הוכחה שלינקין לא ממוסחרים!

NiKi†a

New member
מה קרה../images/Emo35.gif

השלמת עם אלעד אז את חושבת מה שהוא חושב? אולי יש כאלו שמנסים להיות כמו כולם אבל אם נגיד ילבשו תחתונים על הראש, יש כאלו שיחשבו שזה ממש מכוער ויעדיפו להשאר עם הסטייל שלהם, הם לא ילבשו גם תחתונים כי כולם עושים את זה (לא אני לפחות). אז הילדה שאת מתכוונת אליה גם חושבת שזה יפה, ובגלל שכולם אומרים שהדברים (שאותם היא לוקחת) יפים, היא רוצה שיגידו לה שזה גם יפה. היא לא רוצה להרגיש מיוחדת או משהו, היא רוצה שיגידו לה שהיא גם יפה וכ'ו. מה את לא רוצה שיגידו לך את זה? מה אני לא רוצה שיגידו לי את זה? כולם רוצים! לכל אחד יש את הסטייל שלו, את רואה אצלנו בבית ספר ילדים שמתלבשים בדיוק כמו מישהו אחר?! אין לנו כאלה בבית ספר (חוץ ממנה). תראי לי אחד שהוא שפוט של מישהו ואז אני יאמין לך.

מה הקשר אלעד ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

וחוץ מזה שירן יש הבדל בין אנשים שרוצים להיות כמו כולם לבין כאלה שחושבים שזה יפה... קבלי קטע - המכנסי באגיז הצבאיות שלי? שרון (שם בדוי) אמרה שהם מכוערים... אחרי שכולם אמרו לי איזה יפים היא מתקשרת אלי ורוצה שאני ישאיל לה... חושבת שבאמת
עוד משו? אני וחברה שלי שרנו את somewhere i belong והיא ראתה שהרבה אמרו לנו איזה שיר יפה אז היא הורידה אותו... וממתי היא שומעת לינקין פארק?!?! היא הרי חושבת שזה מגעיל!! אבל יודעת משו? - היא לא דוגמא טובה... נכון שבבית ספר שלנו יש לכל אחד את הסטייל שלו. אבל כל אחד מושפע ממישהו בצורה מסוימת... את כנראה לא רואה את זה... את לא נמצאת עם אנשים שממש רואים את זה עליהם... אבל תאמיני לי שאם תשבי שעה אחת עם הכיתה שלי את תיראי מה זה מושפעות... כיתה מזדיינת...

NiKi†a

New member
אז תעברי כיתה ../images/Emo3.gif

זה אומר שיש לך פאקינג כיתה. אצלנו אין אף אחד כזה.

iRoNBaLLz

New member
אתן עוד חיות בסביבה נורמלית....

בהשוואה אליי.... אצלי פה.. יש כאלה שנדבקים רק למקובלים... ואם הם חברים של המקובלים הם תופסים תחת מעצמם... יש לי ילדה בכיתה שעד היום אני לא תופס כמה שהיא מכוערת ( והיא ממש ממש ממש מכוערת זה מפחיד !!! ) היא מתלהבת שחושבת שהיא כוסית עם מלא חברים... כולם בכיתה רוצים להרביץ לה ( אין לה ממש חברים בשיכבה אף אחד לא מתקרב אלייה ) הערסים אני וחברים שלי כולםםםם ועוד כל מיני....... יש אחד שמחכה את כולם... אין לו אופי משל עצמו... והוא שקרן כמו לא יודע מה.... כולם שונאים אותו ומביאים לו מכות ( הלכתי איתו תחילת שנה מכות... לא נגעתי התחיל לבכות .... ) ממש קרציה בלי אופי...... רותם תבואי לכיתה שלי יום אחד !!! את תראי מזה השפעות ואנשים שפוטים... ברוך השם שנה הבאה תיכון אז אין את החרא הזה.... ושירן מה באמת הקשר שאני ורותם השלמנו??? אנחנו לא תמיד חושבים אותו דבר... ותשאלי את רותם.. סיפרתי לה על אנשים פה... אנשים חרא....

אמממ...

קודם כל שירן - הכיתה שלך לא מושלמת! ולמרות שהכיתה שלי מזדיינת אני מעדיפה אותה על כיתות אחרות... היה יכול להיות ממש נחמד במסיבה של סוזי אם *** לא היה כזה בן זונה... ואלעד - אנשים חרא יש בכל מקום.. צריך לדעת איך לחיות איתם. ואם אתה רוצה שאני יביא מכות לילדה הזאת (שישר ידעתי מי זאת לפי התיאור) אז תגיד... אני רצינית... הצמיד ניתים דוקר מאוד... חחחחח אההה ושירן!!! קניתי צמיד ניתים חדש!!!!!!

NiKi†a

New member
טוב תחשבו מה שאתם רוצים

ממש לא מעניין אותי, נראה לי דפוק.

למעלה