הוכחה לכך שאנחנו נשמות ולא בשר

חחח טוב לא בדיוק אותי אבל את מילותי

איזה כיך לכם מצפה לכם הפתעהה.. אני כבר מכיר את ההפתעה אז לי זאת לא תהייה הפתעה
.

Agent Saimon

New member
לא יזכרו אותך

ולא את האמונות שלך. ואפילו את ההתנגדות שלכם לעובדות. אולי עוד 100 שנים. אולי 1000. אבל כמו שהיום אנשים לא זוכרים שהיו זמנים בהם בני אדם חשבו שכל אבן ועץ הם רוחות ויכולים לדבר. כמו שהיום רבים לא יודעים שבעבר היו מקריבים ילדים לאיזה פיסת עץ. כמו שהיום אף אחד לא זוכר את העשרות המיליונים שחיו את חייהם באלפי אמונות שונות ובזבזו את חייהם לשווא ברדיפה אחרי "גאולה" או "הארה"...

איך אתה מדבר בכזו התנשאות כאילו

אתה אלוהים(שאתה לא מאמין בו).. ואתה מכיר את כל הידע שבעולם. וכן, יש אנשים שמצליחים דרך כל מיני טכניקות לצאת מהגוף שלהם ותאמין לי שבדקו היטב את הטענות האלה של אותם אנשים שחוו"הקנה אסטרלית" או "חוויה חוץ גופית. ויש בהודו מלא אנשים שמגיעים להארות ויוצאים מהגוף שלהם - ותאמין לי שמלא מדענים בדקו וחקרו על אותצם אנשים ומלא מדענים נוכחו לדעת שקיים המימד האסטרלי.. אז לך תשב בשקט ותתאבד אתה חושב שאתה כזה חכם, אתה לא!! כשתמות אתה תיזכר בי אם תרצה ואם לא, כי אוטומטית כשתמות ותראה שאתה עדיין קיים אז תיזכר בוויוכ העלוב שאנחנו מנהלים פה על הבליםםםםם

Wolverchenus

New member
הפוסל במומו פוסל

אתה בטח חושב שהויכוח פה הוא המהותי ביותר שכולנו עברנו על חיים שאחרי המוות שכולנו נשוב לרגע הזה. אתה לא חושב שהכרנו _כל דבר_ שאתה אומר לפני? אתה בהחלט לא המייצג של זה. אתה גם חלש מרוב האנשים בתחום הרוחניות שלעולם לא יטענו שמדענים מאמינים בדברים האלה ושהם אומתו כי הם יודעים שהם לא ימצאו אף פעם איך לשחזר את הניסויים האלה כי זה לא קרה אף פעם.

למעלה