הודע חשובה!!!!! "שבעה חטאים".......

karin byrne

New member
גמני...

אני כל כך מתה לראות אותו...רק מקווה שלא אשכח...בעצם איך אני אוכל לשכוח לראות סרט של בראד'וששש??

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifחח מישהו יודע../images/Emo35.gif

אם הסרט הוא בסגנון כוכב בקופים או משהו? אני מקווה שלא.... כיאלו זה מתח/פעולה

ה אורחת

New member
כוכב הקופים זה הסרט האהוב על בראד.

ויש לו איזה ארבע או חמש גירסאות ראיתי בערך ארבע מהן וגם את המעודכנת שהיא הכי טובה! לדעת "כוכב הקופים" זה סרט מצוין! אבל את "12 הקופים" לא ראיתי, אבל אני הבנתי שזה מן פעולה, מדע בדיוני.... ביקורות מצוינות! מישהו יודע מה אורך הסרט בדקות?! זה ממש חשוב, כנ"ל לגביי "שבעה חטאים" בדקות, זה ממש חשוב!
י

אוקיי ראיתי הרגע את הסרט! הוא נגמר

הרגע.. ואני חייבת להגיד שזה סרט מדהים..מאוד אהבתי..חוץ מהקטעים הדי גועליים.. אבל שחקנים מעולים וסרט ממש יפה בכלליות

ה אורחת

New member
אוווווווווווווו.........../images/Emo10.gif

איזה סוווווווווף עצווווווווווב!!!!!!!!!..... למרות שבערך רבע שעה לפני סוף הסרט כבר די הייתי בטוחה ש (ספוילר) שמדובר באשתו, שהוא הרג את אשתו, כשהוא התחיל לבכות כמעט בכיתי בעצמי, ועכשיו ביקורת: הסרט היה ממש יפה, מאוד מתוחכם ומעניין, באמת אהבתי אותו ומזל שהקלטתי אותו כי עכשיו אני אוכל לראות אותו מתי שבא לי, למרות שהוא ממש טראגי..

ה אורחת

New member
בהחלט מקורי אבל.....

דבר אחד לא הבנתי: מתוך שבעת החטאים באיזה חטא חטאה אישתו של מילס (בראד אווו יההה)...... שג'ון הרוצח, רצח אותה? מה מהשבעה היא עשתה?

אוקיי כנסי >> ../images/Emo58.gif

החוטא השביעי היה הרוצח עצמו.. הריי יש שבעה חטאים והשביעי זה קנאה ..הרוצח קינאה בבראד..ה"בלש מילס" בסרט..הוא קינאה בחיים שיש לו ובגלל זה הוא חטא..הוא הרג את אישתו בגלל הקנאה שלו אליו! ובגלל זה הבלש השני.. (מורגן פרימן) אמר בסוף הסרט..למילס..שלא יהרוג את הרוצח.. כי אז הוא יקבל מה שרצה..הריי צריך להרוג את כל אלו שחוטאים..והרוצח עצמו רצה שבראד יהרוג אותו כי הוא החוטא השביעי ..בסופו של דבר הוא כן הרג אותו.. והרוצח השיג את מבוקשו
אני לא חושבת שאישתו של מילס חטאה במשהו.. או שאולי הפסדתי את הקטע אבל זה מה שהבנתי.. הרוצח הרג אותה מתוך קנאה והוא בעצם זה שחטא!

ה אורחת

New member
לא לא את זה הבנתי!........

הרוצח וכל הקטע שהוא אמר למילס שהוא יוביל אותו לעוד שני קורבנות ואחד מהם הוא התכוון לעצמו עם כל הקטע של חטא הקנאה, את זה הבנתי! אבל הרעיון שהוא רצח ששה אנשים (הוא השביעי) כי הם חטאו במשו מה ששאלתי מה אישתו עשתה, אל לא משנה....

למעלה