הומוסקסאליות כטרנד

CeruleanCat

New member
על לא דבר ../images/Emo13.gif

אם יש לי תגובה, היא בדרך כלל נוטה להיות נרחבת ומפורטת. לפעמים עד כדי כך שאין לי סבלנות לארגן את זה בצורה קוהרנטית, אז אני לא עונה בכלל. אדם אמר שיתווכחו איתי, או שבפורומים אחרים יהיו אנשים שיתווכחו עם מה שכתבתי. נחמד לראות שפה אנשים שמקבלים דעות של אחרים בלי לצעוק באוטומט שפרסום זה רע.

יסמין 28

New member
ירושלים

היא עיר משונה. יש בה המון דתיים וימנים וערסים, שלפעמים לא מתחשק בכלל לצאת מהבית וכל יציאה הופכת לסיוט, ויש בה כמה מובלעות מאד מאד שפויות, שבהן אפשר להתנשק חופשי. המצחיק הוא, שצרפתיות עם זוגתך בתל אביב הוא עניין של מה בכך, ולא מעוררות אפילחו הרמת גבה או מבט שני, אך בירושלים המתנשקת בפומבי תיתפס כדבר הכי cool שקיים כרגע במסעדה/בית הקפה, ותזכה לצומת לב רבה וכיפית, כולל פינוקים מבעל הבית, חינם אין כסף. גם כן סוג של חיים, למי שאין לה

אורי 0

New member
בתור צופה מזדמן מהצד

אני מכורח לציין שמיחוץ להקשרים "קויריים" לא יוצא לי לראות בת"א לסביות/הומואים מתנשקים, אולי פעם-פעמיים. גם פה לא (פרט לזוג אחד בלילה) בניגוד לחופש המופגן (או שזה בראש שלי, מחמת המקום) של הטרואים.

ירושלים

אנחנו מדברות על העיר בה זרקו עלי ועל בנזוגי (בדימוס) פח זבל כשהתנשקנו? או אולי על העיר בה נגשו אלי שתי סבתות זקנות (אממ...אולי הן זוג? לא חשבתי על זה אז) ואמרו שהן ראו אותי בטלוויזיה ושהייתי נפלאה ושהן מאוד גאות בי? ואולי כל הדיון הוא בכלל על העיר בה נגש אלי ערס (כשהייתי עטופה בגלימת/דגל גאווה), צעק עלי להסתלק ממנה והזהיר אותי שאם לא "אני אזיין אותך" (אני בתגובה: או.קיי.)? ואולי על המקום בו ניהלתי שיחה של שלוש שעות עם בחור חרדי שהתווכח, ניסה להבין, צעק עלי ובסופו של דבר אמר ש"עם כל הכאב והצער, אסור שיתנכלו לכם ואתם צריכים לחיות את החיים שלכם בגאווה"?

CeruleanCat

New member
I must say

שלא נתקלתי בתשומת לב כלשהי מהסוג החיובי או השלילי בירושלים, אבל אדם בטח יגיד שהיכולת שלי לשים לב לפרטים קטנה מאוד.

למעלה