לא ליצפן יש צופן משלו
ב ברק 188 New member 22/4/04 #38 מבקש לא לדון אותו מגלל המראה לנו הגברים אין צבעים וקשוטים, הכל אמתי ולא מזויף
J ju100 New member 22/4/04 #41 אמיתי 188 אמיתי..../images/Emo41.gif הזיוף בא רק מאיתנו הנשים .. שים ..סוגרים 40 הודעות ביטי!!!!!שחלילה לא תתעורר קינאתך.. ושתעשה לנו תרגיל "נעלמות"
אמיתי 188 אמיתי..../images/Emo41.gif הזיוף בא רק מאיתנו הנשים .. שים ..סוגרים 40 הודעות ביטי!!!!!שחלילה לא תתעורר קינאתך.. ושתעשה לנו תרגיל "נעלמות"
ב ברק 188 New member 22/4/04 #51 סוף סוף שכולם הלכו לישון רואים לך הישבן אז יש לך ואן או עכשיו את אן? לילה טוב .
B B T1 New member 22/4/04 #52 תודה לכל המתענינים בגורלי.... וגם חן חן לכם, ממש כיף להעדר מן הפורום. עם הצעקות מעירים אפילו את המתים.(חמסה, חמסה, חמסה) בקרוב אביא לכם אישורים על העדרותי. (הייתי עם רותי)
תודה לכל המתענינים בגורלי.... וגם חן חן לכם, ממש כיף להעדר מן הפורום. עם הצעקות מעירים אפילו את המתים.(חמסה, חמסה, חמסה) בקרוב אביא לכם אישורים על העדרותי. (הייתי עם רותי)
J ju100 New member 22/4/04 #53 איך פיספסתי...../images/Emo41.gif את הכניסה שלך..עם צעדים של מטר ורבע ...כמעט פזרנו |@ על הרצפה!!!
B B T1 New member 22/4/04 #54 הכל יחסי---האכבר והפיל ביחד... כרתו עץ ביער. עבר לידם הזאב ושאל. מי כרת את העץ הענק הזה? האכבר הזדקף במלוא קומתו ואמר: אני כריתי..... אבל גם הפיל עזר קצת.
הכל יחסי---האכבר והפיל ביחד... כרתו עץ ביער. עבר לידם הזאב ושאל. מי כרת את העץ הענק הזה? האכבר הזדקף במלוא קומתו ואמר: אני כריתי..... אבל גם הפיל עזר קצת.
ב ברק 188 New member 22/4/04 #56 א'חבל ../images/Emo52.gif עכבר העיר או עכ' הכפר עכבר העיר- צריך להעיר לו על כה אי תבנתו. עכבר הכפר- כשוטה הכפר לא הבין ש..היה רק פיל לבן. רגע..רע מתקשה להמשיך...מי הפיל לי את העכבר???
א'חבל ../images/Emo52.gif עכבר העיר או עכ' הכפר עכבר העיר- צריך להעיר לו על כה אי תבנתו. עכבר הכפר- כשוטה הכפר לא הבין ש..היה רק פיל לבן. רגע..רע מתקשה להמשיך...מי הפיל לי את העכבר???
ר רחל ויטלסון New member 22/4/04 #57 הר( צרה מתחת לה) ביטי הוליד עכבר כמה מאכזב! עשרות שאלות, תשובה מתחמקת. היכן היה ביטי?