הוכרז משחק וידאו על הסרט

Dark Jack

New member
הוכרז משחק וידאו על הסרט

המשחק מפותח על ידי חברת Sega במשחק יהיה אפשר לשחק את ליירה ואת יוריק, המשחק יצא למחשב האישי ולקונסלות{PS2,PS3 וכו..} לעוד מידע http://www.bridgetothestars.net/news/1172597448 וכך ידידי האפלים,הסרט עובר מסחור שעלול להרע לשמו ולשם הטוב של הספר.

JustRain

New member
אוי לא... ../images/Emo5.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo12.gif

Fairywitch

New member
חבל שמשחקי וידאו עולים הון../images/Emo10.gif

בגלל זה משחקי ה"פ זה המרצ'נדייז היחיד כמעט- שאין לי

האבק

New member
אתה מהיר! ../images/Emo2.gif

בדיוק ראיתי את זה ב-BTTS וזה כבר פה בפורום. יפה יפה
בכל מקרה - זה באמת מזעזע. לראות את ליירה על המחשב ולשחק עם הג'ויסטיק ביוריק בירנסון מרביץ לאכלנים... כל כך ילדותי ומיותר ופוגע באיכות של הספר. אני רק מקווה שאנשים שיקראו את הספר יבינו את ההבדל המהותי בינו לבין המסחור הזה ("תיק אלתיומטר"!). אבל היי, זה לא אומר שהסרט יהיה גרוע!
נחכה ונראה...

ס א י

New member
../images/Emo115.gifהיי, היי, תיק אלתיומטר זה

דיי מגניב, למען האמת. וחוץ מזה, תשמע, משחקי וידאו זה אולי זוועה אבל בוא נקווה שטויס'-אר-אס לא יתחילו להוציא בובות ליירה מזעזעות שיהפכו להיות מודל של ילדות בנות עשר כי אחרת העתיד שחור.

איזה כיף ../images/Emo4.gif

לא משנה כמה ספרים של מחקר רציני יתפרסמו על הספרים, אף אחד לא יקח ברצינות ספר שיש עליו משחק וידיאו. וזה בדיוק הנזק של סרט הולדיוודי על הספר.

האבק

New member
לא בהכרח נכון

קח לדוגמה את שרהט - אינספור ספרי מחקר יצאו על הספר, יש קהילות טולקינאיות בכל העולם וכנסים מחקריים בהרבה ארצות וכל זה למרות כל המסחור הרב שהיה סביב שרהט. חובבי טולקין התחלקו לשניים - הג'קסונאים והטולקינאים. אפשר לקוות שככה יהיה גם עם 'חומריו'!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifכך גם עם ה"פ. יש הרבה מאמרים

אקדמיים ודוקטורטים שנכתבים עליו למרות הכל, והוא גם משמש ככלי ביבליותרפי רציני ומכובד ביותר.

יש! אני בטוח קונה!

[...אמ...לא...בעע, מסחור.] והטולקינאים מתחלקים לליבנתיאים וללוטמאים. אבל חולצה של זה אני קונה ^^ יש מסחור "תראו אותי, אני HDMר" שזה מגניב, ויש מסחור "תראו אותי, אני שותה 'קולה ליירה' " שזה רע.

האבק

New member
מזמן לא

אולי פעם הייתה חלוקה של ליבניתאים ולוטמיסטים - אבל כבר אין דבר כזה. חוץ מזה - שתי הקבוצות עוסקות ב*ספרים*. הג'קסונאים עוסקים ב*סרטים*.

Fairywitch

New member
במקרה של שהט"ב הסרטים פשוט יותר

טובים. אבל בהרבה. אבל ממש בהרבה. כואב כמה שבהרבה.

האבק

New member
יותר טובים ממה?

מהספרים? חה
ר' תגובה שלי אליך מלמטה - "איפה את חיה?
"

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifאבל כן- מהספרים, שהיו כדור שינה

אחד ארוך ומשעמם, שאני מצטערת שהתעקשתי לא להפסיק לקרוא אותם באמצע כדי לקרוא משהו מעניין יותר, שלקח לי חודש וחצי לסיים כל אחד מהם, וזה בתקופה שלא הייתי עמוסה בכלל, ושחצי מהתוכן שלהם מיותר לחלוטין ולא תורם כלום. הסרטים היו תענוג צרוף
ואגב- מרצ'נדייז של שהט"ב אני לא אוספת בכלל.

האבק

New member
הרשי לא להסכים איתך בכלל...

אין פה ויכוח. אני טולקינאי במקור - לא תצליחי לשכנע אותי אחרת
אבל הסרטים באמת מצויינים. לא כמו סרטי ה"פ. שמעת? דניאל רדקליף שעם כושר המשחק שלו הוא לא יצליח הרבה אז הוא הלך להתפשט בברודוואי.

Fairywitch

New member
באמת? ../images/Emo6.gifבאיזו הצגה?../images/Emo12.gif

אתה טולקינאי?
נסלח לך
סתם, סתם...
נו, טוב- לפחות על חומריו אנחנו מסכימים
אגב- ששאו"ק דומה יותר לחומריו או לשהט"ב?

האבק

New member
באמת לא שמעת ../images/Emo2.gif?

מסתובבות תמונות עירום שלו בכל האינטנרט... אין מה להשוות את ששאו"ק לשרה"ט. אין מה להשוות את שרה"ט לחומריו, ואין מה להשוות את שרה"ט לה"פ.שר הטבעות זה ספר מסוג שונה. אבל אני יכול להבטיח לך שששאו"ק זה ספר מצויין, ובכלל לא "משעמם".

Fairywitch

New member
תמונות עירום של רדקליף../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

איכס, איכס, איכס
אני מתה לקרוא את ששאו"ק. בזכותי הזמינו את הספר לספריית אוני' חיפה, אגב
אני מחכה שהוא יגיע, ואז אולי תראה אותי בפורום השני שלך

ס א י

New member
../images/Emo115.gifמהההה-____-;;

לא שמעת? אני נמנעת לחלוטין מכל פורומי הארי פוטר [וגם מהפורום הספר כי זה פשוט עצוב מה שהולך שם] ושמעתי על זה. הולך הולך לשחק נער חווה שיש לו קראש על סוסים ועל מערכות היחסים שלו עם הסוסים. קיצר, מה לא עושים בשביל כסף? נראה שהוא שובר שיאים, הרדקליף הארור הזה ובכלל, הוא בושה מוחלטת לספר ה"פ. אני מכחישה את קיומו [של רדקליף ושל הסרטים] בכל תוקף. אנשים פשוט מדמיינים שהם ראו אותם, זה בכלל לא קיים בעצם. פוי.

למעלה