הולכת ובאה ואין חדש

תשאר איתי כאן עוד....

וכתוב לי על חברות בין גברים והעצמה על חברות בין גברים אחרי הנישואים? מה קורה לה? מה קורה לגבר?

מה הם החסימות שלך דיסו?

מה חסם אותך להציב את הנתונים בשרשור ההוא? הבוקר
אתה צנוע...יותר יפה לך ספר לי על החריגה מהכללים של האיזון הזכרי/ניקבי זה נשמע מעניין הניק הזה מלווה אותי כבר שנתיים בתפוז.חשבתי שאני אהיה אורחת לרגע

אני באמת סתם בנאדם..

תגיד,חשבת פעם בינך לבין עצמך,סתם ככה,על העניין הזה של כל מה שכתבת עלינו הגברים? תאר לך למשל מה היה קורה אם הצורך המיני הנשי אוניברסאלי,היה משתווה לזה הגברי! תוכל להמשיך מכאן,דירסט? אין לי אומץ.....

Deerest

New member
אם כבר שאלת

ולמרות שזה לא נושא הפורום... (איזה רמז, אה) אז אני מניח שאביבה הייתה פותחת פורום בשם... אה אה ... העצמה עולמית. אגב, יש פורום "מה גברים רוצים" או משהו כזה, נראה לך שזה יכול לעניין אותם?

דירסט

מדוע אתה חושב שזה לא הנושא? זה הנושא,רק שכנראה אין לנו ביצים לדבר על זה. לדעתי אביבה עשויה להסכים כמעה עם דבריי. בעצם לא משנה,אבל ראה איך העולם הגברי והנשי מתוכנן להפליא.

שווה דיון רציני...מה שמדובר כאן

הולכת לישון עכשיו, רק חזרתי והצצתי, נראה לי שאם תהיו כאן מחר... נדבר... אפילו אם אין אומץ, אני אוהבת לדבר בלי אומץ כי אז יש אהבה...

רק אישה יכולה להישמע כל כך חושנית

מכיון שיש לה את היכולת להיות כזו. ממש על זה ניסיתי לדבר עם דירסט,ואת נותנת לי כח להמשיך. נשים חוסמות בדרך כלל,דווקא את מה שהן הכי רוצות לשמוע,וזו שאלת השאלות אצלי. מדוע זה קורה? מדוע פרגוןשל גבר לאישה נשמע לא פעם כהטרדה,מצידה של האישה,גם כשבא לה? מהם החסימות שלנו הגברים? והיכן החסימות שלנו הגברים? דבר אחד בטוח,והוא,שלמרות כל המגבלות המאפינות את המינים,מדובר בפצצת אנרגיה כאשר הם נמצאים יחד, הריח שלה,מול הסירחון שלו,העדינות שלה מול הקרס שלו,והאינטליגנציה שלה מול הצ'חצ'חיות שלו,ותודו שרואים את זה הרבה מאד. מצטער אם אני פוגע במישהו,אין לי כוונות כאלה,אך זו המציאות,שהאשה היא יצור חזק מהסרטים,(יצור=יצירה),יצור שיכול לשאת משאות שאנו הגברים לא חולמים עליהם בחלומות השחורים ביותר שלנו. לא שאני מרגיש את מה שאני כותב,באמת שלא,ולא אדבר עלי ברשותכם. אני פשוט רואה את מה שאני כותב,ברמת היום יום,ובסך הכל הכללי. אולי יש כאן גבר שיצא להגנתינו הגברים? יש כאן מישהו כזה? לא מדובר כאן על מלחמה או על וויכוח,מדובר רק על דיסקוס אינטלקטואלי,עם חופש ביטוי עם נסיון לא לפגוע ממש בצד השני עד כמה שזה ניתן במסגרת הדיון. נמאסה עלי הצביעות שלפעמים החברה מושכת אותי לתוכה..... בואו נתחיל לשאול שאלות,למשל: *למה 95% מהאסירים הם גברים? מיקרה? ממש לא..... *למה בערך כל גבר שני מטריד מינית בכל מיני ניואנסים כל נקבה בדרך? *למה לא חשוב לרוב הגברים להריח טוב,ולמצוא אישה כזו תודו שזה קשה? *ושאלה שכבר שאלתי פעם,ואל תדונו אותי לפני שתבינו ממש למה אני מכוון כאן,בסדר?.... *מדוע אין בתי זונים? מדוע יש רק בתי זונות? מיקרה? ממש לא..... יכול להיות שהכל מתחיל מכאן חברים? לא יודע,אני רק חושב לי...... רציתי לשאול ולא שאלתי כי חשבתי שהתגובות יהיו מסוג התגובה שקיבלתי מדירסט,ולגבי אביבה חששתי שלא ממש תתייחס כמו שהיא מיטיבה לעשות מידי פעם באופן מאד פוגע,צודק,ומשכנע.... אז בואו נדבר! אני הולך לשתות לי משהו חם,כי כנראה הלילה עובר עלי משהו,ולא בא לי ממש לישון, לילה טוב...

הצהרה!

