הוזמנו להפקיד דרכונים סוף סוף,והרבה

r a 2 2

New member
הוזמנו להפקיד דרכונים סוף סוף,והרבה

תודות לעו"ד איטל וינברג.תיקתקה חבל על הזמן.

r a 2 2

New member
לונקובר,הגשנו באפריל 08 עם AEO הזמן

מהבדיקות לתשובה לקח 5 שבועות,נעבור באוגוסט.

את העבודה מצאת לבד או שהיא "אורגנה"?

מיום הביקור אצל הרופא עד קבלת המכתב עברו רק 5 שבועות? כניראה שפאריז השתפרו בזמני העיבוד של הבדיקות הרפואיות.

jb0606

New member
גם אנחנו עם איטל וגם אנחנו לונקובר

באוגוסט האם אפשר לשוחח באופן ישיר

jb0606

New member
גם אני ממליץ בחום על איטל

לקח לנו שבוע אחד מיום הגשת התיק לשגרירות ועד לקבלת זימון לבדיקות רפואיות. היא פשוט יודעת את העבודה. קובי ב

זה קורה לכל מי שמגיש תיק מלא תקין

עם הצעת עבודה תקפה ומאושרת, וזה נכון, כשהיא מתאמצת היא עושה עבודה טובה, אבל היו כאן כמה אנשים, שאני מכיר אישית שהיא התייחסה אליהם באופן לא מקצועי וגם לא אנושי, ומכיון שמדובר 3 מקרים שונים של אנשים שהגרו במסלולים שונים, עדותם על חוסר אחידות בטיב השירות אמינה עלי. אני מקווה לטובתה שהיום היא משתדלת להקפיד לא לחזור על טעויותיה מהעבר.

fermat7

New member
אין לי ספק שהיא עוקבת מידי פעם אחר הפורומים

וכנראה חל שינוי ביחסה ובגישתה ללקוחות. אני מאוד מקווה שזה המצב ושיהיה לה בהצלחה. מזל טוב לכל אלו שקיבלו מסמכים.

uzbola

New member
שאלה

הייתה סיבה מספיק טובה לפנות אל איטל ? ( הגשתם ב-SKILLED WORKER SIMPLIFIED ?) כמה זמן לקח כל התהליך ?

r a 2 2

New member
הסיבה שנעזרתי באיטל

א.לא רציתי להיתעסק אם כל הנירת הזאת. ב. היא הכינה את כל הבקשה של הAEO לHRSDC ,כך שהמעסיק לא היה צריך לעשות כלום.והיו כמה בעיות שאיטל פתרה עם הHRSDC . ג.אני לא מתעסק במה שאני לא מבין.

predoc

New member
צודק מאוד

אין לי כלום נגד עו"ד זה או אחר.... אלא אליהם כולם כעם ..חחחח מניסיון אישי עשינו לבד את כל תהליך ה LMO שעבר בהצלחה ללא כל בעיה המעסיק רק חתם על הטפסים המלאים שלחנו הוא קיבל שיחת טלפון ומיד אחר כך את האישור כ נל עם הטפסי הגירה זה קצת לקרוא קצת להבין קצת לאסוף מסמכים ( שאף אחד אחר לא יכול לאסוף עבורך בשום מקרה ) לאסוף יפה ולשלוח וזה נאמר בתיק לא פשוט וטריוואלי באמת חבל על הכסף גם אם יש לך כסף הכסף הזה תמיד ידרש לך אחר כך בהגעה לקנדה ובשלבי ההתאקלמות השונים גם למי שכבר כאן הפורום הזה הוא מקור מידע טוב מקצועי ואמין בשילוב עם השגרירות ושאלות ממוקדות בהצלחה בתהליך

למעלה