הוי דגים דגים

עוזאבי

New member
אני מכיר תאקווריום שאת מדברת עליו

קודם כל את המד טמפרטורה את יכולה לחסוך לפי דעתי. 2) אמרת שאפשר להזיז את האקווריום ממקום למקום, מה שאני גם חשבתי עד שפעם אחת שירדתי במדרגות עם זה, האקווריום התנפץ לחתיכות וכל הדגים נפלו , שתיים נשארו על מדרגה ונשארו בריאים עד ל-10 דקות אחרי זה, ושתי דגים המשיכו עם הזרימה על המדרגות ומתו ישר. 3) תמשיכו להתווכח את ו Suikun זה באמת פעם ראשונה שאין חילוקי דעות.

גלעד cool7

New member
הידיים שלי 20 ס"מ ../images/Emo5.gif

אבל אני לא מתערב בשירשור, אני נהנה לראות אתכם מבצעים סוף סוף דיון עמוק בפורום.

בוצאטי

New member
כן! כן! שם הדגים נקנו!

חבר'ה, קודם כל תודה לכולכם, אבל בואו נעשה קצת סדר! ראשית, כמו שאמרה שליירית, ישנו הבחורצ'יק הזה בקניון איילון או בעזריאלי שפעם בשבוע מגיע ומוכר את הדגים שלו, הם נותנים פרוספקט של חברת דג.דה.דן - ייצור ושיווק מוצרי נוי (הם מראשל"צ. אי מייל: [email protected] טלפון: 050-213803, 03-9672734) ומצרפים גם דף הוראות ואני מצטט: * להאכיל את הדג אחת לשבועיים גרגר אחד. * רצוי להחליף את המים אחת ל- 6 חודשים ולהשאיר 3 ס"מ מהמים. * אין להכניס דגים נוספים לאקווריום * אין צורך במשאבת חמצן --- סוף ציטוט. אז, לכל אלה ששאלו, הגרגרים שצורפו לא דומים בשום אופן לבמבה, הם כדוריים וצבעם שחור וחום. מאלה אמרו לי לתת שניים כל שבועיים. וזהו. אז מה אני עושה עכשיו? האם אין שום סיכוי לגדל דג-קרב בתוך האקווריום הזה? או בואו ננסח את שאלתי מעט אחרת: מה הרג לי את הדגים, המחסור באוכל או המחסור במרחב מחייה? שוב תודה לכולם.

כן זה זה!!

לקחתי ממנו את הדף שיש לו,יש לי אותו,הוא מוכר דגים בעיצובים מעץ במחירי שחיטה!האיש הכי מליין בעולם לא יטרח לקנות ממנו דגים אנורקסים שבקושי זזים ועוד באיזה מחירים??? וגם בקושי יש להם צבע...איך הוא מתעלל שיאו! אז הוא בקיצור רוצה שתקנו את הדגים,וכבר איך שתקנו דג הוא יקבל כמה מליונים מהדג והאוכל רק!ואז תצטרכו לקנות לו ציוד...צמחים,אקווריום נורמלי...שלא נדבר שבאקווריומים המצ'וקמקים שם אין בכלל פתח אוויר!ועוד כל מיני ציוד ורק מזה הוא התעשר,אחר כך הוא אומר לכם להאכיל אותו פעם ב-שבועיים ואם מזה הוא לא ימות אז-החלפת מים פעם בחצי שנה בליינד תהרוג אותו,וזה מה שהוא רוצה,כך תלכו לקנות אצלו חדש והוא ירוויח עוד כסף,זה בהמה של בן אדם!בוא נאמר-לא בן אדם,אבל שאף אחד פה לא יקנה ממנו!

בוצאטי

New member
שליירית יקירתי

אני הרי הראשון שאמור לזעוק את הזעקה הזאת כרגע והרי לא תחשדו בי שיש לי איזה אינטרס שהרי רק אמש נאלצתי להיפרד לתמיד מהדג שאהבתי, אבל! קודם כל, יש באקווריומים האלה פתח לאויר, פתח גדול אפילו. דבר שני, הוא לא לקח כסף על האוכל. דבר שלישי, הוא לא דרש תשלום נוסף על כל דג שלקחתי בכל פעם שהקודם מת. הוא הביע תמיהה רבתי על צירוף המקרים המוזר שהביא למותם בטרם של עת של שני דגים. הדג האחרון שהבאתי דווקא היה מלא חיים וקופצני ונהג לשחות ולטייל להנאתו באקווריום הלא גדול שלו וגם צבעו היה עז כך שהוא לא נראה חולה כלל. ועדיין, אני לא יודע מה בעצם הרג לי את הדגים ואיך אני מבטיח שזה לא יקרה שוב?

אל תבטיח.

חיי הדג לא תלויים בך מה שלא תעשה ואיך שלא תטפל. אתה אחראי לדאוג שיהיה לו הכי טוב שאתה יכול לספק לו,אבל אתה לא יכול להגיד לו מתי למות!

Suikun

New member
למען האמת

הדג תלוי אך ורק במטפל. הזנחה או טיפול לא נכון תוביל למותו. ככה שהמשפט "חיי הדג לא תלויים בך מה שלא תעשה ואיך שלא תטפל" מאוד לא נכון.

wiz

New member
וזה די מצחיק (או עצוב)

שדווקא היא כותבת את המשפטים האלה...

Suikun

New member
תגובה

אני לא חושב שאפשר לגדל את הדג באקווריום ובתנאים שכאלה, לפחות לא לזמן רב, והנסיון שלך הוא הוכחה לכך. אני בספק אם המחסור במקום זה מה שהרג את הדג, אז או שהדג היה חלש ללא אוכל ומת, או שהמים הזדהמו והרגו אותו.

שלא תיפלו בפח !!!

ראיתי מה מוכרים בהפנינג בת"א, נדמה לי בעזריאלי אף טיפש לא יקנה את זה !! דג קרב בתוך בלוק זכוכית עם חצץ ... 120 שקלים נשמע הגיוני ?? וכתוב בהוראות : 10% מים כל שבוע, וגרגיר ליום שזה לדעתי מעט, אבל הוא יחיה. שנה טובה לכוולם

למעלה