יש לי רק חברים גברים ואשה אחת,אז לא להאשים אותי בשנאת גברים,בבקשה. מעוניין לשוחח על השוני בין המינים ולא ממש לתקוף את הצד הגברי. מה שכתבתי זה מה שיצא,ומה שיצא לא מכוון למלחמות. בואו נשוחח על ההוויה האנושית באשר היא,מורכבת משני מינים,זכר ונקבה. (רק הכתיבה "נקבה",מוציאה ממני ריר....),והנה "תקיפה עצמית",ספונטאנית. לילה טוב.

ראיתי אותך בחמש וחצי בבוקר.

ולא אמרתי שלום כי היית מעט רחוקה,אולי בגלל שחשבתי שאת כבר ישנה... מכל מקום,את תמיד מצטיירת ופוטוגנית. בוקר טוב.

תכנונים לטווח ארוך.

הם החלק הצר אצלי,ואני מודע לחולשותיי,בשיא הכנות אם מותר לי. אבל צריך וחשוב להכניס סדר בדברים,כי כשאני צועק אני לפעמים לא נשמע.... העניין הוא שמדובר כאן בנושא של השוני בין המינים,שלדעתי הוא שוני כל כך מהותי,שאיני יודע ממש מהיכן להתחיל אותו. תהיתי ביני לבין עצמי למה לא שאלתי עוד שאלות,בדיעבד. כמו למשל,למה גברים חוששים להתחבק,וללכת יד ביד? למה הגברים "משחקים אותה" הרבה יותר,לעומת הכנות הנשית? וכל הנושא של כל מה שמתלווה לזה,כמו עניין האגו,שזו ההמצאה שלנו... מצד אחד,זה נראה לי דרוויניסטי,וחכם מבחינת היצירות הכביכול מותאמות.. מין הפן האחר,יש כאן המון המון קושי,בעיקר לגבר בשנות האלפיים,להשתלט על מה שפעם היה בא לו כמובן מאליו.... נמשיך מכאן,או יותר מאוחר?....

אני מניחה שהדברים נכתבו כתגובה

להודעה שלי, ואם לא אז מתנצלת. בכל מקרה, באופן כללי, לגמרי, האם ידיעת ה"למה" תשנה את העובדות הקיימות מבחינתך? באותה נשימה, עוד,... מתי הופך השונה לדומה? האם תוכל או אי פעם יכולת לשים את האצבע על השינוי שמתחולל בין שונה לדומה? האם אלה הם ניגודים על פי ראייתך? מהו הקושי של הגבר בשנות האלפיים? האם אתה גבר של שנות האלפיים?

לדעתי

השונה הופך להיות לדומה,ממש כאשר הדומה הופך להיות לשונה. ואז הם פתאום מכירים וגם מזדהים,ולפעמים מזדיי... את הלמה אני יודע,רק לא תמיד ברמת כתיבה,אלא ברמה אחרת,ברמה של תת מודע,וממש עכשיו נפל לי האסימון לגבי אותו שירשור ידוע.... השונה והדומה הם ניגודים ע'פ ראייתי,אבל תיכף יגיע דירסט,ואיך שאני רואה אותו מציץ דרך חור המנעול אני ישר מרים ידיים לאות כניעה,כי הוא יגיע עם נוסחה מתחום הגרעין שתנפץ את ראייתי הצרה גם ככה.... ישנו קושי לגבר של שנות האלפיים,והקושי מתבטא באובדן הנשיות של הנשים של שנות האלפיים.... אני זקוק לאישה,ולא לאשה שמשחקת תפקיד של גבר,כי אז לא אהיה יותר גבר,כי לא ארגיש גבר גבר... האשה מנסה לתפוס מקום מיותר,חלל שאין לו מקום לדעתי,וכמובן שאין כוונתי לכך שהאשה אמורה להיות המבשלת המנקה והמתרוממת,ממש לא לזה אני מכוון. אישה היא אישה,כי אחרת היו קוראים לה בשם אחר,וכך גם הגבר,וככאלה הם משלימים זה את זו,בכל מיני אופנים. והנה הגיעה המהפכה הפמיניסטית,נקרא לזה ככה,והנשים מנסות לתפוס מקום של אגרסיה,של "לא מחוזרות",ושל קרייריסטיות בכוח.. מה רע בלהיות אישה אישה? בלדעת לקבל את הגבר עם כל המגבלות המולדות שלו,כי ככה הוא נברא בעצם לא? ושוב אני חוזר לעניין של לקבל האחד את השני,ולמלא חלל ,כל אחד לבן או לבת זוגו. משהו כזה,אני יודע? זה מה שיצא לי עכשיו,לכי תדעי מה תלד לה השעה.....ביחוד אצל חולה נפש שכמותי..... להתראות לכם בינתיים. לא בא לך לעלות למעלה? אני מזמין...

שני המינים הולכים לקראת איזון

נשים חוסמות כי נשים מפוחדות המהפכה בעיצומה בין שני המינים גברים הופכים חושניים,רכים,מטופחים,מחוטבים,קשובים יותר. נשים פורצות גבולות,מודעות יותר למיניותם,משתחררות ונפרדות מדימויי העבר וגם יותר פושעות. הכל פתוח וזה טוב

למעלה