הוכחה 15 למציאות הבורא

ירון316

New member
מי לימד אותך הסתברות? אמנון יצחק?

הסיכוי להיווצרות חלבון כשהוא אינו הסיכוי להתפתחות אבולוציונית של מין, או להתפתחות אבולוציונית בכלל. הדמגוגיה הטיפשית והברורה לכל בר דעת שבדבריך היא עלבון לפורום זה ולדפדפן המסכן שנאלץ לשרת אותך. עשה טובה, תמשיך להתברבר על הוכחות דילוגיות לאמיתות התורה ועזוב את הסטטיסטיקה לאלו המסוגלים לספור.

לאונידס

Active member
הוכחה שהטוטו רמאים

ההסתברות לזכיה בטוטו היא 1 ל 3 בחזקת 15. זאת אומרת 1:14,438,907 זאת אומרת הסתברות אפסית. אבל לפחות פעם בחודש, ולפעמים כל שבוע מישהו זוכה. זאת אומרת שבטוטו מרמים, הם בטח מחלקים לאנשי שלומם את הכסף של המהמרים. גש לאמנון יצחק ותגיד לו שיגיש תביעה. אתה לא אשם, כל תלמיד שגמר כיתה ט' בהצלחה ויכול לפתור בחינת בגרות במתמטיקה 3 יחידות עלובות רואה שדיברת שטויות. בחשיבות עצמית רבה אבל שטויות. אני מציע שתגיש אתה תביעה נגד מערכת החינוך שבה למדת שהוציאה אותך כל כך בור בחישובים כל כך בסיסיים.

Trance O Matic

New member
מהמרים קומבינטורים הם האשמים.

שהם משקיעים 50,000 100,000 250,000 שקלים. איך הם לא יזכו? טוב, לא תמיד יוצא להם לזכות

לאונידס

Active member
גם אם משקיעים 250,000 לא אמורים לזכות

כמה עולה טור? כמה טורים יוצא שהם מלאו? עדיין הסיכוי שלהם אפסי. חוץ מזה, בלוטו הסיכוי עוד יותר נמוך ומפעל הפיס מפרסם מידי פעם שגם כאלה שמילאו בסכומים נמוכים זוכים לעיתים בפרס הראשון. לתבוע את מפעל הפיס, לתבוע את דראווין, לתבוע את אלוהים על כך שהמציא את הביולוגיה המולקולרית והאופציה לטעות. לא יתכן שאלוהים ידפוק לאמנון יצחק ושאר מחבתים את התאוריה, לתבוע את אלוהים

נכון בידיוק אתה צודק פחח

בס"ד נכון אחי אתה צודק הכל ביגלל מערכת החינוך חחח. "ולפעמים כל שבוע מישהו זוכה" כן מישהו זוכה אבל מה הסיכוי שהו יזכה"? אח שלי די מספיק כבר לדבר שטויות באמת תקרא את המאמר לפני שאתה שולח אותו.

לאונידס

Active member
התרשמתי עמוקות מתשובתך הקוהרנטית והעמוקה

רק למה אתה כותב בס"ד בתחילת השטות הלא עניינית שכתבת, אלוהים לא אשם.

ואני לא אח שלך.

לא אתה יכול לחזור על זה אחי?

בס"ד תראה כולנו אחים ותמיד יש את האח הלא חכם ובמקרה הזה זה אתה אז אני מדריך אותך.

דוקא אמונת חידוש העולם

הכי פחות מתקבלת על הדעת. בהיות והגאונים ביססו אמונה זו על סילופי הנצרות את כתבי יון שהטעו את האיסלם, שחכמי ישראל נסרכו אחר הטעאותיהם כעיוור באפילה. ועיין במורה חלק א פרק עא וחלק ב פרק טז

למעלה