הומאופטיה לתיקון נזקי חיסון

galigal33

New member
אז בואי נתכוונן לזה...

אולי אפשר למצוא בפורום רפואה משלימה מישהו שהנושא קרוב אליו והוא גם מבין.. אני עוברת למסרים.

JacobSk

New member
רז אני מסקים איתך ב100 אחוז

בקשר לרייקי גבישים וסיפרים לא כל כך ברורים באנרגיות בהומיופטיה.אבל אם אנו מדברים על תכשירים שיכולים לעזור למערכת חיסון להתמודד עם נזק מאחרי חיסון של ק"ח עז באמת לפי דעתי יש מקום כאן לדבר על זה במיוחד שיש מקרים של התקדמות משימוש בתכשירים האלא וללא שום תופעות לוואי. שימוש בתכשיר הזה זה בעצם ניסיון להפיל מערכת חיסון שהיא תתמודד עם וירוס שלא הגיבה קודם.אין כאן משהו מיסתית לפי דעתי. ועוד פעם רוצה לציין שין נזק לבריות בכלל. עז למה לא לדבר על זה.ואם שירשור הזה ילך לביוון מיסטיקה וגבישים אני הראשון שאתמוך בך בהתמודדות נגד הדבר השלילי הזה.

ראש פתוח אף פעם לא פגע באף אחד

אם אין לך שמץ של מושג מה עושה סוג של טיפול, איך אתה יכול לשלול אותו, האם הלמידה תזיק לך בדרך כל שהיא? לי אישית מפריע מאד השרשורים שבו כולכם מנסים להראות את העליונות שלכם בידע לגבי תוספים תוצעות מול תופעות לוואי, אני יוצאת משרשורים כאהל מאד מבולבלת ולא ברור לי אף פעם מי צודק כאן . מפריע לי שהפורום הפך להיות חנות וירטואלית ופירסומית.

JacobSk

New member
מאיפה יש לך מושג במה יש לי מושג ובמה לא אפילו

שמץ. אני אישית לא מכיר אותך וסביר להניעח שאת לא מקירה אותי.ללמוד ממש לא מפריע לאף אחת.אבל שאלה מי יהיה המורה ובחירה הזו תשירי לי בבקשה. ההגדרה של הפורום היא ביו ראפאוית ופרותוקול DAN! עז חלק המרקזי בפרוטוקול זה הטוספים ותראפיות על בסיס אותם תוספים. ואם את יואצת מבולבלת משירשורים מסוימים זה לא אומר ששרשורים לא טובים אולי את םשוט צריחה לישול יוטר שאלות ולילמוד דברים חדשים כמובן בהחלת לא פשוטים ולהבי משאני עושה בקשר לטוספים אני רק מנסה לעזור לאנשים שאין להם יכולת ואפשרות כרגע לרכוש בחו"ל טוספים מאוד חשובים לילדהם ו גם אני מוסר את הניסיון שלי ויעדה על מוצרים החדשים כי אני בקשר ישיר עם חברות שעושות תוספים שמתעימים לידנו .עז מה בדיוק מפריע לך בזה. ולמה את רוצה לגרור הפורום הזה לדרך אחרת? .

מסגנון הכתיבה המזלזל בהודעה שלך

אדם בדרך כלל מזלזל במשהו שהוא לא מכיר , לא מבין או לא מתחבר אליו. הייתי רוצה שהפורום יחזור למה שהיה בהתחלה ולא תחורתי כמו שהוא כרגע. אני מאד שמחה שכותבים כאן אנשים אם ידע אך כאשר אתם מתווכחים בניכם על תוסף זה או אחר , מרכיב בתוסף כל שהוא ומתחילים לעשות מן מלחמת מוחות בניכם שאר הגולשים , גולשים כמוני נשארים כך
. מה שעשית מאד מבורך, נכון שלא הזמנתי ממך עד היום. זה בגלל שלא קניתי מוצרים כבר הרבה זמן . אך להדגיש זאת בכל שרשור כמעט הופך את הפורום לסוג של אתר מכירות הייתי מעדיפה שיהיה קישור לאתר שלך בו יש את כל רשימת המוצרים שאתה מיבא מחו"ל וכאן שהפרום ישאר לסיפורים אישיים , חויות , הצלחות עידודים לאנשים שמתיאשים או נבהלים. בלי שום קשר נפגשנו בערב שרז היה בארץ.

JacobSk

New member
תביני אותי נכון אני לא רוא דרך להלהעבין את

רייקי או גבישים כי דברים האלא אאפשר להעבין אפשר לקבל את זה או לא. הייתי מקבל את הדברים אם ה"תראפיות" האלא היו נותנים תוצעות לילדים בספקטרום. זה לא יכול לעבוד כי סוג השפעה יוטר פסיחולוגית (שזה ממש לא רע) ו ילדים בספקטרום לצערי לא יכולים לצור קשר עם המתפל ברוב הגדול של המקרים. עכשיו בקשר מלחמת מוחות. זה דבר בפחינתי מאוד חיובי כי מזה הורים יכולים לקבל מידה על התוסף מכל הצדדים ולהחלית.כי איו ולא יכול להיות כאן המלצות חד משמאויות מצד בן אדם כל שהוא אלא יש תחליפי מידה וניסיון בן הורים עם יותר וא פחות ניסיון.וזה טוב מאוד שאחרי שרשורים נשערים שאלות זה תמיד תחילת דרך ללימוד עצמי להורים ספציפים. ואני מסכים עם KSHISHA שאמר שמקום כאן זה כודם כל להחלפת מידה באיקר על תוספים ותראפיות. וזה אחת מהסיבות שתוך כדי שרשורים קופצות שאלות איפו אפשר לרחוש תוסף כזה או אחר אז אני מזביר לא לצורך פירסום אלא עזרה לבן אדם ספציפי. אני חייב מזמן לשלוח מסר לרז עם הפרטים על חנות והקליניקה . הוא רוצה לפרסם את זה למלה בפורום.ואני אשתדל לעסות זה בקרוב.

JacobSk

New member
בהחלת עזר לנו מאוד התחשיר MMR

עבד ממינון 10 הייתה כפיצה התפתחותית טובה מאוד. הייתי בקשד עם חיים רוזנטל.אם תפילי חיפוס את יכולה לימצו מסר שלי על זה מפורת רז לא כל כך אוהב את הכתה הומיופתית בפורום עז לשירשור הזה אין חיים ארוחים. לפי דעתי אם מערכת חיסונית של הילד במצב הרבה יוטר טוב וסיבה להדרדרות לספקטרום החיסונים האלה התחשירים האלא בהחלת עזרים מאוד. [

תודה לכל העונים

לא התכוונתי לעורר פה ויכוח על הומאופטיה כן או לא. באמת שנכנסתי בתמימות (וכן קצת נעלבתי מהתגובה) כי חשבתי שהשאלה שייכת לכאן. בכל אופן תודה תלמה יעקב, גליגל על ההתיחסות.

razgalili

New member
אני ממש מצטער שנעלבת

ממש לא היתה כל כוונה להעליב, טאני שמח שיש פה את קטרין ותלמה ויעקב שיכולים להפנות אותכם לעוד חומר בנושא.

למעלה