הומאופטיה לתיקון נזקי חיסון

הומאופטיה לתיקון נזקי חיסון

קבלתי DPT עוצמה 15 , פעם ביום 5 טיפות במשך שבוע הפסקה 10 ימים ואז MMR 30 4 ימים 5 טיפות. האם משהו התנסה בטיפול הומאופטי לתיקון נזקי חיסון?

שלום מעל העננים

התנסנו בטיפול שכזה ,לא הועיל מצד אחד אך גם לא הזיק. לדעתי בזבוז זמן וכסף. בהצלחה בהמשך שלומית

הומאופתיה אינה מהנושאים שהפורום דן בהם

אתם מוזמנים להעביר את הדיון למסרים אישיים. לפרטים נוספים אנא עיינו בדבר המנהלים בפתיחה לפורום.

יש כבר הרבה נסיון בטיפולים אלה במינונים שונים

שלום למעל העננים, טיפול הומיאופטי לתיקון נזקי חיסון, קיים כבר מראשית ההומיאופטיה, כשהטיפולים הראשונים, היו כנגד הנזקים של חיסון האבעבועות השחורות. תרופות הומיאופטיות, כנגד MMR וכנגד DPT, במינונים שונים, נמצאות בשימוש כבר יותר מעשור בארץ, אצל הומיאופטים רבים. עוצמה 15 היא עוצמה נמוכה לטיפול גופני ולא לאלמנטים האנרגטיים. טיפול הומיאופטי עשה נפלאות אצל ילדים מסויימים ולאחרים, הרבה פחות. מנסיוני עם טיפול הומיאופטי, היו לנו הצלחות מרשימות עם חלק מהתרופות. אישית לא עשיתי נסיון ולמרות שמוצר ה-DPT ההומיאופטי, מונח אצלי כבר שנתיים... מה שאומר שאולי אני לא מחפשת להתנסות, לאור הפרכוסים שהתחילו אצלנו אחרי החיסונים. יעקב סקיר, כתב פה על הצלחה מרשימה שהיתה לו עם טיפול הומיאופטי בבנו, שקיבל MMR הומיאופטי ועשה קפיצה גדולה מאד בתקשורת ושפה, הרבה יותר מאשר בפרוטוקול של ויטמין A ומגה דוז שניתן לו קודם. מינון של 30 ניתן לרוב למצבים אקוטיים של מחלה והוא יכול להתאים יותר, אם יש לכם וירוס חצבת פעיל במעי ו\או במוח. והערה למנהלים: במרבית הפורומים הביו רפואיים, יש מקום גם לחשיבה והתנסות ברפואה משלימה ושוב ושוב אני מתאכזבת כשאתם מונעים זאת פה. הפורום הזה נועד לשרת את כלל הגולשים פה ולא רק את אמונותיכם. אם להורים המטפלים בתחום הביו רפואי, יש שאלה, אז מקומה כאן, לטוב ולרע. אתם בהחלט יכולים לכתוב שאתם נמנעים מלהגיב על הודעה זו, בגלל האמונה האישית שלכם, אך זהו פורום כללי ולא פרטי. כשהקמתי אותו בזמנו, קיויתי לבית חם ותומך, עשיר במידע ועשייה. לצערי לא כך קורה פה. כבר חודשים ארוכים שהפורום הזה דל להפליא בתכנים שלו וחבל. גם אני אינני תומכת באינפוזיות של קילאציה ולמרות זאת, אם זה מעניין אחרים, חשוב שזה יופיע פה, על החסרונות והסיכונים שבדבר. כשלחצתי חזק על מערכת תפוז, במשך שבועות ארוכים לפתוח את הפורום לטיפול משלים, קיויתי שלשם תתנקזנה השאלות האלו, אך הפורום ההוא לא שרד והוא סגור כבר יותר מחצי שנה. לכן, חשוב לתת גם פה מקום להתיחסויות נוספות ולא רק במסרים. תודה רבה על האפשרות להשאיר פוסט זה ומקווה שלא ימחק, רק מכיון שדעתי שונה משלכם. תלמה.

