הול ואן( בהונגרית) B T ?
J ju100 New member 21/4/04 #2 נאם טודום..בחיי..../images/Emo41.gif נאם טודום!...ומזל שכתבת בסוגריים (בהונגרית)..אחרת היינו חושבים שזאת מילה במרוקאית...
נאם טודום..בחיי..../images/Emo41.gif נאם טודום!...ומזל שכתבת בסוגריים (בהונגרית)..אחרת היינו חושבים שזאת מילה במרוקאית...
ר רחל ויטלסון New member 21/4/04 #8 למה את לא נותנת לו קצת קרדיט? אני בטוחה שאחרי ואנונו ,טעמה השתפר ברבות השנים.
J ju100 New member 21/4/04 #6 תלוי עם איזה ....../images/Emo41.gif סינדי? עם סינדי קרואופורד אני מאמינה שביטי לא יתנגד! הסינדי ההיא?..עבר זמנה לפי התמונה בעיתון1
תלוי עם איזה ....../images/Emo41.gif סינדי? עם סינדי קרואופורד אני מאמינה שביטי לא יתנגד! הסינדי ההיא?..עבר זמנה לפי התמונה בעיתון1
ב ברק 188 New member 21/4/04 #7 נראה לי שהוא "בשתיק אדום" (ממשחקי ילדות) בסוגרים כדי שלא תבינו משהו אחר בין (הה)רגלים שלכם אתן ההנגריות כאלו חמות חכמות. -מי שלא הבין את דברי שלא יתאמץ.
נראה לי שהוא "בשתיק אדום" (ממשחקי ילדות) בסוגרים כדי שלא תבינו משהו אחר בין (הה)רגלים שלכם אתן ההנגריות כאלו חמות חכמות. -מי שלא הבין את דברי שלא יתאמץ.
J ju100 New member 21/4/04 #9 וכל המרבה ../images/Emo41.gif בסוגריים הרי זה משובח...זה מראה שיש לו מחשבה בתוך מחשבה בתוך( ).. (((((((( (((((
וכל המרבה ../images/Emo41.gif בסוגריים הרי זה משובח...זה מראה שיש לו מחשבה בתוך מחשבה בתוך( ).. (((((((( (((((
J ju100 New member 21/4/04 #19 שים ../images/Emo23.gif..איזה ../images/Emo41.gif שרשור!! והכל בגלל שלא דיווח לנו שלקח חופש מאיתנו!
ב ברק 188 New member 22/4/04 #22 שמתי ../images/Emo23.gif אני לא../images/Emo163.gif עם כל ההוד היתי מעדיף להיות רובין הוד- "ההוד", ולא סתם כזה "חלול".
שמתי ../images/Emo23.gif אני לא../images/Emo163.gif עם כל ההוד היתי מעדיף להיות רובין הוד- "ההוד", ולא סתם כזה "חלול".
J ju100 New member 22/4/04 #23 מצב חירום!!!../images/Emo88.gif../images/Emo41.gif צריך לעשות פה התפקדות יומית..לא לגרום ל"הברים" דפיקות לב מיותרות! ואם נעדרים להודיע מראש לטומי ול"הברים" כמובן!
מצב חירום!!!../images/Emo88.gif../images/Emo41.gif צריך לעשות פה התפקדות יומית..לא לגרום ל"הברים" דפיקות לב מיותרות! ואם נעדרים להודיע מראש לטומי ול"הברים" כמובן!
ב ברק 188 New member 21/4/04 #13 ובחזרה לנושא אולי הביטי+ ואטום עבר שיבוט ואם לא אז לשבט אחר ויאי ויאי נו נו למה זה מגיע לנו?
J ju100 New member 21/4/04 #15 'נחנו לא../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif נוותר!!! לא נוותר על ביטי 1!!!