הוכרז משחק וידאו על הסרט

Fairywitch

New member
כן, שאלתי בפורום הסרט.

מדובר במחזה "אקווס", וביצעתי פעם מונולוג משם (של האמא), כך שאני מכירה את המחזה היטב. הוא מוזר והזוי ביותר, ברמות מפחידות ממש
אני עברתי לפורום הקהילה לבוגרים, וזהו.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifחכי, חכי, אני עוד אגיע לשם.

יש לי רק עוד שנה וחצי. סגגג.

Fairywitch

New member
אנשים ברמה גבוהה כמוך יכולים להגיע

כבר עכשיו
בפורום להגיב גם את יכולה. להצטרף לקהילה- אפשר להגיש בקשה, והם יראו שאת בסדר (אני יכולה להעיד
).

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאמג, באמת? |שוק|

חשבתי שחובה להיות 16+. הידד, אני אלך להטריד שם אנשים בכירים.

Fairywitch

New member
מסכימה לגבי סוגי המסחור../images/Emo45.gif

מה רע במגבת עם הדפס "הארי פוטר"? אבל לא הייתי רוצה קולה-הרמיוני. בהחלט
בעצם... במקרה שלי אפילו אני לא לגמרי מאמינה לעצמי, אבל אני נוטה לחשוב כך.

לא. לא לא לא.

אוי ואבוי לי. כל כך כדאי להם שהוא יהיה טוב ולא יעוות מסרים. אבל המסחור הזה יכול למשוך גם אנשים טובים אלינו, כאלה שקראו את הספרים ואהבו את המסר. יש לי ציפיות גדולות מהסרט הזה, בואו נקווה שלא יקלקלו לי אותן.

האבק

New member
גם לי ../images/Emo45.gif

בעיקר אחרי שקראתי את הדיווחים מהביקור בסט שהיה לפני חודש. הרבה עיתונאים ואנשים הגיעו לשם וגם מנהלי האתרים הגדולים באנגלית. הראו להם שם קטעים מהסרט, הם היו נוכחים בצילומים של הסצנה שצילמו באותו יום (לפי מה שאני זוכר, סצנה של ליירה ויוריק) ונתנו להם סיור בבנית העולם של חומריו האפלים - הרצאה של המעצב, מעצבת התלבושות וגם שיחה עם הבמאי והמפיקה... בכל מקרה - הם אמרו שעד כמה שהם ראו יש להם ציפיות גדולות לסרט וממה שהם ראו - הכל היה מצויין. אם מנהלי האתרים של 'חומריו' אומרים את זה אני סומך עליהם. מה שכן - הבנתי שהיו שינויים של שמות של מושגים שונים ועוד כל מיני דברים. אני מקווה שלא דברים קריטיים

Dark Jack

New member
הנה תמונות ראשונות מתוך המשחק

ניתן ליראות אותו כאן- http://www.gamespot.com/pc/action/thegoldencompass/screenindex.html?sid=6166490&om_act=convert&om_clk=newlyadded לא נראה רע האמת אבל נחיה ונראה איך הוא יצא,יש לציין שהמשחקים שמבוססים על שר הטבעות ואני לא מדבר רק על משחקי האסטרטגיה החדשים,אלא גם על האקשן ההרפתקאות,שיצאו בהתחלה. המשחק נחשבים כטובים,למרות המיסחור הרב שזה גרם, אבל במידה והסרט וסרטי ההמשך יצילחו ברמה דומה, משחק אסטרטגיה על חומריו האפלים לא ישמע כדבר טוב בכלל

האבק

New member
../images/Emo32.gif טריוויות ועדכונים באתר!

נוספו ל'חדר ההסבה' שבאתר 4 טריוויות חדשות. אתם מוזמנים לפתור אותן ואת שאר הטריוויות שבדף. חסר למי שמקבל פחות מ-80
כמובן שמומלץ להיעזר באנציקלופדיה, למי שלא זוכר. - תפרסמו בתגובה להודעה זו את הציון שלכם
• מלאכים • דמונים • דובים משוריינים • סוענים בהצלחה! עדכונים:
החיפוש באתר עבר מקצה שיפורים וכעת מתפקד טוב יותר ומבצע חיפוש גם בחדשות והעדכונים שבאתר ומחלק את התוצאות לקטגוריות.
נוסף חלק להודעות חשובות (כגון התחרות) מעל הודעת ה"ברוכים הבאים" שבעמוד הראשי.
דף הקישורים באתר עודכן ונוספו אליו קישורים רבים לאתרי 'חומריו האפלים' בעולם. כמו כן נעשתה חלוקה לקטגוריות, לנוחותכם. תהנו

הא הא הא.

90 בכולן, חוץ מבסוענים, בהם קיבלתי 70. (אבל זה היה בלי להיעזר באנציקלופדיה בכלל!) (והסוענים זו טריוויה קשה...) בהצלחה לכולם :]

ס א י

New member
../images/Emo115.gifבשם מרלין ועל מייסדי בית-ספר

הוגוורטס, מה נראה להם שהם עושים? אוך, אני אצא מדעתי!!11 מסחור מטומטם. אני שונאת מסחור. פעם שניה היום שמסחור מעצבן אותי. ררר, ביצ'ס. לכל הרוחות והחרמשים, הוליוודים ארורים.

למעלה