים וכאלה, הבנת לא נכון, הכוונה שלי שכוח ישראלי חזק הוא אם יהיה שיתוף בטכנולוגיה ובנשק מה שאין עכשיו. אתה חייב להסכים איתי שכמו שהייתה תקיפה על העשיריה היום, אם היו עוד נתרמים לעזור (מטוף ומבריתות אחרות) התקיפה הייתה הולכת לנו יותר קל (וכמו כל תקיפה בשבועיים האחרונים של AIS של העשיריה). אל תעלב או שטויות או אלוהים יודע מה, זאת דעתי. מטרות שוות לכל הבריתות לא?

shabtay12345

New member
לא לא פרשתי...

אבל בגלל שהמסן שלי מקולקל סעמק וסהר כנראה פרש או משהו אני גם לא יודע אין לי גישה לפורום אין לי גישה לכלום... אני מתפתח לאט ובשקט אבל אין לי מידע על כלום ואף אחד לא מעדכן אותי

yoni96

New member
דבר איתי ועם נדב

ואל תדאג טוף לא מתפרקת הרבה עזבו אבל אני ונדב גייסנו הרבה אז לא חסר אנשים ולא חסר כוח

shabtay12345

New member
יש לך איי סי ?

כמו שאמרתי אין לי מסן כרגע... אולי אני יצליח לארגן מסן לשבוע הבא וקצת להתקדם ולעזור לברית ולאנשים שלה...

hakim

New member
בהצלחה מוש

שחקן תותח שתענוג לראות את חדשות המלחמה שלו תהיה בקשר ובהצלחה בהמשך

למעלה