הווומיייגאדדד

GD ROCKS

New member
חחח אני עדיין בהלם שיש כתבה עליהם בראש1

כאילו, פאק נו לא מעכלת את זה עדיין XD

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאחלה כתבה:]

איזה ביקורת טובה!:] "משומשים במצב טוב"
מעריב לנוער פשוט בושה

Rose131

New member
איזה חופרים../images/Emo122.gif יש למישהו תקציר?../images/Emo3.gif

AvLaViGnE

New member
האא הוא אמר שהוא פגש אנשים מישראל...

הוא בטוח נזכר בי :D והוא אמר שהכי מגניב זה המתנות שאנשים נותנים להם דברים שהיו שייכים להם כל החיים. יש לי הרגשה שאני יודע למה הוא מתכוון... הזיפו שקיבלתי ליום הולדת :(

AvLaViGnE

New member
נתתי לו תזיפו הנה

נתתי לו תזיפו שקיבלתי מתנה ליום הולדת לאחר שהוא התעקש להדליק מלבורו לייט שהוא מצא על הכביש חצי גמורה.... נתתי לו תזיפו ואמרתי לו שככה הוא יזכור אותי לנצח :D אם תסתכלי ממש טוב תוכלי לראות תזיפו הכחולה ביד שלו

הוא פשוט מעשי...

למה לקחת חדשה אם אפשר פשוט להתכופף ולקחת מהרצפה כמה שאתה רוצה...

AvLaViGnE

New member
חחח אתם טועים..

לא הייתה לו חבילת סיגריות. כשנכנסנו פנימה לתוך האולם אז תמיד כזה היה לנו קשר עיין מהבק סטייג שזה היה קומה שנייה כזה.. ואחרי איזה דיאלוג שנמשך כמה דקות נתיי לו את הסיגריות שלי חחח כי לא היה לו הנה הוא מודה לי על הסיגריה.

cultured milk

New member
בן אדםםםםםםם!1

סתום. הבנו, פגשת את דה יוזד. יש לך קעקוע. של דה יוזד. התנשקת עם ברט. עם הרבה רוק. הוצאת 60 יורו על איזה סווצ'רט כי כתוב עליו "דה יוזד". דרך אגב, זה פאקינג מטומטם. נתת לברט סיגריה ואיזה "זיפו" שקיבלת מתנה וזה ממש חשוב לך והוא נורא התרגש וסיפר לג'פה על זה וג'פה דיבר על זה חצי ראיון. ה-ב-נ-ו, נקסט?

זה לא רק אתה../images/Emo11.gif../images/Emo176.gif

הרגע דיברתי עם מישהו מחנות דיסקים [כי חברה שלי לא הבינה איזה דיסק אני רוצה אז היא הביאה לי תמוכר], וזה נגרר לשיחה על דה יוזד והוא אמר לי שהוא פגש אותם ואת FFAF, הצעתי לו להצטרף לפורום אבל הוא אמר שזה כבר לא בשבילו
קיצר, אתה לא המעריץ היחיד מישראל שהם פגשו זה בטוח.

../images/Emo45.gif טוב ....

זה היה ברור שדה יוזד פגשו עוד אנשים מישראל ,פשוט כל השאר לא יושבים ומשתחצנים על זה וחושבים שהם מתנת אל!!!

AvLaViGnE

New member
דיי באמת??

יש עוד 3 חברים שלי שפגשו אותם ואפילו נתנו לי לדבר עם ברנדון וברט בטלפון אף פעם לא טענתי שאני הראשון סתם כייף לי שפגשתי אותם ועוד ראשון בפורום :) ולפנייך :)

"ולפנייך"?../images/Emo176.gif

אתה פשוט מתעלם מכל מה שאומרים לך פה הא? כולה אמרתי שאתה לא הראשון שפגש אותם מישראל, וכשהם אמרו שהם ראו "נערים" מישראל הם לא התכוונו רק אליך.

למעלה