הוכחה שלינקין לא ממוסחרים!

ArSiT

New member
הוכחה שלינקין לא ממוסחרים!

זה היה כתוב באתר של mtv We're not doing this to be stars," Shinoda shrugged. "We're just" normal people behind all those lights." והם גם סיפרו שמעריצים רוצים להכיר אותם בתור אנשים ושהם בסך הכל אנשים רגילים שבהשוואה לזמרים או להקות אחרות הם לא הולכים לחגוג אחרי הופעות. הם פשוט מחכים להופעה הבאה. הם גם אמרו שהם עובדים רוב הזמן על המילים של השירים ושהם באמת באים מהנשמה ושהלהקה ממש משקיעים בזה (רואים
)! ועוד משו שצ'סטר אמר - "It's a good way to confront a lot of things that we've dealt with in the past that our fans can relate to. On this album, I reacted to how I dealt with a lot of pain in my life and how I was sexually abused when I was young, and what I went through after that [with drugs and rebellion]. And then I look at where I am today, and take those negative experiences and turn them into positives." צודק!!

ArSiT

New member
לא היה לי כוח לקרוא הכל אז...

יש עוד המשך לכתבה.. אם מישו רוצה לקרוא אז הנה - http://www.mtv.com/bands/l/linkin_park/news_feature_030404/ (למרות שלא נראה שהhttp://www.mtv.com/bands/l/linkin_park/news_feature_030404/ הזה יצליח) כנסו לאתר של mtv

iRoNBaLLz

New member
חחחחח רותם

את סותרת את עצמך........ את זאת שצעקה כל הזמן שהם ממוסחרים..... איזה
ונית את.......

ArSiT

New member
תראה אלעד זה לא הקטע....

אנשים אהבו אותם כי הם ממוסחרים. יש לך מושג כמה חברות שלי אהבו אותם? ולא בגלל שהן התחברו לשירים או למילים. הן שמעו אותם רק בגלל שכולם שמעו! רק בגלל זה מה שהיה באופנה! עובדה שאף אחת מהן כבר לא שומעת אותם ולא באמת התחברה אליהם. (חוץ משירן
) ששואלים אותי מה אני שומעת ואני אומרת לינקין פארק - צוחקים עלי. אומרים לי שזה כבר עבר וטוב שנזכרתי... אנשים שמעו אותם רק בגלל שכולם שמעו... בגלל המסחור... ובגלל זה חשבתי שהם ממוסחרים... עזוב אני לא יודעת להסביר את זה טוב...

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif כנ"ל

גם אצלי חבר שלי לשעבר קנה את הייבריד התלהב כי זה מה שאני שמעתי ד"א הוא תפס אותי מודל לחיקוי לא יודע למה הוא ועוד אחד ובגלל שאני שומע רוק ומטאל פתאום גם הם אחרי שנה שלא דברנו הוא נהיה ערס וזה באמת בגלל מה שהיה באופנה מעבר לזה הם סתם מתחזים.

ArSiT

New member
יש כל כך הרבה וואנביז!!! ../images/Emo123.gif

יש כאלה שרוצים להיות כמו כולם ומנסים להיות ולאהוב את מה שכולם אוהבים. זה מגעיל!!!!!!! אם האופנה תיהיה עכשיו ערסים אז תראו ש- 80% מהאנשים בארץ פתאום ערסים.. אני לא מחשיבה את עצמי לשום דבר... לא ערסית לא פרחה לא פרקית ולא כל השטויות האלה! אני רותם ואני חיפושית

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif חיפושית יש לי שיר

קטנה קטנה אוי כמה היא מסכנה היא רוצה לברוח אבל אין לה כוח! זה מהגן ילדים של בן דודה שלי (למי שלא הבין בהתחלה במקום החיפושית זה סמל במילים צריך להגיד חיפושית) המן הרשעעעע

iRoNBaLLz

New member
../images/Emo47.gif=../images/Emo15.gif=../images/Emo59.gif=רותמושית=../images/Emo99.gif

אהההההה וגם
+

iRoNBaLLz

New member
חחחחחח רותם

אצלנו פה בכפר סבא אני לא יודע אם הרבה שומעים מוזיקה..... כל כך הרבה סנובים ( יותר נכון סנוביות) תופסי תחת שנראה לי שמוזיקה זה לא לרמה שלהם...... ואם שומעים זה משהו שמישהו מקובל ( רותם צריכה לדעת על מי אני מדבר) משמיעה להם.... פתטי פה......

iRoNBaLLz

New member
שירן לא פירטה... אני אפרט מושית...

מקובלים או מישהו מפורסם > השפעה ולחץ חברתי > מה שמקובלים אומרים זה מה שהשאר עושים > אנשים חסרי שכל מושפעים ועושים מה שהמקובלים אומרים יכול להיות ילדים מושפעים ממפורסמים בלי כוונה שלהם.... אבל הרוב זה עם כוונה ברורה..... לדוגמא המורדים איימת השכל והשפיות........ אני כל כך מרחם על המעריצים שלהם.... אנשים בלי שכל בלי חיים ששטפו להם ת'מוח לגמרי..... הבנת רותמושית זה כמו שצעקת עליי בקשר למורדים ועוד בלי קשר...... ורותם...... חוץ מבן דוד שלי ועוד ילדה אחת ( כפרה נשמה עלייה הביאה לי בטיול השנתי לשמוע ht !!!! ) אני לא מכיר עוד מישהו... השאר שומעים טראנשיט וכל זה......... עצוב........

NiKi†a

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה נשמע לי מטומטם בטירוף. כל אחד עושה מה שבא לו, ואם הוא עושה מה שהמקובלים עושים אז הוא חושב שזה יפה או שהוא רוצה לנסות משהו חדש. זה שהם עושים מה 'שהמקובלים' עושים, לא אומר שהם רוצים להיות כמוהם-הם עושים את זה כי הם חושבים שזה יפה. וחוץ מזה מה אכפת לכם
כל אחד יעשה מה שבראש שלו גם אם הוא רוצה להיות מקובל וגם אם הוא חושב שזה יפה ומתאים לו. זהו, אל תתיחסו

ArSiT

New member
שירנוש מותק...

קודם כל מי שעושה מה שהמקובלים עושים נקרא בימינו - מושפע או שפוט. אני לא חושבת שמישהו שעושה מה שהמקובלים עושים עושה את זה כי הוא חושב שזה יפה. הוא עושה את זה כי הוא מנסה להיות כמו כולם... רוצה דוגמאות? זוכרת שאמרתי לך על ילדה אחת מהכיתה שלי היא ככה...? היא דוגמא ממש מעולה לדבר הזה... יכול להיות שיש כמה שעושים את זה כי זה יפה. אבל בואי ניהיה מציאותיות - למה שבן אדם ירצה לעשות משו שכולם עושים?

למעלה