galigal33

New member
לנו יש נסיון טוב

אבל לאחר שנה של כשלונות.+התרוץ המפוקפק של ההומאופטים שזה עובד אבל אני לא מרגישה. כשנמצאה הרמדי הנכונה חלה פריצה בכל התחומים , פשוט הכל! תוך שלושה חודשים קרו לנו הניסים הבאים: רגשית, בוכה כשאנחנו הולכים, שפתית, הילד התחיל ממש לדבר ולחבר משפטים , קורה לנו בכינויי חיבה אבאלה ואמאלה,התכנון המוטורי שלו השתפר פלאים. מילד שכמעט רק זרק דברים לילד שבונה מגדלים, משחיל, משתמש בשתי ידיים ועוד התחיל משחק סימבולי ולאחריו גם התחלה של דמיוני,משחק איתנו כל הזמן, מחייך וצוחק ומרוצה מהחיים.. יכולת הרכוז שלו עלתה פלאיים, החיקוי המוטורי שהיה עלוב השתנה ללא הכר. את ההודעה הזאת לקח לי לכתוב כמעט חצי שעה כי כל רגע הוא בא ומביא לי דברים שנשחק איתם ביחד,מתפקע מצחוק וקורא לי אמאלה....בעיקר משחקים חברתיים. אה..והוא עוד לא בן שנתיים. אני בהחלט ממליצה לנסות עם הומאופט שלא מורח את הזמן וקשוב לפידבק של ההורים. זאת לא היתה תרופה לתיקון נזקי חיסונים מכיוון שבזכות תלמה הילד שלי לא קבל שום חיסון. מלבד זאת אני מצטרפת למילותיה של תלמה. חשוב מאוד לתת לרפואה משלימה מקום בפורום הזה.. זה בינתיים הדבר היחידי שעזר לבן שלי, אהה וגם הזמן. מצטרפת למילותיה של תלמה...לכל מילה!

razgalili

New member
למה אנחנו מתנגדים להומאפטיה בפורום

כתבנו כבר מספר רב של פעמים, אפשר לחפש חיפוש מתקדם ולמצוא את אחת מחמש עשרה הפעמים שכבר עברנו את הוויכוח הזה. אנחנו מתנגדים לדיון בפורום על הומאופטיה, צמחי באך, ביקום, רפוי באמצעות הילינג, רפוי באמצעות אנרגיות, רפוי באמצעות גבישים, טיפול באמצעות תקשור עם ישויות חיצוניות, רפוי באמצעות תיקשור עם חוצנים, רפוי באמצעות טיפול בישו ותיאוריות חלופיות לאבולוציה וכולן מאותן סיבה - זאת לא רפואה וזו לא ביולוגיה ומה לעשות אבל הפורום הזה הוא פורום על טיפול ביו רפואי באוטיזם. לא זכור לי שאי פעם מחקנו הודעה בנושא ואנחנו שמחים להפנות הורים לתלמה ולקטריון שישמחו לעזור להן בכל תרפיה אלטרנטיבית שההורה חפץ. עד עתה היה פחות או יותר שיתוף פעולה מנומס של חברי הפורום עם המדיניות הזו והבה נקווה שמצב נעים זה ימשך. מישהו פנה להנהלת הפורמים והתלונן שהמנהלים לא תורמים מספיק כאן בפורום. אם אתם רוצים לשנות את מהות הפורום כל מה שצריך לעשות זה להתלונן עוד קצת וירחיקו אותנו מההנהלה. מי אמר שאין דמוקרטיה פה.

את השם הזה עוד לא קיבלתי עד היום

קראו לי אליזבת, קטרינה, קריסטין אך מעולם לא קראו לי קטריון

galigal33

New member
לא יודעת לגבי דמוקרטיה

אני שמחה שהפורום הזה קיים. אני כן חייבת לאמר שקצת קשה לי שהתחושה היא שאם אתה לא מומחה בתחום וקראת את כל המאמרים אז הסיכוי שתבין מה קורה כאן הוא קטן למדי. כל מה שאני יודעת בתחום של אוטיזם למדתי מהפורומים בתפוז ומסיפורים של הורים. הורים מחפשים את נסיונם של הורים אחרים ויש פה מעט מאוד סיפורים אנושיים על נסיונם של הורים וילדים בתחום. הייתי שמחה אם היה ניכר פה יותר רצון לעזור בעיקר להורים חדשים בתחום .. ולא סתם להפנות לחיפושים. זה ממש לא מועיל למי שלא מבין. אני בהחלט רואה את הפוטנציאל של התחום והפורום הזה...להגיע לעוד ועוד הורים ומזמינה אתכם לפתוח את הלב ואת הראש לעזרה גם בתחומים נוספים ולהתנסויות חדשות. זה רק ימשוך יותר אנשים לפה ולא ישאר רק ברמה של חנות לממכר תוספים .

khisha

New member
גלי היקרה

ממש אין לי רצון להתאמת אתך אבל הניסוח שלך לגבי העובדה שכל הידע שלך לגבי אוטיזם נובע מפורומים בתפוז מעציב אותי. למען הסר ספק אני מדגיש שהדברים שיאמרו מדוברים בשמי ומהווים השקפתי IMHO. העובדה שאין פה סיפורים כי אופיו של פורום הוא אינו קבוצת תמיכה אלא מאגר מידע, בניגוד לפורום השכן. אני לא ראיתי כאן סמיילים של חיבוק ואולי טוב שכך. אני בהחלט מוכן לספר את הסיפור שלנו שנתן לנו את אור בקצה המנהרה שמתחיל לאט לאט לקבל צורה של שמש. אבל לא כאן, כי זה לא המקום. אף אחד לא מכריח אותך לקרוא את מאמרי הפורום כדי להבין למה צריך אבץ וסלניום ומה תפקידו של P5P. מי שלא רוצה ללמוד לבד מוזמן לפנות בתשלום למטפלים.זה באמת לא בושה. אינני מומחה או מטפל לכן אם אני יכול לעזור בתוסף או בידע ספציפי שאני בטוח שאמת מדעית בידי ולא סיפור. ואני אעשה את זה בחינם ובכיף.כל עוד מדובר בעזרה נקודתית ולא בהפלת תיק כולל.הבעיה שגבולות הטעם הטוב לפעמים מטושטשים אצל העם היושב בציון.

