הודע חשובה!!!!! "שבעה חטאים".......

ה אורחת

New member
הודע חשובה!!!!! "שבעה חטאים".......

ישודר ביום שני הקרוב ב HOT ACTION בשעה 24:10 בלילה אני יודע שאני מתרגשת, אז לכל מי שלא ראה עדיין ת'סרט כמוני ויש לו גישה לרוץ שיהנה!

מיצי007

New member
יאללה

אני לא מבינה את HOT או בכלל את האנשים ששמים את הסרט הזה בשעה כל כך מאוחרת.. כל פעם,אבל כל פעם הסרט הזה מתחיל מינימום ב-23:30... מזה הקקה הזה?
סרט מעולה ומומלץ ביותר,אם כי קצת מפחיד לאנשים מסוימים אז קבלי |אזהרה| אבל זה סרט מ-ע-ו-ל-ה. תהנו

karin byrne

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך!!

סרט מדהים...אם כי די דוחה האמת...לא לאנשים בעלי לב חלש...חחחחחח...וזה באמת מעצבן שת'סרטים הטובים הםמשדרים מאוחר...אהבלים...

ה אורחת

New member
I Know!!!!........

הם שידרו את Snatch (לפני כמה שבועות, איזה מבטא חמוד אירי וקורע!!!!!!) ב12 ומשו בלילה, ואת שבע שנים בטיבט גם ךפני כמה שבועות באם אני לא טועה 1:35 בלילה, אבל ראיתי את שניהם! צריכים להקריב דברים בשביל אהבה לא, חחחחחחחח........ אה ולמי ששאל על השידורים החוזרים לא נראה לי שיהיה אולי נאי אדווח אם כן

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

דאמאט
למה כזה מאוחר
אופ.. את יודעת במקרה באיזה שעה יש שידור חוזר

אושן 11../images/Emo87.gif

יום א' 1.8.2004 yes 4 22:15 אושן 11 עם בראד פיט יום ב' 2.8.2004 yes 4 08:10 אושן 11 עם בראד פיט yes 4 14:08 אושן 11 עם בראד פיט *מועתק
* צפייה נעימה למי שיש יס- לי אין

באוט היה מלא פעמים ...שמים אותו

כמעט כל שבוע.. וגם ביס היה כמה פעמים כבר ..הוא ממש חרוש!
אבל שווה לראות כמה פעמים רק בגלל בראד

ה אורחת

New member
לי יש אותו בבית ../images/Emo13.gif

יש לי Ocean's 11 בבית בדיוידי אומנם צרוב אבל הוא אחלה גירסה דיגיטלית מעולה! למי שלא ראה סרט מ ע ו ל ה! זאת רק אני שמתי לב או שהוא אוכל כל הסרט, מהפעם האחרונה שספרתי נדמה לי הוא אכל איזה 11 פעמים בסרט חמוווווד!

karin byrne

New member
חחח זה לא רק את!!!

גם אני וחברה שלי שמנו לב לזה...כמעט בכל סצינה שמראים אותו הוא אוכל...חחחחחחחחחחחח....הפכו ת'דמות שלו לזללן....חחחחח....

ה אורחת

New member
../images/Emo21.gifהוא כזה חמוד שם!......

אני מתה לראות אותו אוכל הוא פשוט חמווווווווד..... נראה לי בסצנה הראשונה הוא אוכל וגם באחרונה שהוא מוציא את דניאל מהכלא הוא תוקע אני לא יודעת מן סנדוויץ' בוריטו ענקי או משו

ה אורחת

New member
מישו כבר צריך להיות בהריון!...

ואם זאת לא ג'ניפר אז......... לא סתם אני לא דוחפת את האף אני פשוט רוצה לראות את הילידים שלהם, נאי מדמיינת בראדים קטנים אוווווו....... וחוץ מזה אני הבנתי שבדראד ממש רוצה ילדים, ואני אני רק רוצה שיהיה מאושר...

NarihS

New member
וואי זה סרט טוב!!

במיוחד איך שהוא בוכה בסוף!!!! זה כזה יפה!!!!! בכיתי יחד איתו!!! והוא בכלל מדהים בסרט!! גם כשחקן וגם במראה!!

haunter

New member
אולי ../images/Emo58.gif מעליי. (?)

ונכון, זה סרט טוב מאוד.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif12 קופים בערוץ 10../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יום שישי ב-21:15 ערוץ 10!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

ה אורחת

New member
וואוו תוווווווודה מעולללה!!...

אהההההההההההההההההההההההההההההההה........ אני כבר מתה לראות את הסרט הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...... תווווווווודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה...

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifגם אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שמעתי עליו כ"כ

הרבה וכולם אומרים שזה סרט טוב

למעלה