הולנד מאפשרת לאזרחים שאינם תושבים להצביע בבחירות, ארה"ב גם, ישראל לא.

SupermanZW

Well-known member
אבל כבר התייאשתי ממך.
הבנתי שלא יעזור כלום, לא תצליח לחשוב בהגיון

כל פעם תקבל טמטום אחר מתוצרת לפיד
ואין עם מי לדבר
אפילו מול קיבוצניקים ילך יותר טוב

לא.
התייאשתי
אתה פגום מדי

הם רוצים שלום
טראמפ יביא שלום
אז יש לי נקודת חיבור איתם
אני לא מאמין ללפיד וגם לא לביבי ולא הייתי מצביע לאף אחד מהם. אתה תמשיך לחשוב שאני "לפידון" כי כך נוח לך.

לגבי נושאים שאני כביכול מסכים עם לפיד, עם דגש על "כביכול", כי אני לא באמת מסכים איתו למרות שנדמה לך, מדובר בסך הכל על התנגדות לביבי ולא על תמיכה בדרכו או הצעותיו של לפיד, שהוכיח את עצמו ככישלון.

עכשיו אתה רוצה שלום? עם מי? עם חמאס? עם חיזבאללה? עם איראן? מי אני שאעצור את האשליה שלך... אני בעד לנצח במלחמה, כמו שצריך, מה אתה רוצה, לחזור על ה7.10 עוד פעם או להפסיד במלחמת לבנון השלישית שתקרה אחרי שחיזבאללה יתאושש אם ישראל תאפשר לו?
שלום יהיה רק אם ישראל תצליח להוכיח שהיא חזקה יותר מכל אויביה ושכל מי שיתקוף אותה ישלם מחיר יקר בהרבה.

ai27

Well-known member
אני לא מאמין ללפיד וגם לא לביבי ולא הייתי מצביע לאף אחד מהם. אתה תמשיך לחשוב שאני "לפידון" כי כך נוח לך.
לגבי נושאים שאני כביכול מסכים עם לפיד, עם דגש על "כביכול", כי אני לא באמת מסכים איתו למרות שנדמה לך, מדובר בסך הכל על התנגדות לביבי ולא על תמיכה בדרכו או הצעותיו של לפיד, שהוכיח את עצמו ככישלון.
אלא שאתה נופל בכל ספין שלו
עכשיו אתה רוצה שלום? עם מי? עם חמאס? עם חיזבאללה? עם איראן?
עם המארונים בלבנון
הטיפוסים הכי שפויים פה מלבדנו
מי אני שאעצור את האשליה שלך... אני בעד לנצח במלחמה, כמו שצריך,
מה זה אומר בעצם? "כמו שצריך"
לאפשר להם לבחור ראש ממשלה ונשיא
לאפשר להם לנקות את הזבל בעצמם
זה מבחינתי ניצחון
מה אתה רוצה, לחזור על ה7.10 עוד פעם או להפסיד במלחמת לבנון השלישית שתקרה אחרי שחיזבאללה יתאושש אם ישראל תאפשר לו?
מה ישראל קשורה לעניין
זה בכלל אינטרס לבנוני
החלאות האלו מנעו מהם לבחור נשיא וראש ממשלה
הם הקרבנות לא פחות מישראל
שלום יהיה רק אם ישראל תצליח להוכיח שהיא חזקה יותר מכל אויביה ושכל מי שיתקוף אותה ישלם מחיר יקר בהרבה.
ובגלל זה תוקפים אותנו דרך פרוקסי זולים

SupermanZW

Well-known member
אלא שאתה נופל בכל ספין שלו

עם המארונים בלבנון
הטיפוסים הכי שפויים פה מלבדנו

מה זה אומר בעצם? "כמו שצריך"
לאפשר להם לבחור ראש ממשלה ונשיא
לאפשר להם לנקות את הזבל בעצמם
זה מבחינתי ניצחון

מה ישראל קשורה לעניין
זה בכלל אינטרס לבנוני
החלאות האלו מנעו מהם לבחור נשיא וראש ממשלה
הם הקרבנות לא פחות מישראל

ובגלל זה תוקפים אותנו דרך פרוקסי זולים
רק נדמה לך שאני נופל בספינים של לפיד בגלל שאני מתנגד לביבי. אני לא מאמין ללפיד.

הקבוצה הגדולה ביותר בלבנון היא הסונים, ואם לבנון תצליח לנטרל את החיזבאללה, הסונים יהיו אלה ישלטו בה, ואיתם יהיה צריך לעשות שלום. צריך ליצור יחסים טובים עם הנוצרים בלבנון, וזה אתגר אחרי הפקרת חיילי צד"ל שברובם הגדול היו נוצרים. עם זאת, בשביל שיהיה סיכוי לשלום עם לבנון צריך לנטרל את חיזבאללה ולא לאפשר לו להתאושש.

ai27

Well-known member
רק נדמה לך שאני נופל בספינים של לפיד בגלל שאני מתנגד לביבי. אני לא מאמין ללפיד
בגלל שכל הזמן אתה מביא פה ספינים של לפיד
הקבוצה הגדולה ביותר בלבנון היא הסונים, ואם לבנון תצליח לנטרל את החיזבאללה, הסונים יהיו אלה ישלטו בה, ואיתם יהיה צריך לעשות שלום
הקואליציה של 14 במרץ.
אבל לסונים אין כסף או דרך כלכלית להוציא את לבנון מהבוץ, בלי לטפל בבעיית חיזבלה
צריך ליצור יחסים טובים עם הנוצרים בלבנון, וזה אתגר אחרי הפקרת חיילי צד"ל שברובם הגדול היו נוצרים.
האמת היא שרק המפקדים היו נוצרים
הטירוף הוא שבעת הנסיגה רוב חיילי צד"ל היו שיעים. כי זו אוכלוסיית דרום לבנון
עם זאת, בשביל שיהיה סיכוי לשלום עם לבנון צריך לנטרל את חיזבאללה ולא לאפשר לו להתאושש.
או לנטרל או להרחיק שיעים מהגבול
ולבנונים יעשו זאת יותר טוב ופחות מדמם מאיתנו