galigal33

New member
באמת ניסוח דפוק שלי

מצטערת.. קצת קשה לכתוב כשזעטוט מנסה לנתק לך את המקלדת מהמחשב. למדתי המון מהפורומים וקראתי המון באינטרנט(מאמרים ומחקרים בעיקר על סימנים מוקדמים כי הבן שלי היה צעיר מאוד) בכל מיקרה את הרעיונות וההשראה לטיפול קבלתי בעיקר מסיפורים של הורים ונסיונם. התחום הביו רפואי קצת מוחבא..ואני באמת קוראת להורים לשתף בהצלחות שלהם בתחום הזה הורים חדשים. וזה בערך מה שאני מנסה לאמר ..אמנם זה לא פורום תמיכה אבל בהחלט אפשר להכניס לפה יותר ספורי הצלחה , נסיון של הורים, עזרה בלימוד החומר ועוד אם בכלל מעניין פה משהו לקדם את הנושא ולשפוך עליו קצת אור. מקווה שהניסוח הזה יותר מדוייק.

galigal33

New member
איזה מותק שאת!

שולחת לך גם אני חיבוק ומלאן תלפים אייקונים עם פרצופים מחוייכים דביקים אמפטיים ומלאי רגש.
.
|חי.
בוק|.
.

לעניין עצמו

אני מסכימה אם מה שכתבה כאן גילגל על כך שהפורום קצת איבד את הפן האישי והוא הפך למן חנות וירטואלית לתופסים. אין הרבה סיפורים על הצלחות סיפורים אישיים. אני מבינה את הרצון של תמי ורז לא לערבב אני מכבדת את בקשתם אך לא מסכימה עימה בכל מקרה בגלל ההפרדה אני לא מוצאת את מקומי כאן. לגבי הפורום שנסגר לצערי הוא לא תפס תעוצה ההנהלה רצתה את הפלטפורמה חזרה הפורום היה נסיוני כך שבזה נסגר., ניסתי לעניין אותם עם צחי אך הם לא היו מעוניינים לפתוח אותו שוב כי לטענתם יש המון פורומים לרפואה משלימה, זה נכון, אך מצד שני באף אחד אין נסיון עם ילדים כמו שלנו כך שגם שם לא מוצאת מקום. בפורום השני לא מעוניינים לשמוע על הביורפואי כך שיש להרבה הורים כמונים שעושים גם וגם בעיה כי אין להם איכן לכתוב ולשתף.

צחי עוסק בצמחי מרפא

והם בהחלט נכללים בכותרת "ביו רפואי". טיפולים מבוססי אנרגיה ומיסטיקה אינם כאלה. קטרין, מה עם קומונה? כל אחד יכול להקים, הדרישות לרמת הפעילות לא גבוהות, ואנחנו נשמח להוסיף לה קישור בראש הפורום (ואם כבר מדברים על זה, אני חוזרת על דבריי הקודמים שנשמח להוסיף קישור גם לקומונה של צחי). הפורום לטיפול משלים בקשיי ילדים נסגר כי הוא לא תפס תאוצה, מה שהראה כנראה שאין התעניינות בווליום של פורום. אבל כיוון שהנושא עולה מדי פעם, אולי יש מספיק התעניינות בווליום של קומונה. זה לא צריך להיות או פורום או לא כלום. מעבר לכך, אני מודה לכולם וגם לך על הביקורות הבונות לגבי אופיו של הפורום. לקחנו לתשומת ליבנו ונחשוב איך לשפר. תודה.

בעיקרון זה רעיון לא רע

ובזמנו דיברתי עם צחי על כך אך הוא לא הסכים לפתוח קומנה, עכשיו יש קומנה אך היא רק לנישא שלו. אישית אשמח לפתוח קומנה עם עוד אדם למי שמרים את הכפפה.

galigal33

New member
אני אוכל לעזור לך

אני מטפלת בעצמי ברפואה משלימה...ומבינה בתחום. כמובן שמבחינה טכנית פרקטית אין לי שום מושג בזה אז אצטרך עזרה.

כן זו גם הבעיה שלי

אני ומחשבים לא ממש מנהלים רומן מוצלח, כך שצריך פרטנר שלישי שמבין גם ברפואה משלימה וגם במחשבים. אשמח אם ננהל ביחד או שאת תנהלי עם אדם נוסף שמבין מחשבים יותר ממני.

למעלה