רק אישה יכולה להישמע כל כך חושנית
מכיון שיש לה את היכולת להיות כזו. ממש על זה ניסיתי לדבר עם דירסט,ואת נותנת לי כח להמשיך. נשים חוסמות בדרך כלל,דווקא את מה שהן הכי רוצות לשמוע,וזו שאלת השאלות אצלי. מדוע זה קורה? מדוע פרגוןשל גבר לאישה נשמע לא פעם כהטרדה,מצידה של האישה,גם כשבא לה? מהם החסימות שלנו הגברים? והיכן החסימות שלנו הגברים? דבר אחד בטוח,והוא,שלמרות כל המגבלות המאפינות את המינים,מדובר בפצצת אנרגיה כאשר הם נמצאים יחד, הריח שלה,מול הסירחון שלו,העדינות שלה מול הקרס שלו,והאינטליגנציה שלה מול הצ'חצ'חיות שלו,ותודו שרואים את זה הרבה מאד. מצטער אם אני פוגע במישהו,אין לי כוונות כאלה,אך זו המציאות,שהאשה היא יצור חזק מהסרטים,(יצור=יצירה),יצור שיכול לשאת משאות שאנו הגברים לא חולמים עליהם בחלומות השחורים ביותר שלנו. לא שאני מרגיש את מה שאני כותב,באמת שלא,ולא אדבר עלי ברשותכם. אני פשוט רואה את מה שאני כותב,ברמת היום יום,ובסך הכל הכללי. אולי יש כאן גבר שיצא להגנתינו הגברים? יש כאן מישהו כזה? לא מדובר כאן על מלחמה או על וויכוח,מדובר רק על דיסקוס אינטלקטואלי,עם חופש ביטוי עם נסיון לא לפגוע ממש בצד השני עד כמה שזה ניתן במסגרת הדיון. נמאסה עלי הצביעות שלפעמים החברה מושכת אותי לתוכה..... בואו נתחיל לשאול שאלות,למשל: *למה 95% מהאסירים הם גברים? מיקרה? ממש לא..... *למה בערך כל גבר שני מטריד מינית בכל מיני ניואנסים כל נקבה בדרך? *למה לא חשוב לרוב הגברים להריח טוב,ולמצוא אישה כזו תודו שזה קשה? *ושאלה שכבר שאלתי פעם,ואל תדונו אותי לפני שתבינו ממש למה אני מכוון כאן,בסדר?.... *מדוע אין בתי זונים? מדוע יש רק בתי זונות? מיקרה? ממש לא..... יכול להיות שהכל מתחיל מכאן חברים? לא יודע,אני רק חושב לי...... רציתי לשאול ולא שאלתי כי חשבתי שהתגובות יהיו מסוג התגובה שקיבלתי מדירסט,ולגבי אביבה חששתי שלא ממש תתייחס כמו שהיא מיטיבה לעשות מידי פעם באופן מאד פוגע,צודק,ומשכנע.... אז בואו נדבר! אני הולך לשתות לי משהו חם,כי כנראה הלילה עובר עלי משהו,ולא בא לי ממש לישון, לילה טוב...