הווומיייגאדדד

Let it Bleed

New member
הווומיייגאדדד../images/Emo217.gif

יש כתבה של 3 עמודים על דה יוזד בראש 1! ראיון עם ג'ף! יש להם מזל שזה היה ראיון עם ג'ף ולא עם ברט, אתם תבינו אם תקראו. ותקראו את הפסקה האחרונה, אפשר לסמוך על ג'ף
חחחחחח מיטל

אני יודעת!!111../images/Emo176.gif

זה כ"כ טוב! יואווווו אני כ"כ שמחהD: אני מצטטת: "
המראיין: כדאי לכם לבוא, אנשים מאד אוהבים אותכם בישראל ואני חושב שתהנו פה.
ג'פה: וואו באמת? אתה יודע מה, אני אכתוב על זה עכשיו אימייל למנג'ר שלנו. אני אגיד לו שיש לנו קהל אוהב אצלכם ונעלה את זה על הפרק. יהיה ענק לבקר אותכם.
המראיין: אז לסמוך על מילה שלך?
ג'פה: אני הייתי סומך עליה! עכשיו אני מבטיח שנבוא כשהמצב יתאפשר, אנחנו מתים להגיע אליכם." אעאעאעעא;; אם ברט היה במקום ג'פה, אז התשובה על האלבום קונספט כמו של אמסיאר הייתה נראת קצת שונה
יאייי! איזה כיף.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח כן בקשר לשורה האחרונה XDDD

אני כולי קוראת וחושבת לעצמי: מה? אתה דפוק?!?! מה אתה שואל אותו על מכר? חחחחחח בוקר טוב....? האאאאאאא ואולי זה כן הגיוני ההודעה ההיא שהייתה באיזה פורום ממש ממש ממזמן על תאריך לישראל XD טחחח הם עוד יבואו ^^. אני מקווה
ואם לא? אני אטוס אליהם. מתישהו. שיופיעו באנגליה במרץ/אפריל זה יהיה טוב.

GD ROCKS

New member
../images/Emo2.gifבאמת?!

יו מגניב!!!! באמשלכם תסרקו את הכתבה D:

O L g i T

New member
פאק מאז ששמתי לזה לב אין לי מנוחה

הואמפייר של ג'ף עקום על יתר המידה!! זה ממש מטריד חח ~ג'ף..............~

AvLaViGnE

New member
אני לא מאמין שאני עושה את זה אבל..

אני הולך לקנות ראש 1

עכשיו שמתי לב,../images/Emo176.gif

לפי התמונה הם כתבו שברט הוא דן ושן הוא ברט, "מימין לשמאל: ג'פה, קווין, ברט ודן." כאילו טעו בשמות

Let it Bleed

New member
מגניב שיוזלס היו איתם בסיבוב הופעות../images/Emo217.gif

נכון? אני לא מתבלבלת, רייט?

AvLaViGnE

New member
כן לכל המבינים הגדולים שפתאום צצים

יוסלס ודה יוזד נסעו באוטובוס ביחד איתם בכל הוורפד תור 2002. אחד מחברי הלהקה של יוסלס הוא חבר טוב מאוד שלי ואפילו יש לי תמונה שלו עם ברט עוד שהיה לו שיער שחור חח

ממש מתנשא!!!!!

וואי קלטנו את אלוהי אתה מושלם ואתה מכיר את כולם!!!! די כבר!!!!! אהההההההה אתה מחרפן אותי

למעלה