הוכחה לכך שאנחנו נשמות ולא בשר

הוכחה לכך שאנחנו נשמות ולא בשר../images/Emo70.gif

כשאני אומר: כואבת לי היד - אני מתכוון שהידשליכואבת. כואב לי הראש - אני מתכוון שהראש שליכואב. כשכואבת לי הבטן אני אומר - הבטן שליכואבת. אך כשמישהו קרוב אלי נפטר ואני מרגיש כאב, אז מה אני אומר? כואב לי הראש? כואב לי הלב(הפיזי)? כואב לי המוח? כואבת לי היד? האצבע? הרגל? תאי המוח? לאא!! כואבת לי הנשמה!! זה נמצא בנשמה!! זו הוכחה שיש נשמה והאני האמיתי זה לא הגוף - זה המודעות! הנשמה!!

אם שמתם לב התגשתי בהודעה למעלה

את המילה "שלי". ובכן כשכתבתישלי - למה התכוונתי? מה זה בכלל המילה הזו "שלי" ? היד שלי הראש שלי המוח שלי מה זה *שלי* - של מה היד של מה? שלי!! מה זה שלי???

Levos

New member
נכון, כשאנו מתיחסים לעצמינו

אנו מתייחסים לתודעה שלנו ולא לגוף שלו. אבל תודעה איננה נשמה, אלא תוצר של פעילות מטריאליסטית.

AdonAsda

New member
המודעות הינה חוויה

וירטואלית שנוצרת ונתמכת על ידי תאי המוח. קיומה של חוויה זו מעבר לחציר שבראשך, מוטל בספק...

נכון כי הנשמה מחוברת לגוף

למה אתם לא חוקרים את נושא הרוח? יש באינטרנט מלא מידע..

Wolverchenus

New member
כי יש בו פדופילים?

ראיתי לפחות חצי ולא הורשמתי. הפלא ופלא, לא היה שם יותר מעדויות. חוקרים "רציניים" (קרדיולוג שמדבר על המחקרים בתופעה שלא קשורה ללב, ממש אמין) פסיכולוגית קלינית אחת שפשוט אמרה סטטיסטיקה של כמה מאמינים בחיים אחרי המוות כדי לשוות לזה אמינות (מיליוני גרמנים לא טועים..) אנשים רבים שמתארים "ראיתי את עצמי מבחוץ" שזה מה שקורה לי כל לילה בחלומות שלי וגם "מקום מוכר שרציתי לחזור אליו והיה לי בו ממש טוב" שגם זה קורה לי לא מעט בחלומות בלילה שלי. אז חוץ מלטעון שכל לילה נשמתי פורחת ממני אין לך הרבה מה לעשות. אה כן שכחתי, היה שם גם את הרב המטיף הזה מערוץ 10 בשעות המאוחרות. ביזבוז של זמני, יכלתי להשתמש בזמן הזה באמת לחפש פדופילים באינטרנט.

בערוץ 25 ../images/Emo6.gif

אני אגיד לך איך הגעתי אני אישית להוכחה שכל אחד הוא נשמה. אמרתי לעצמי: איך זה יכול להיות שכל אחד מרגיש את עצמו ומרגיש שהוא מישהו, אם לכל אחד יש את אותה "מערכת מוחית" הגורמת לי להיות עם מודעות?! הנשמה שלנו מושפעת מתקודי הגוף - מהמוח אך היא נפרדת מהמוח, היא(הנשמה)אולם נשלטת ע"י הגוף והמוח אך היא נפרדת ממנו. זה דבר שלא כל אחד מצליח לחשוב עליו, וגם לי ממש ממש ממש קשה לתאר את התבונה הזו שהגעתי אלייה..

Wolverchenus

New member
ואולי

מה שאתה קורא לו "אני" זו תוכנת הבקרה שיכולה גם לבקר את עצמה ולקרוא לעצמה בשם והיא למעשה מעבדת קלט-פלט מהעולם בדרך שאתה קורא לה מחשבות והיתרונות הברורים של יכולת בקרה "אינטליגנטית" הם שהביאו להגיענו לזמן הזה בחסות האבולוציה? מספיק לשנות צורת התייחסות של זה מ"נשמה" ל"פרספקטיבה של פונקציה" ובזה הכל נגמר.

טוב אני לא אתווכח אני יודע בכל

ישותי שיש עולם רוחני.. ודרך אגב - אתה רוצה להגיד לי גם שהרגשות כמו: אהבה שינאה תשוקה אהדה הערצה תיעוב כל אלה גם נוצרו ע"י מה שאתם מכנים אבולוציה?

Wolverchenus

New member
יש מספיק סיבות למה אנחנו צריכים אות

ם. סיבות אבולוציוניות במיוחד! אהבה - אנחנו אוהבים אוטומטית את הקרובים לנו גנטית ואת אלו שאנו יכולים להחשב בברית איתם. בקיצור, את אלה שבעולם האמיתי יטיבו איתנו. שנאה - מתחרים, אויבים מרים ואלו שמסכנים אותנו, את מעמדנו וכו'. תשוקה - טוב, בוא נגיד שבלי תשוקה לא היינו פה לשאול שאלות. יצורים שלא רוצים להתרבות ושולטים בעצמם לא מתרבים. (זכור שאמצעי מניעה לא קיימים בשוק הרבה זמן.. פעם תהליך ההתרבות הוביל לרבייה..) אהדה - היכולת לאהוד מישהו ושהוא יאהד אותך הם בין יכולות התקשורת הלא מילולית שנוצרו בשביל ליצור בריתות אפילו בהעדר שפה. הערצה - יש הרבה יתרונות בלרצות להיות כמו מישהו, ראשית כל אתה משתפר ושנית כל אתה מזהה מישהו/מישהי שהגנים שלו ממש מוצאים חן בעיניך. משהו בסגנון "ממממ... הייתי רוצה ילדים כאלה" תיעוב - "אני לא רוצה להיות ככה ולא רוצה ילדים כאלה, אני מתרחק מזה." וזאת על רגל אחת. (לפרטים נוספים How the mind work / Steven Pinker)

N E T A 2005

New member
אז למה אתה צריך לאהוב?

מה התועלת בזה? מה התועלת בלחשוב על מישהו 30 שנה אחרי שהוא כבר נפטר? אם זה הכל ביולוגי ובשביל הרבייה,למה שפשוט לא תזדווג ותרצה להוליד צאצאים וזהו? בשביל מה להרגיש קשר אישי,בשביל מה להרגיש אהבה ומשמעות? אפילו אם אנחנו ממציאים את זה,למה זה חצי קיים מההתחלה?

worrywort

New member
לא הכל צריך, חלק זה תוצר לוואי

של תלות רגשית, שהיא טובה בזה שהזכר והנקבה ישארו יחד לגדל את הצאצאים.

Agent Saimon

New member
הידעת

שחלק גדול מהרגשות שיש אצלנו קיימים גם אצל הקופים? ואותם שום אל לא ברא בצלמו ודמותו...

לידיעתך גם לקופים ולכל החיות יש נפש

שנישארת לחיות אחרי החיים הארציים.. הנשמה שבגוף שלנ ו חווה חוויות שונות ע"י המוח והגוף וסיתואציות החיים.. אין לי כוח כבר לנסות לשכנע אותכם אני עוזב, אבל רק תזכרו אותי בעוד 100 שנה בשעת הגסיסה שלכם.

למעלה