SupermanZW

Well-known member
בגלל שכל הזמן אתה מביא פה ספינים של לפיד

הקואליציה של 14 במרץ.
אבל לסונים אין כסף או דרך כלכלית להוציא את לבנון מהבוץ, בלי לטפל בבעיית חיזבלה

האמת היא שרק המפקדים היו נוצרים
הטירוף הוא שבעת הנסיגה רוב חיילי צד"ל היו שיעים. כי זו אוכלוסיית דרום לבנון

או לנטרל או להרחיק שיעים מהגבול
ולבנונים יעשו זאת יותר טוב ופחות מדמם מאיתנו

"צבא דרום לבנון (בראשי תיבות: צד"ל; בערבית: جيش لبنان الجنوبي, בתעתיק מדויק: ג'יש לבנאן אלג'נובי) הייתה מיליציה שפעלה בדרום לבנון בחסות צה"ל, החל מסוף שנות ה-70 של המאה ה-20 עד הנסיגה מלבנון, ב-24 במאי 2000. צד"ל הוקם רשמית, לאחר שינוי שמו מצבא לבנון החופשית, ב-1983. המיליציה הייתה חמושה היטב ומנתה כ-2,500 חיילים ממגוון עדות, ובעיקר נוצרים מרונים, מוסלמים סונים ודרוזים."

אתה מפרש כמעט כל טענה נגד ביבי ולא משנה מי מביא אותה כספין של לפיד, אני כמעט שלא הבאתי מדברי לפיד, נראה לי שאתה פוסט טראומטי מלפיד ומוצא אותו היכן שהוא לא נמצא.

חיזבאללה תוקף את ישראל כשהוא יכול, אתה חושב שאם ישראל לא תעשה כלום החיזבאללה יעלם?

ai27

Well-known member

"צבא דרום לבנון (בראשי תיבות: צד"ל; בערבית: جيش لبنان الجنوبي, בתעתיק מדויק: ג'יש לבנאן אלג'נובי) הייתה מיליציה שפעלה בדרום לבנון בחסות צה"ל, החל מסוף שנות ה-70 של המאה ה-20 עד הנסיגה מלבנון, ב-24 במאי 2000. צד"ל הוקם רשמית, לאחר שינוי שמו מצבא לבנון החופשית, ב-1983. המיליציה הייתה חמושה היטב ומנתה כ-2,500 חיילים ממגוון עדות, ובעיקר נוצרים מרונים, מוסלמים סונים ודרוזים."
זה התחיל ככה
כשצהל יצא זה היה בעיקר שיעים
אתה מפרש כמעט כל טענה נגד ביבי ולא משנה מי מביא אותה כספין של לפיד, אני כמעט שלא הבאתי מדברי לפיד, נראה לי שאתה פוסט טראומטי מלפיד ומוצא אותו היכן שהוא לא נמצא
אולי. אבל לא מבין מה קשור ביבי לעניין
חיזבאללה תוקף את ישראל כשהוא יכול, אתה חושב שאם ישראל לא תעשה כלום החיזבאללה יעלם?
חיזבלה זו קודם כל בעיה של לבנון שישראל צריכה לעזור ללבנון לפתור

SupermanZW

Well-known member
זה התחיל ככה
כשצהל יצא זה היה בעיקר שיעים

אולי. אבל לא מבין מה קשור ביבי לעניין

חיזבלה זו קודם כל בעיה של לבנון שישראל צריכה לעזור ללבנון לפתור
גם דבריי אתה מוצא את לפיד היכן שאינו נמצא, גם בלי קשר לביבי, ובכלל אתה מרבה לכנות כמעט את כל מי שחושב אחרת ממך בנושאים מדיניים כ"לפידון" כי אתה מוצא בדבריו או בו את לפיד, בדוק מה הבעיה אצלך שאתה מוצא את לפיד בכל מקום, זה לא נורמלי.

לגבי לעזור ללבנון, ישראל יכולה, אך לא כאשר היא נאלצת להילחם בחיזבאללה, אז אין לה אפשרות טובה יותר מלפגוע ישירות בחיזבאללה. מה אתה רוצה, שישראל תתעלם מהתקיפות של חיזבאללה?

ai27

Well-known member
גם דבריי אתה מוצא את לפיד היכן שאינו נמצא, גם בלי קשר לביבי, ובכלל אתה מרבה לכנות כמעט את כל מי שחושב אחרת ממך בנושאים מדיניים כ"לפידון" כי אתה מוצא בדבריו או בו את לפיד, בדוק מה הבעיה אצלך שאתה מוצא את לפיד בכל מקום, זה לא נורמלי.
אני פוסט טראומטי,
מאז שלפידון גנב לי את המדינה
והבריח מפה 2 חברים טובים שלי
שניהם הונגרים
לגבי לעזור ללבנון, ישראל יכולה, אך לא כאשר היא נאלצת להילחם בחיזבאללה, אז אין לה אפשרות טובה יותר מלפגוע ישירות בחיזבאללה. מה אתה רוצה, שישראל תתעלם מהתקיפות של חיזבאללה?
למה תתעלם?
סוגרים הסכם
הפלגנות מרחיקות אותם מהגבול
ולא צריך להשמיד חצי מלבנון
כולם מרוויחים

למעלה