יש כבר הרבה נסיון בטיפולים אלה במינונים שונים
שלום למעל העננים, טיפול הומיאופטי לתיקון נזקי חיסון, קיים כבר מראשית ההומיאופטיה, כשהטיפולים הראשונים, היו כנגד הנזקים של חיסון האבעבועות השחורות. תרופות הומיאופטיות, כנגד MMR וכנגד DPT, במינונים שונים, נמצאות בשימוש כבר יותר מעשור בארץ, אצל הומיאופטים רבים. עוצמה 15 היא עוצמה נמוכה לטיפול גופני ולא לאלמנטים האנרגטיים. טיפול הומיאופטי עשה נפלאות אצל ילדים מסויימים ולאחרים, הרבה פחות. מנסיוני עם טיפול הומיאופטי, היו לנו הצלחות מרשימות עם חלק מהתרופות. אישית לא עשיתי נסיון ולמרות שמוצר ה-DPT ההומיאופטי, מונח אצלי כבר שנתיים... מה שאומר שאולי אני לא מחפשת להתנסות, לאור הפרכוסים שהתחילו אצלנו אחרי החיסונים. יעקב סקיר, כתב פה על הצלחה מרשימה שהיתה לו עם טיפול הומיאופטי בבנו, שקיבל MMR הומיאופטי ועשה קפיצה גדולה מאד בתקשורת ושפה, הרבה יותר מאשר בפרוטוקול של ויטמין A ומגה דוז שניתן לו קודם. מינון של 30 ניתן לרוב למצבים אקוטיים של מחלה והוא יכול להתאים יותר, אם יש לכם וירוס חצבת פעיל במעי ו\או במוח. והערה למנהלים: במרבית הפורומים הביו רפואיים, יש מקום גם לחשיבה והתנסות ברפואה משלימה ושוב ושוב אני מתאכזבת כשאתם מונעים זאת פה. הפורום הזה נועד לשרת את כלל הגולשים פה ולא רק את אמונותיכם. אם להורים המטפלים בתחום הביו רפואי, יש שאלה, אז מקומה כאן, לטוב ולרע. אתם בהחלט יכולים לכתוב שאתם נמנעים מלהגיב על הודעה זו, בגלל האמונה האישית שלכם, אך זהו פורום כללי ולא פרטי. כשהקמתי אותו בזמנו, קיויתי לבית חם ותומך, עשיר במידע ועשייה. לצערי לא כך קורה פה. כבר חודשים ארוכים שהפורום הזה דל להפליא בתכנים שלו וחבל. גם אני אינני תומכת באינפוזיות של קילאציה ולמרות זאת, אם זה מעניין אחרים, חשוב שזה יופיע פה, על החסרונות והסיכונים שבדבר. כשלחצתי חזק על מערכת תפוז, במשך שבועות ארוכים לפתוח את הפורום לטיפול משלים, קיויתי שלשם תתנקזנה השאלות האלו, אך הפורום ההוא לא שרד והוא סגור כבר יותר מחצי שנה. לכן, חשוב לתת גם פה מקום להתיחסויות נוספות ולא רק במסרים. תודה רבה על האפשרות להשאיר פוסט זה ומקווה שלא ימחק, רק מכיון שדעתי שונה משלכם. תלמה.